- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
félisten
Elég megosztó lett, ahogy a Skyward Sword is az irányítása miatt, amikor megjelent.
Máshol meg ezt írják:
"Star Fox Zero is a surprising game that gets better level after level", "Star Fox Zero’s fun stages and impressive boss fight give me lot of reasons to jump back in and play them over and over." -
tassyu
tag
576 kbyte üzlettel szintén csak rossz tapasztalatok vannak.
Akcióbavannak-valóságban nincsenek- skylanders termékek náluk.
Rendeltem egy starter csomagot+ figurákat. A figurák ugye itt lényegesek, mert nem lehet nélkülük játszani, és az ár sem mindegy, amit a vásárló mérlegel és elfogadja mielőtt megrendeli.A starter csomaggal nem jöttek együtt a figurák, de azt megvettem, mert nem számoltam rá, hogy néhány nap múlva azt közlik, hogy a rendelésből semmi mást nem teljesítenek.
Egyetlen figurát sem teljesítettek a rendelésből. Mikor rendeltem, mindegyiket raktáron lévőnek tüntették fel a honlapon, és nem szóltak a starter elhozatalakor, hogy ez másképp lenne.
Utólag magyarázkodtak, hogy valótlan készlet, biztos ellopták a boltból, stb. De olyat is volt képük mondani, hogy egyszerre többen rendelték meg, és az első kapta, ami ugye kizárt, mert a rendszerük azonnal leveszi a készletről.Most ha mégis kell figura lehet venni teljes áron, ami nem volt bekalkulálva. Ha előre tudom, nem veszem ezt a játékot.
576 kbyte soha többet.
-
ldave
félisten
Idén ami tuti még nekem az a Star Fox, a Tokyo Mirage Sessions, a Paper Mario és a Zelda, ha lesz
Aztán ezzel nekem szerintem lezárt a Wii U. Kimarad a nagyok közül a TP HD, a Smash. Talán a Captain Toad vagy a Yoshi még becsúszhat majd egy gyengébb pillanatomban, de így is 17 lemezes játékom lesz a gépre. Aki szerint ez kevés, az mutassa meg, hogy X1/PS4-re mennyit vett eddig.
-
ldave
félisten
Igazából nagyon várom, hogy mit mutatnak majd az egységesített fiókrendszer terén, az eléggé sorsdöntő lehet még a keményvonalas Nintendo rajongók között is. Ha mégegyszer meg akarják vetetni az emberekkel mondjuk a Wii/Wii U/3DS-re vett Virtual Console címeket, akkor menjenek a jó fenébe. Nem vennék soha X1-t, de látom, hogy egyre több 360 cím működik rajta, mindenféle extra költség nélkül, ahogy a PS családnál is tök jó a crossbuy lehetőség.
-
ldave
félisten
Jó, de az az 5 hely mind ugyanazt a forrást említette gondolom, szóval ilyen szempontból akár 100 is lehetne
Ha le is áll a gyártás, kérdés mennyi gép van raktáron, mert azokkal a keresletet ismerve még jópár hónapig, akár az NX megjelenéséig is kiszolgálható a vásárló.
Meg talán a Wii U játékokat nézve ez alapján lehet az NX kompatiblis lesz a Wii U-val, így nem megy kukába a már legyártott játékmennyiség.
-
adalbert1
veterán
-
leeka
tag
Én bevállalós vagyok, lehet nem a 30e Ft-ot Gamepedet venném meg, hanem a 15e Ft-ost Xar Digitizerel és veszek hozzá 2e-ért egy újat, majd kicserélem....
A Basic Pack meg nem 32Gb-os.
40-50.000 egyszerre nem szívesen adnék most konzolért, így is tele van már a szobám Gameboyokkal,DS-el,Xbox.
A Wii U-t is úgy kell majd eldugnom a TV mögé, nehogy meglássa barátnőm -
horkovy24
senior tag
Na csak kikövetkeztettük hogy mi is törtènt Sirandrish kollègával azóta csak èn ezt így nem akartam leírni. De te megtetted helyetettem ès lehet így is van puhány lett! Hehe
Sirandrish: szerintem is szerezd vissza mert nagyon jó játèk. Szívd fel magad határozd el hogy menni fog ès ugorj neki. Csalódni nem fogsz ha ráèrzel a játèkra. Èn is így csináltam aztán 150%-ig tartott a lendületem.Viszont úgy gondolom hogy ez így bőven elegendő is volt ès tisztessègesen vègig is toltam. Onnantól szìvjon már vele az akinek hat anyukája van!
-
aya
addikt
-
ayo
veterán
mindeközben:
Nintendo Is Deleting People's Mario Maker Stages Without Telling Them Why
Notice regarding course uploads
Please be aware that after a fixed period of time, courses with low popularity will be automatically deleted from the server.
Nintendo reserves the right to use uploaded courses and related data, either as-is or with alterations, for either commercial or noncommercial purposes without compensation to the uploader.
Na most hiába csinálsz jó pályát, ha kevesen tolják rajta törölve lesz? azt maradnak a don't press anything pályák...átgondolt.
-
tariattila
veterán
igazából azt rendeltem meg a konzolokszervizében...
azóta eltelt több mint egy év!
nem is válaszoltak, hogy figyu ne is álmodj róla mert nem éri el a rendelésed az ingerküszöbünket és visszamondjuk a rendelésed....utána jött a béjjes csoda...
úgy gondoltam, hogy annyiért akkor is jó ha a gyári emelt értékű akkut megközelíti... mivel árban ötöde!most lemértem hogy a nagy házas kínai alig nehezebb mint a gyári kisházas kisteljesítményű... s mivel csodák nincsenek a hülye is látja, hogy mág annyival se nehezebb a csájníz mint amennyivel több műanyag van a házában a mérete miatt...
biztos lehetsz benne, hogy a gyári 2500-ashoz köze nincs ennek... még ha szerencséd is volt vele....
mert ezesetben a gyári árának töredékéért van egy kicsit magasabb kapacitású akkud....ha lehetne kapni gyári itthon akkor azt vennék!
de kintről úgy néztem az 13 körül van már... -
Agyzuzo
addikt
Jaj nemár, én azért örültem hogy asszony rácuppant a Wii U-ra mert végre gondoltam ez jó ürügy rá hogy behúzzak minden Mario-s címet és ezt direkt előrébb vettem mint a Super Mario World 3D-t.
Azért még reménykedem, ma elmerülök benne.
Az amiibo figura sztem brutál királyul néz ki, be fogom szerezni a modern színezésű verziót is, mert ezzel a pixeles témával engem megvettek kilóra.
Még a Smash R.O.B-on filózom, mert az is elég retró téma és nagyon bejön. Ahhoz képest hogy azt terveztem hogy nem fogok ilyen műtyűrökre költeni...
Super Smash Bro egyébként mennyire élvezhető ha nem szerez be hozzá az ember amiibo-kat meg a GameCube kontrollert? 1 Pro Controller + 2 Remote Plus van.
A New Mario U viszont hatalmas móka kettesben.
Az id alapján felveszlek majd.
-
Sajnos egyet kell értenem, akármilyen elvadult rajongó is vagyok... mikor megjelent és a 30 éves évforduló tiszteletére vettem régi VC Mario-kat, azokkal gyakran játszok, ez nem kelti fel az ingerküszöbömet - gyerekek emlegetik, majd meglátjuk, de most el vannak foglalva Knack-kel
-
Sirandrish
legenda
Én a webshopnak SOHA nem hiszek így rendelés után mindig felhívom az adott boltot. Most sem volt ez másképp. Csak kicsit fura volt mert felhívtam őket (tegnap) hogy XY vagyok és XY játékot rendeltem meg. Mondja a faszi hogy oké, ezt holnap(ma) futárnak oda tudják adni majd hívnak adategyeztetésre.
Már leraktam a telefont mikor gondolkoztam hogy miért nem volt most jó egyeztetni, de mindegy.Ma 11 órakor szintén én hívtam őket hogy egyeztessük már le azokat az adatokat, és miután ez megtörtént az mondták hogy holnap hozza a futár. Csak hát a telefonos ügyintézés után nem vagyok túl bizakodó ez ügyben.
Illetve üzentem a futárnak is, mert holnap megyek megvenni a halállományom utolsó egyedeit, így nem leszek itthon...mondtam neki hogy szóljanak a futárnak hogy hívjon fel mielőtt jön (bár a legtöbb amúgy is megteszi) és akkor felhívom a szomszédot hogy vegyék át nekem.
Hát nah...többször mondtam már ezalatt a karácsonyi szezon alatt, de kevés a heti 7 nap
-
Sirandrish
legenda
A SNES-es 1,2,3al játszottam és végig is vittem. A N64est is kitoltam és amíg nem akartad maxolni addig az sem volt különösebben nehéz. De ez...ez nevetséges. Minden apró miniméteren vagy ezredmásodpercen múló hibát azonnali halállal büntet.
Csak azért is végig akartam vinni..a második világot viszonylag könnyen teljesítettem is, de aztán jött a Bagoly boss. Ne haragudjon meg a világ de ha ezt bármelyik 3 éves megcsinálja, annak ajánlom fel a fele királyságom.
Első részét megcsináltam (párszor újra kellett kezdenem), de persze nincs ám vége..megy egy szinttel feljebb...azt is megcsinálom...és még mindig feljebb megy. De ott mikor megölt és a pályát full elölről kellett kezdeni akkor inkább kivettem a lemezt és egy jó mély fiókba tettemNem nekem való ez, erre rájöttem.
Holnap megkukkantom inkább a Mario 3D akármicsodátkoncsik Igen meg fel tudom a hátamra venni a második playert így az ő képességét is tudom használni, de az milyen COOP már
-
Sirandrish
legenda
-
Ezzel együtt nem volt olyan N játék, amit szerettem volna és nem tudtam volna megvenni (legalább használtban, ha soknak tartottam az új árat). Amiibokat is sikerült beszerezni (az összeset, kivétel arany/ezüst Mario) Magyarországon - egyik megjelenéskor pont Franciországban voltam, ott 2 óra alatt fogyott el az összes új a megjelenés napján nyitás után).
Jobban bosszant, hogy GTA V nincs 10k körül használtan PS4-re -
boost
veterán
Kipróbálod, aztán nem tudod megvenni 3 hónap múlva.
Nagyon keményen perkálnia kéne a Nintendo-nak a boltok részére, hogy újra eladják a termékeiket. Hogy Ninti termék kerüljön fel a polcra, és ne mondjuk Sony, vagy MS, amit keresnek is éppen. Polcpénz / helypénz mondd valamit?
Másik, hogy kéne helyi képviselet, Nintendo. Ahogy van a PS-nek is és az MS-nek is. Akik aztán supportot nyújtanak, intéznék a boltokat, forgalmazókat. stb. Amíg ebbe nem fektet a Nintendo, addig itt komoly előrelépés nem lesz, csak pár papírkarton a kiállításokon.
-
Goldwin
aktív tag
"kb. nekik köszönheted, hogy ilyen szinten van itthon a Nintendo jelen. Semmit se csináltak évekig"
Kifejtenéd?
"A mostani forgalmazónak nagyon nehéz dolga van, de kitartóan nyomjak a megfelelő marketinget hozzá, ami nagyon ráfért már."
Hol szokták hirdetni az általuk forgalmazott termékeket?
-
g@bo
nagyúr
hol volt a kontroll?
ha az anyacég látta volna a hazai eladásokat, akkor láthatta, hogy baj van.
mondjuk egy simlis magyar cég esetében ez nem meglepő. de ahogy látom, még mindig működő cég, valaki elégedett velük....mondjuk, nintendo árazása nem rajtuk múlik, abban az anyacég a hibás. ezen a piacon nem fog aratni aranyárban.
-
csodálom a nyugalmad és irigylem a kedvességed
ja és én is ps4-re szavaztam (igaz van egy x360 is)
Kedves unrealnoise, gyere át a kocsmába (nintendo tulajok off topic-ja), mi is ott írjuk le, mit várunk a N-tólde engem is érdekel miért vennél N konzolt - mind azt hittük, de sajnos ez a huncut N nem teljesíti (minden) vágyunkat csak azért, mert vettünk tőlük valamit
Píísz. -
unrealnoise
senior tag
Ha, nah jött valaki, akinek ismét nagyon nagy arca van és megmondja a tutit.
Pont akkora hagyománya van, hogy képes vagyok erre a szövegedre egy [vgchartz-os] linkkel szolgálni. A wii U akkora bukta, hogy csak nah. Kultúra ide vagy oda. De itt vagyok én is. Lehet vennék egyet. Lehet venni is fogok, de nem látom a Nintendon, hogy nagyon törné magát azon, hogy vegyek is.
Tudom egy vgchartz-os linkért pofánbaszás jár, de a számokat meg lehet nézni, és a legtöbb sastós, meg üzleti jelentés alapján fedik is a valóságot. Semmi fanboyság nincs abban amit én mondtam, te jössz itt hülyeségekkel.
Én egy tényt mondtam, szarul áll a Nintendo. És nem látom, azt, hogy apróságokon dolgoznának, nem látom azt, hogy erősíteni próbálnának olyan piacokon, ahol most gyengébben mennek. Mert igen, OTT van a legnagyobb tér a bővülésre, ahol a cucc nem nagyon ment eddig. Ehhez szemléletváltás és profi munka, marketing kell. Csodát a Wii U-tól már nem várok, ahogy senki sem.
De egy rohadt magyar eshopra nem futja?
NA ne vicceljünk már... Arról nem beszélve, hogy a Nintendo.hu egy vicc, a többi nagy játékplatform oldalához képest.
Más kérdés, hogy én nem nézlek hülyének, mint te engem, mert gondolom tisztában vagy azzal, mennyire is megy a nintendo gépe, csak akkor legyél szíves felfogni és értelmezni azt a valós kritikát, amit írtam. És igen, azt a fránya fenti linket azért is beszúrtam, szeretettel: renátó...
ui: mondom és írom ezt úgy, hogy messze a legjobban egy Nintendo gépre fáj most a fogam (az Oculus után legjobban.)
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Polygon írt egy részletesebb cikket erről, de pont ez az a kérdés, amire szemérmesen nem tért ki a vezér. Az odáig világos, hogy bárhonnét rá tudod a gépre tölteni a játékot, de hogy utána mi lesz vele, nem taglalják. De csak változtatnak valamit a mostani rendszeren, mire az NX ideér, úgyis amiatt van az egész hajcihő.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Nekem ez az utolsó infóm róla.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- CPU léghűtés kibeszélő
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Robotporszívók
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Sony PlayStation 5 (PS5) Pro Játékkonzol
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest