- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Crvsh3R #5969 üzenetére
Ezt most utólag meglehet magyarázni. A Windows 10 csak az új gépeket szereti, amelyen a BIOS UEFI firmware-specifikáció legalább 2.3.1-es verziója van. Ez lehetett akkor a gond. Képes lesz futtatni a géped a Windows 10-et? Itt megnézheted
"csak olyan gépekre lehet majd telepíteni, amik támogatják a hagyományos BIOS-t leváltó UEFI firmware-specifikáció legalább 2.3.1-es verzióját."
-
Kékes525
félisten
válasz
Crvsh3R #5963 üzenetére
Ezt nem értem. Ezt már te megcsináltad. Az esetuninstaller.exe és a remover6.exe szerintem ugyan az a program (uninstaller.exe az eredeti neve). Amit linkeltél az egyel régebbi verziójú, mint amit az esetuninstaller.exe néven tölthető le például innen: Hogyan távolíthatóak el kézzel az ESET biztonsági termékei
-
-
válasz
Crvsh3R #5954 üzenetére
Az nem jó hír! Én arra gyanakszom, hogy a Windows Defender miatt nem engedi el az összes modult.
Korábban nekem is voltak ilyen gondjaim sajnos. És amit linkeltem, az megoldotta.
Egyébiránt nem értem, hogy ezt a funkciót miért kell letiltani a Home verzióban a Windows 10-en belül. Nagy baromság, ha van baja a usernek.
Azt már próbáltad, hogy a Gépházban az Eset installálása elött letiltod a Windows Defendert teljesen? Lentről felfelé haladva minden funkciót kapcsolj ki. Utána géprestart és úgy telepítsd fel az Esetet. -
Greenebola
senior tag
válasz
Crvsh3R #4785 üzenetére
Csökkentett mód és futtasd le ezt: ESET Uninstaller
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- AKCIÓ! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest