Hirdetés
- Motorola G86 - majdnem Edge
- iPhone topik
- CES 2026: Bluetooth hangszóróvá összetekerhető fejhallgató a TDM-től
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- QWERTY billentyűzetes, üzenet-fókuszú androidos mobil a Clicks Communicator
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Visszatérnek a Samsung tervezte CPU-magok és GPU az Exynos 2800-ban?
- Rugalmas OLED panelre válthat a Samsung Galaxy A57
Új hozzászólás Aktív témák
-
HZoli87
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Nem írtad melyik nyelvi verziót szeretnéd, én a magyart linkeltem.
Itt az angol: EAV (64-bit) / ESS (64-bit)
-
HZoli87
veterán
-
HZoli87
veterán
válasz
Dictator^
üzenetére
Nem béta, 3 nyelven már elérhető a végleges verzió.
-
válasz
Dictator^
üzenetére
Én erről nem tudok az 5-ös esetében.
A 6-os esetében is biztos lehetnek bugok, mint minden más szoftvernél. Én 2 dologgal találkoztam eddig:
- telepítés után kell neki restart, mert különben belassítja a gépet.
- a szkennelése lassú a korábbi verziókhoz képest, de persze jó esetben ezt egyszer kell megcsinálni.Ezek na dolgok nálam jöttek elő. Javaslom, tedd fel a gépre és próbáld ki.
-
-
válasz
Dictator^
üzenetére
Nem tudom, hogy milyen oprendszer van fent, de én egyiket sem használnám, hanem az új 6-os verziót. Egész jó lett.
A 2 magos procit el kell vnnie, de kérdés, milyen kétmagos? Az ssd sokat segít, mert manapság már inkább a hdd a szük keresztmetszet. Egy ssd-től megtáltosodik a gép. -
Narxis
nagyúr
válasz
Dictator^
üzenetére
Igen, a win 95-nek is kisebb a gépigénye az XP-nél vagy Vistanal. Nem szabadna, hogy ennyire zavarjon, mondjuk nyilván függ a hardveredtől illetve ha valami gubanc van szoftveresen, pl. összeakad más védelmi alkalmazásokkal, driverekkel stb. az tényleg okozhat ilyen és ehhez hasonló anomáliákat. Nem tudok mit tanácsolni, én több gépre is telepítettem a 3-ast amióta létezik és most már a 4-est, nem volt vele gond. Használd akkor a 2.7-est, az is jó.
btw.
Új verzió: 4.0.424
- fixed random email corruption with large attachment when scanning read messages
- fixed startup of Mozilla Thunderbird after reinstallation/upgrade from V3 to V4 or after adding an extension
- fixed problems with older Novell clients
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 11500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 Plus Cooler Master 700W
- iPhone 17 Mist Blue 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest