- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- Magisk
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
-
Jack Oneill
veterán
válasz
GEPESZ66 #7680 üzenetére
Eszre sem venni.
Igen, kell, bongeszes kozben es emailezes kozben tobbszor blokkolt. Az, hogy androidon esetleg nem fut le kartevo, nem erdekel. Egyebkent mar reg megdolt az a varosi legenda, hogy nem kell. Ahogy linuxra is mondtak a nagyokosok, hogy nem kell... Ez is mind megdolt.
Ezenkivul rengeteg mas hasznos funkcioval birnak ezek. -
kiváncsi f..
tag
válasz
GEPESZ66 #7354 üzenetére
Köszi!
Sejtettem, hogy ilyesmi lehet a háttérben. De hiába kerestem, nem találtam tájékoztatást róla.
Csak 14: 33 -kór: [link]
Amúgy a Ff-ból régóta nem tudok belépni védett böngészőn keresztül. Próbálkozik, azután kiírja, hogy a Ff már fut. Chrome-val azért szokott menni. -
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6847 üzenetére
"Ez hogy lehet, ha a BD TS-nek sokkal magasabb a RAM felhasználása (200MB), mint az ESET IS-nek (80MB)?"
Ez bizony valószínű. A modernebb gépeknél, ahol minimum 8 GB memória van, ott ez a memória felhasználás sem sok. Az ESET is léphetne ez irányba, esetleg úgy, hogy lehessen választani a mostani és a nagyobb (de gyorsabb) memória használat között. Így a régebbi (gyengébb) gépeknél továbbra is kis erőforrás igényű maradhat, de a gyorsabb gépeknél tovább gyorsulhatna. Lehet, hogy ezt javasolni is fogom nekik.
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6812 üzenetére
"biztonsági jelentés lesz benne."
Az android verziójában már rég megvan. Én megerősíteném mint a minta alapú, mint a pro-aktív védelmét. Persze nekem még nem volt problémám ezekkel, de én óvatos duhaj vagyok, nem klikkelgetek akármire és nem látogatom a gyanús oldalakat.
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6764 üzenetére
Írtam nekik, a válasz:
"Kedves XY!
Várhatóan 2018 novemberének első felében jelennek meg az otthoni termékek 12-es verziói, de sajnos jelenleg még nincsen bővebb információm a várható újdonságokról.
Szerintem október második felében talán már többet fogunk tudni.Amennyiben további kérdése merülne fel, kérem, forduljon hozzám bizalommal!"
-
Kékes525
félisten
-
MadGame
senior tag
válasz
GEPESZ66 #6705 üzenetére
Szia!
Így tudod kikapcsolni: bal oldalt Beállítások --> lent További beállítások --> Kereső motor --> Kártevő ellenőrzések --> Cserélhető adathordozó.
Lehet, hogy bug, bár én nem tapasztaltam. Ha kilövöd, hátha nem lesz már ilyen.Bitdefenderhez annyit tudok hozzászólni, hogy én pl. nem használok semmit az Eset mellé, tökéletesen működik, ha nem látogatsz legális és egyéb oldalakat. Fél évente egy Malvarebytes-ot talán lefuttatok, de az évek folyamán profin megvédett CSAK az Eset mindentől. Ha akarod, kipróbálhatod, de sima otthoni „egészséges” használat mellett feleslegesnek tartom a malware progikat.
Remélem tudtam segíteni!
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6658 üzenetére
Angolul: 3.4 Forced Uninstall
-
Jack Oneill
veterán
válasz
GEPESZ66 #6567 üzenetére
Ha mar van kodod, akkor eset. Rengeteget teszteltem es eset jobban ugrik a fenyegetesekre. Avastban az idegesitett, hogy egyszer ugy gondolta, jelez, egyszer meg nem, pedig ugyanazt a fajlt nyitottam meg. Eset minden esetben jelzett es oldalakra is ugrik androidon.
Ezen kivul az eset nincs tele reklammal es nem zargat, nem bugos, mint az avast. Nem fagy le. Egy szoval en pc-n es androidon is valtottam az avastot. -
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6564 üzenetére
Az enyém optimálisra van beállítva. Ha gyakran szörfözöl és veszélyes oldalakat is nézegetsz, akkor lehet hogy célszírű a "mindenre kiterjedő"t beállítani.
Azt vedd figyelembe, hogy később, az újabb adatbázissal, felismerhet olyan kártevőket, amit esetleg régebben a böngészés közben még nem ismert fel és olyan helyre kerülhetett, amit az optimális nem ér el.
-
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #6359 üzenetére
Nemrég le volt írva, hogy mi a helyzet, illetve mit tapasztaltam pl. én. Tehát nem kell összevissza törölgetni! Vagy egyikkel, vagy másikkal távolítod el. Ha az ESET saját eltávolítóját használod, akkor meg teljesen felesleges még előtte másik programmal is belegányolni...
-
-
King Unique
titán
válasz
GEPESZ66 #6347 üzenetére
Nemrég más is panaszkodott ilyen hibára, illetve legutóbb én is tapasztaltam az EIS eltávolításánál. De restart után látszólag OK volt minden és a Windowsban sem volt ott a maradéka. Max. a felhasználói mappában 1-2 ESET mappa, de azokat manuálisan lehetett törölni.
Egyébként olyanba is belefutottam nemrég, hogy 8.1 alatt az uninstaller csökkentett módban nem ismerte fel a telepített ESET terméket...De a másik program sem. Jobb híján elindítottam normál módban a Windowst és a vezérlőpultban távolítottam el. A korábbi verzióknál ez nem igazán volt OK, de a 10-es EIS-t elvileg gond nélkül letakarította.
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #6234 üzenetére
Valószínűleg igazad van, legtöbb esetben az jó is. Biztos ami biztos alapon csináltam.
Amúgy már elküldtem nekik az első problémát a programmal:
"Feltettem a legújabb ESET Internet Security programjukat (11-es verzió) a honlapjukról és a mellékleten részben látható problémát találtam[kép]:
1. Nem tudok hatékonyan dönteni, mert nem látom a teljes (elérési utat + program nevet) a talált fájloknak. Hiába helyezem a kurzort a megfelelő sorra, nincs buborék segítség, amely ezt pontosan kijelezné.
2. Nem ajánlja fel az esetleges kivételek közé tevését a riasztott programnak, ami jelen esetben nem vírus, hanem csak kéretlennek nyilvánított program, ami speciel nekem nem kéretlen, mert az egyik programom működéséhez kell, rendszeresen használom. "
(#6233) Géb89: [link]
-
válasz
GEPESZ66 #6064 üzenetére
A vicc az, hogy az IE bővítményeinél nem is látszik a plugin, viszont amint kikapcsolom az Esetnél a netbanki védelmet, utána rögtön ez fogad, azaz működik minden, rendben:
Na mindegy, kikapcsoltam véglegesen a netbanki védelmet, egyelőre használom így, hátha lesz majd valami okosság a jövőben. -
-
válasz
GEPESZ66 #6060 üzenetére
"A böngészőt kellet indítani, s onnan belépni a bankba,nem az Eset-ből, nálam így működött." Ok, de mint írtam is, ebben a formában én is tudok bankolni, magyarán az Eset netbanki védelmi funkcióját nem használva, csak én meg pont erre a szolgáltatásra lettem volna kíváncsi. Próbáltam a link törölgetést, URL másolós varit, így sem megy.
-
Kékes525
félisten
válasz
GEPESZ66 #5891 üzenetére
Manually uninstall my Windows ESET product—ESET Knowledgebase
1. Before running the Uninstaller Tool: Open an administrative command prompt and enter the following command to back up your network adapter settings:
netsh -c interface dump > c:\NetworkSettings.txt
2. After uninstallation is complete: Reinstall your network adapter drivers if necessary and then open an administrative command prompt and enter the following command to restore your network adapter settings:
netsh -f C:\NetworkSettings.txt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- NBA és kosárlabda topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Extrém tűrőképességgel reklámozza új tápkonnektorát az ASUS
- Xbox Series X|S
- Revolut
- Vezetékes FEJhallgatók
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- IBM/Lenovo Thinkpad T60
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Crucial 240GB SSD eladó
- AKCIÓ! "ÚJ" Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged