- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- WWDC 2025: Nagy változásokat hoz az iOS és iPadOS 26
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Na, majd be is megyek megkérdezni, hogy ez nekem mennyi lenne. Nagyon kezdek a Nintendo felé csábulni, de nyáron PS4-re szeretnék spórolni.
@ldave: Metroid
Na, ha az jön, akkor lepetézek és eladom a PS-t (ideiglenesen, mert most pumpáltam fel az egyenlegem + Plus). Mondjuk 2-3 cím már van U-ra, ami nekem is megteszi. LEGO City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, ZombiU. Éés, ha lesz itt pár rendes fórumtag, akkor lehet kölcsönkérek/bérlek egy pár Wii-s játékot
Van egy olyan érzésem, hogy a nextgen Metroid - 3D Mario - Wind Waker HD hármas a PS4 rajtja közelében fog becsapódni. Hjaj. Sokat kell dolgoznom a nyáron...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Xbox One 1TB Halo 5 Guardians limitált kiadású konzol
- Playstation fiók eladó kihasználatlanság miatt!
- Nintendo Switch OLED (újszerű, ajándék kontroller)
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 + Android 15, 512GB MicroSD + okositott OLED Atmosphere 3 hó garanciával
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged