- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Milyen okostelefont vegyek?
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
HZoli87 #6992 üzenetére
Sajnos a Firefox nem teljesen támogatott. Firefox alatt a letöltés közbeni ellenőrzés nem müködik, hiába van bekapcsolva A Dokumentumvédelem és alatta a ThreatSense-paraméterek megnyitásánál bepipálva az ellenőrizendő objektumok és az ellenőrzési beállítások lehetőségek, kivéve a Minden objektum naplózása. Csak az Internet Explorer és Google Chrome alatt müködik jól a letöltés közbeni vírusvédelem. Nálam nem ment és ezt megerősítette a szupportjuk is. Azt viszont nem értem, hogy amikor a teljes letöltés megtörtént és lemezre kerül a teljes fájl, akkor miért nem ellenőrzi? Legalábbis a rar fájlokat biztosan nem ellenőrzi, akkor is, ha azok nincsenek jelszóval védve. Hiába van bekapcsolva a valós idejű védelemnél a tömörített fájlok ellenőrzése.
-
Kékes525
félisten
válasz
HZoli87 #6817 üzenetére
Az sem lenne probléma, ha csak a már meglevő funkciókat javítják fel. Például újraírják a kódjait. Ez is már nagyon sokat jelenthet adott esetben.
"egyelőre csak szimpla átnevezésnek tűnik."
Ez csak teszteléssel ellenőrizhető, a fentiek miatt (a régi funkciók sokkal hatékonyabbá tétele miatt). Reménykedjünk, hogy ez történt.
-
válasz
HZoli87 #6022 üzenetére
Nekem megjavult a teljes képernyős kiterjesztéskor dobott hiba és a programfrissítés-kereséskor fellépő akadás, vagyis üresen maradt a szoftver verziószámát és naprakészségét feltüntető rész. Csak akkor írta ki, ha kikattintottam a baloldali menüsorba.
Új verzió: 10.1.219
Örökös kérdés: a ransomware elleni védelem javult-e a frissítéssel?
-
JoePAPES
csendes tag
válasz
HZoli87 #4882 üzenetére
Azt hiszem egy picit félreértettem a kérdést, ma többen is megkérdezték, aztán az egész össze mosódott, De itt is még egyszer leírom . Aki Windows 10 -en akarja használni az ESETET, az :
Eset Smart Security 8
A frissítési beállításoknál tedd át tesztelési módra, lehúzza a a patchot , telepíti, restart és minden összetevő működik, -
-
-
-
Anonymous 01
tag
válasz
HZoli87 #4394 üzenetére
Szerintem is jó kis vírusirtó. Csak azt nem értem, hogy miért szidják, akik szidják... állítólag csomó fals riasztása van. Én meg azt tapasztalom, hogy nem. Egyszerűen szuper az egész. Könnyen kezelhető, minden érthető benne, nem csinál felesleges dolgokat, nem fogja a gépet, és még sorolhatnám stb-stb...
JÓ, én is megvagyok vele elégedve -
Kam1kaze
aktív tag
válasz
HZoli87 #4285 üzenetére
Kösz, el is küldtem nekik az e-mailt.
Mikor beriaszt (amúgy 2011 februárjába volt telepítve az Adobe termék és eddig nem szólt a NOD), lenyitom a lehetőségeket és nem aktív az elemzésre küldés meg a karanténba tétel lehetőség se. Azt írja csak újraindítás után tudja törölni, de semmit se csinál vele, újraindítás után se. Most kivételek közé tettem egyenlőre.
Majd kiderül, gondolom visszaírnak az e-mailre.
-
Kam1kaze
aktív tag
válasz
HZoli87 #4283 üzenetére
Hello!
NOD32 7.0.302.26. most elkezdett bejelezni erre a fájlra: AcorIEHelper.dll
C:\Documents and Settings\Username\Application Data\Adobe\AcorIEHelper.dll
Szerintem téves, VirusTotal-nál ez az eredmény.
Másnál is jelentkezik ez, akinél fent van ilyen fájl?
-
-
válasz
HZoli87 #4145 üzenetére
A fájlműveletek, ill. a letöltött *.*exe állományok tekintetében mennyire fogja meg a vasat? Kiválasztott fájl átvizsgálásakor mennyire támaszkodik a felhőre? Értem ezalatt, hogy pl. ismeretlen fájl esetén üzenetet dob, vagy kiírja, hogy mennyien használják még a fájlt a felhő információi alapján.
Most nézem csak, hogy ezzel a hozzászólásommal lettem őstag...
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Antivírus szoftverek, VPN
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- SzoftverPremium.hu
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest