Új hozzászólás Aktív témák
-
Kékes525
félisten
válasz
bopeti98 #5159 üzenetére
A program csak úgy "tudja" a hosszabbítást, ha beírod. Valószínűleg még nem járt le a régi. Én olyanról nem tudok, hogy a régi kódot hosszabbították volna meg. Persze attól még lehet.
Én is mostanában hosszabbítottam meg, de nekem "csak" újat adtak. Nekem ezt írták: "Amennyiben hosszabbítás, licencbővítés, illetve csomagváltás miatt kapta ezt a licencet, az összes telepített szoftverben kérjük kicserélni a kódokat az itt találhatóakra. A korábbi licenckódok ennek a licencnek a kiállítását követően megszűnnek." Valami hasonlót kellett, hogy neked is írjanak. Neked mit írtak? Eredendően milyen licencet használtál? Persze, ha ők írták, akkor biztosan jó.
-
HZoli87
veterán
-
VGYke
addikt
válasz
bopeti98 #5066 üzenetére
Tegnap raktam fel win10-re. Nekem is ez volt:
És a beállítások között nem tudtam a kapcsolót "bekapcsolni" (hogy zöld legyen):
El is kezdtem írni egy levelet a supportnak, de csak mentettem, nem küldtem el.
Elindítottam a telepítés utáni első víruskergetést, ami a laptopon jó sok ideig tartott (pedig SSD van benne, de hát ugye x-idő után elalszik szegénykém - mondjuk ezt sem értem miért, amikor fut egy alkalmazás), aztán mire végzett a víruskergető, megjavult a "Behatolásmegelőző rendszer", kizöldült a kapcsoló és bekapcsolta magát!
Kopp-kopp... meg kell néznem hogy még mindég így van-e, mert most asztali PC Win7-ről írok, ahol nincs ilyen Eset9 probléma... -
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 7 5800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest