- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Akciófigyelő: A Xiaomi leárazta a rúdporszívókat
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Carl Pei megmondta nagyjából, hogy mennyi lesz a Phone (3)
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Alba Game #3751 üzenetére
Feltörik a jelszavad, vagy bármi. Nem volt még ilyennel gondom, szóval nem tudom, de másoknak volt.
Ha betörnek és elviszik, akkor visznek mindent, viszont erre szerintem kisebb az esély, bár arra is elenyásző, hogy feltörnék a fiókodat. Mindenesetre tényleg furcsa megoldás a Nintendóé.
Én mondjuk olyat tudok, aki vett 360-at megjelenéskor és vett egy slimet pár éve, ott azért érezhető volt a különbség fogyasztásban, zajban, mindenben. A Wii viszont ha jól tudom ugyanolyan volt 8 éve (+Wii Mini), mint most, úgyhogy valszeg a Wii U is ilyen lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest