- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- One mobilszolgáltatások
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Mobil flották
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- 70mai Omni 4K - körszem-őrszem
Új hozzászólás Aktív témák
-
Devil198909
tag
válasz
PandaMonium #1933 üzenetére
Nem szeretném elkezdeni elég volt!Ugyanis körbe néztem már PS4 és Xbox One fronton is és el kell hogy mondjam srácok ott sem túl fényes a helyzet bár igaz hogy azok nemrég jelentek meg de a meglévő játékokat is lefikázták elég rendesen grafika ide vagy oda és engem speciel elkövetkezendő játékok sem nagyon érdekelnek mármint ami majd PS4-re és Xbox One-ra fognak jönni.Szóval lassan úgymond rá is döbbentem hogy talán össze is tehetem a kezem hogy Wii U-t vettem mert bár kevés játék van az tény de ezek legalább szórakoztatóak és az elkövetkezendő játékokat is nagyon várom!Például:Mario Kart 8!
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Xbox Series TMR analóg és PS5(DS5) Hall effect analóg csere
- XBOX 20th Anniversary Limited Edition controller
- Bontatlan limitált PS5 kontrollerek
- Nintendo Switch okositott / CFW / 256GB sd kártya 25játék telepítve
- Nintendo Switch Lite 128GB Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 20.0.1 + Atmosphere, 3 hónap garanciával!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084) (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest