- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- A karcsúság ára
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #448 üzenetére
Semmi gond oda is szoktam írni , az zavart meg!
Mindenesetre örülnék, ha tudnék olyan tudatosan vásárolni, mint ahogyan Te teszed!
Én felpörgök aztán bepattintom a játékokat pikk pakk , aztán egy csomó rajtam marad, de mindegy legalább tudok tapasztalatokat írniEgyébként meglátom mennyire jön be a monster hunter, de ha tényleg olyan tartalmas mint , ahogy írják akkor 3ds re is megnézem, mondjuk ahhoz kelleni fog a circle pad pro is, ami azért valljuk be költséges, ha úgy nézzük kétszer veszed meg a játékot, 3ds-re wii u - ra aztán még egy kigeészítő is kell hozzá....
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Eladó PS5 Streaming bundle
- Új PS5 Fortnite Limited DualSense Controller 2 év Sony garanciával
- PS5(DS5) Hall effect és Xbox Series TMR analóg analóg csere
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- XBOX Series S 512GB // Újszerű // Számla // Garancia //
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest