- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Elérhető az alvási apnoe funkció a magyar Samsung órákon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
Új hozzászólás Aktív témák
-
A.tessz
senior tag
válasz
Dr.F.E.R.I. #443 üzenetére
Ma 576 ban voltam utolsó darab lego cityt hoztam el, mondster hunter meg el is fogyott.
Azt más forrásból szereztem be, annyi pozitív értékelést ,videot láttam, ki kellett próbálnom őket.Első körben annyit mondanék Lego rendben van ,csatlakozom az előttem szólokhóz
Monster hunter demohoz képest ég és föld , questelni kell, szépen felveszed a questeket, dumálgatsz, a falubeli goré megjegyzést is tesz az első lény öléshez , mint ha magamat látnám fiatal koromban...Majd írok róla , ha jobban beleásom magam.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PlayStation 5
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Facebook és Messenger
- Mobilinternet
- Yettel topik
- További aktív témák...
- Playstation 5 Slim Digital Garancia: 1,5 év / HA A HÉTVÉGÉN VISZED 139 990
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- Sony Playstation 5 Slim Digital Edition 1TB CFI-2016
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Xbox Seris X minden tartozékával + kontroller akku
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! MacBook AIR 13" 2018 - i5-8210Y I 16GB I 512SSD I OS X Sonoma I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Asus Prime A320M R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Rampage SHIVA TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged