Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
Na, majd be is megyek megkérdezni, hogy ez nekem mennyi lenne. Nagyon kezdek a Nintendo felé csábulni, de nyáron PS4-re szeretnék spórolni.
@ldave: Metroid
Na, ha az jön, akkor lepetézek és eladom a PS-t (ideiglenesen, mert most pumpáltam fel az egyenlegem + Plus). Mondjuk 2-3 cím már van U-ra, ami nekem is megteszi. LEGO City Undercover, Monster Hunter 3 Ultimate, ZombiU. Éés, ha lesz itt pár rendes fórumtag, akkor lehet kölcsönkérek/bérlek egy pár Wii-s játékot
Van egy olyan érzésem, hogy a nextgen Metroid - 3D Mario - Wind Waker HD hármas a PS4 rajtja közelében fog becsapódni. Hjaj. Sokat kell dolgoznom a nyáron...
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Kés topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Xbox tulajok OFF topicja
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gitáros topic
- Jeorjosz7 károsultjai
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Milyen autót vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged