- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Szeretném meghosszabbítani mobilon a NOD32 előfizetést, viszont már nem lehet kedvezményeket felhasználni a hosszabbításnál és a vásárlásnál sem.
Van vmi kupon vagy kedvezmény amivel lehet esetleg "olcsósítani" a licenszt mobilra?
Köszi a választ. -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #7894 üzenetére
Jött válasz a kérdésemre, ugyanis e-mailben is elküldtem nekik:
"A szabályokat az alábbiképpen szükséges beállítani:
- tiltsa le az összes hívást, mindig
- engedélyezze a +36* kezdetű telefonszámokat, mindig
Bővebben itt olvashat a szűrők beállításairól:
https://help.eset.com/ems_gp/8/hu-HU/sms_call_filter.html?sms_call_filter.html" -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
A kérdésem azokhoz szólna akik használnak ESET vírusirtót Androidon hívástiltással együtt:
- Hogyan lehet beállítani, hogy az összes külföldi bejövő telefonszám tiltva legyen?
Mai nap vmi hullám elérte a telefonomat mert egy tucatnyi külföldi telefonszámról kaptam hívást (meg néhány magyarról, amiket ha visszahívtam, akkor nem volt ilyen előfizető). Ezeket a külföldi számokat szeretném tiltani egységesen.Köszi,
Üdv
Peti -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Ha jól emlékszem, akkor régebben sokkal több ajánlat volt hardveraprón ESET termékek, pl. NOD32 kapcsán is.
Mi az oka annak, hogy most alig találok csak 1-2 -t?
Szigorítottak vmit a licenszeladásokkal kapcsolatban esetleg? -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #7551 üzenetére
Úgy tűnik megoldódni látszik a Lopásvédelemmel kapcsolatos fals? értesítés, pedig már elkezdtem összeszedni az infókat a e-mailben, hogy elküldjem a support@sicontact.hu címre
Eredeti probléma, lsd.: #7545
Ami nálam megoldotta: bejelentkeztem a https://anti-theft.eset.com oldalon és az eszközöknél az adott laptopnál létrehoztam egy "fantom" fiókot (gyakorlatilag egy sandbox fiók, ha jól értem a működését).
Most már nem kapok értesítést arra vonatkozóan, hogy a lopásvédelmi szolgáltatás nincs optimalizálva. -
pvt.peter
őstag
válasz
Kékes525 #7548 üzenetére
Lehet félreérthető volt az indító posztom, de már bevan kapcsolva a Lopásvédelem.
Tehát a kezdő posztomban levő kép/figyelmeztetés már ebben a bekapcsolt állapotban jelenik meg.
Mindig rámegyek az újra ellenőrzésre ami után eltűnik, de utána újból megjelenik... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
ESET Internet Security -et használok és időnként felugrik egy értesítés, hogy a lopásvédelemmel kapcsolatban beavatkozás szükséges, lsd. lent:
Ha az "Ellenőrzés újból" -ra megyek, akkor "zöldre" vált, de utána újból előjön a jelenség.
Hogyan tudom ezt a folyamatos fals jelzést megszüntetni?Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Keresgélem a megoldást, hogy mi lenne a legolcsóbb licensz szempontjából és megakadtam ezen.
Hogy hogy ilyen olcsó? Mi benne a buktató? -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Van most vmi hiper-szuper akció NOD32 próba licenszekkel kapcsolatban?
Gondolom most ilyen több hónapos próbaverziókra.Köszi a választ.
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #7332 üzenetére
A-a, aszondja, hogy aktív a prémium verzió és hogy évente megújul.
Csak azt nem értem, hogy mi alapján? Mert az előfizetést már töröltem Google Playen még a fordulónap előtt... -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Az mitől lehet, hogy nem akar "lejárni" az Androidos ESET Mobile Security alkalmazás ami Google Playes előfizetésen keresztül volt licenszelve?
Tavaly február 9-én lett előfizetve Google Playen keresztül kedvezményesen 1 éves időtartamra, ami idén február 9 -én járt le, de nem történt semmi se.
Még február elején töröltem az előfizetés megújítását Google Play felületen.Ötlet?
-
pvt.peter
őstag
Érdekes. Utána olvastam ennek az ACT(.34) hibakódnak.
A probléma az ilyen licenszekkel ezek szerint az, hogy vannak olyan licenszek amik bizonyos országokhoz vannak kötve.
Gondolom azért, mert bizonyos országokban valószínűleg olcsóbb a licensz, ami egy kiskapu lenne a vásárlások során. -
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Gondolkozok azon, hogy veszek licenszt ebayen keresztül PC-re és Androidra otthoni felhasználásra.
Szerintetek mennyire megbízható ez a dolog?
Vki szerzett már be licenszt hasonlóképpen? -
pvt.peter
őstag
-
pvt.peter
őstag
10.1.219.1 -ről nem frissül át automatikusan 11.0.144.0 -ra?
-
pvt.peter
őstag
válasz
Jack Oneill #5990 üzenetére
Pontosan, pl. Chip, PC Guru ...
-
pvt.peter
őstag
Nálam még mindig naprakésznek látja a 10.0.390.0 verziót
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok,
Egyik ismerosom kulfoldon el es adtam neki ujsagos NOD32 kodot, viszont nem tudta aktivalni ugyanis a program azt irta ki, hogy nem aktivalhato mert nem Magyarorszagrol jelentkezett be ...
Mas is talalkozott ilyennel? -
pvt.peter
őstag
Hogyan lehetne az automatikus frissítést kikényszeríteni? Jelenleg v10.0.390.0 van fent.
Ha jól látom, már az ESET magyarországi lapján is kint van. -
pvt.peter
őstag
válasz
Greenebola #5685 üzenetére
még működik
-
pvt.peter
őstag
Nálam ma megjelent NOD32 -ben frissítési lehetőségként a v9.0.396.1
-
pvt.peter
őstag
válasz
headhunter #5405 üzenetére
Akkor Windows szinten lesz vmi probléma.
Szűrj rá az újraindulás dátumára. -
pvt.peter
őstag
válasz
headhunter #5403 üzenetére
Windows esemenynaplo mit ir?
-
pvt.peter
őstag
válasz
Greenebola #5400 üzenetére
mikorra várható a végleges verzió?
Együtt jön a Windows 10 Anniversary Update -tel? -
pvt.peter
őstag
Szia,
Felmerült már ez a probléma az #5001 -es hozzászólásban.
Lásd még az #5020 -as, illetve #5023 -as hsz -t.HZoli87 és Greenebola lehet érdemes lenne egy összefoglalót készíteni a topikról, nem?
Kezdve először a legfrissebb verziótól.
Mindig lehetne majd frissíteni az új verziókkal (letöltési linkek, stb.), illetve fellehetne tüntetni az ilyen "speciális" feature -öket is, mint a fentebbi. -
pvt.peter
őstag
válasz
rayoliviero #5328 üzenetére
ha felveszed kivételek közé az nem segít rajta?
További beállítások ->
Web és e-mail ->
Webhozzáférés-védelem ->
URL-címek kezelése ->
Címlista szerkesztése majd pedig Engedélyezett címek listájához hozzáadni -
pvt.peter
őstag
Okés, köszönöm a válaszokat @Kékes525, @GEPESZ66, @Greenebola, @King Unique.
-
pvt.peter
őstag
Jelenleg v9.0.318.20 van fent.
NOD32 -ben a "Frissítés" menüpontra kattintva a "Termék frissítés" résznél nem kellene feldobnia az új verzióra, tehát a v9.0.349.15 frissítésére a lehetőséget? -
pvt.peter
őstag
válasz
pvt.peter #5020 üzenetére
illetve ma reggel kaptam egy hosszabb, részletesebb választ is:
"Ez a jelenség akkor történik, ha a választható frissítések keresése van bejelölve.
Különböző gyártók egyből feltöltik az eszközeinek legújabb illesztőprogramjait a Microsoft Update Catalog-jába, amin az átment a tesztelési fázison és engedélyt kapott. Ez a Microsoft kérésére történt, hogy a legújabb driver-ek egyből elérhetőek legyenek.
Néhány gyártó gyakrabban jegyzi be magát a katalógusba, minthogy elérhetővé tenné a frissített driver-t a honlapján, mások pedig éppen ellenkezőleg, egyből elérhetővé teszi a honlapján az új frissítéseket, de a Windows katalógusba csak egy-két alkalommal jegyzi ezt egy év alatt. Ezért fordulhat elő például (Creative Labs hangkártya esetén), hogy a felhasználó letölti a legújabb driver-t a honlapról, amelyet a Windows Update visszállít utána egy korábbi verzióra.
A lényeg az, hogy az ESET a Windows Update Catalog-ból kérdezi le az elérhető frissítéseket, ezért jelennek meg ezek a bejegyzések. Tehát a problémát az okozza, hogy bár be vannak már jegyezve a frissebb driver-ek, még nem érhetők el letölthető Windows Update csomagként, csak kézi telepítéssel, amelynek a menete a következő:
1. Nyissa meg az Eszközkezelőt (Device Manager (fájlnév: DEVMGMT.MSC)
2. A Nézet menüben jelenítse meg a rejtett eszközöket is
3. A fa elemei között keresse meg a kérdéses eszközöket (pl. az Intel hardware eszközök a Rendszereszközök alatt, a Qualcomm hardware-ek pedig a Hálózati kártyák alatt)
4. Kattintson jobb egérgombbal egy ilyen eszközre, majd válassza ki az Illesztőprogram frissítését. Ekkor az Eszközkezelő közvetlenül a Windows Catalog-ból kérdezi le, hogy van-e újabb driver, megkerülve a Windows Update szolgáltatást." -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Van egy eléggé idegesítő problémám az ESET Services -el kapcsolatban.
Amikor törlök fájlokat Total Commanderrel, kb. 10000-20000db fájl, mindegyik pár száz KB -os, akkor az ESET szolgáltatás gyakorlatilag 100% -osan leterheli a háttértárolót.
Az Eszközök menüpontban a Védelem statisztikájánál pedig azt látom, hogy a Lomtárba helyezett elemeket ellenőrzi, miután a Lomtárba kerültek.
Hogyan lehetne ezt a funkcióját kikapcsolni, hogy törölt elemeket ne ellenőrizzen?Üdv,
Peti -
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Mikorra várható a NOD32 v6 teljes verziója?
-
pvt.peter
őstag
Üdv.
Egy kérdés: mitől lehet az, hogy hiába kérek kódot pl. a decemberi kulccsal, hiába kapom meg a licenszet, egyszerűen nem tudom aktiválni a NOD32-t.
Többféleképpen is próbálkoztam, kód begépelése, bemásolása stb. Eredmény mindig ua: nem fogadta el, érvénytelennek minősítette.Arra gyanakszom, azért lehet, mert túlságosan korán lett a kulcs kiszivárogtatva, tehát november 15-én még nem fogja aktiválni a decemberi licenszet.
(A novemberi kulccsal is így jártam, október közepén még nem tudtam használni, de november elején már igen...)Ha esetleg más is járt így, és tud rá vmi gyógyírt, írjon.
-
pvt.peter
őstag
Sziasztok!
Nekem egy érdekes kérdésem lenne.
NOD32 v4.2.71.2 64bites verziót használok.
Újságból használok NOD32 kódot, eddig minden rendben is ment, gamestarból a kód 2011.08.31 -ig érvényes elméletileg.
Beírom a felhasználónevet és jelszót, mégis azt írja ki, hogy érvénytelen mindkettő.Nem használtam sosem törést hozzá, van olyan amikor pcworld/chip magazin kódjait is használom, de ez nem hinném, hogy problémát okozhatna.
Segítséget előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest