- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Új térképfunkciók érkeztek az Amazfit T-Rex 3-ba
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Nem várt platformon a OnePlus Nord 5
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elkészült és telepíthető az Android 16
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
Kicsit áttúrtam a gép szervizikonjait és van ez a Wii U Chat nevű alkalmazás. Ezt próbáltad már valaha is? Csak azt tudom(?) rajta elérni, aki barátként meg van jelölve, tulajdonképpen egy videohívást kezdeményez. De hogy műxik-e, az jó kérdés. Egyedül te vagy a barátlistán, és te is offban, szóval nem tudtam kipróbálni, milyen.
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Monster Hunter után a Nintendo Land-et dugtam be gépbe. Eddig nagyon tetszik, rácáfolt minden várakozásomra. Ami a leginkább bejött, az a pikmines rész, annak már a felét végig nyomtam, 16 küldetést. Most adott új, nehezített küldetéseket, amiknek még nem álltam neki. Az ajándékokból is feloldottam 30-40 közötti mennyiséget, kezd egy kis élet lenni a placcon. Amit kicsit fájlalok a játékban, hogy van 3 színpad, ahová nem is tudok egy személyben belépni, pedig a Mario-kergető és a Luigis-szellemes rész is elég jó lenne szólóban is. Valamint a megnyert ajándékok lehetnének interaktívabbak is, pl be lehetne szállni/fel lehetne ülni rájuk stb. Majd a pikmineket meg fogom szerezni valamikor később, úgy értem a fő játékokat. De majd szerintem a régi két résszel fogom elkezdeni, nem a harmadikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- LENOVO ThinkBook 13s - 13.3" FullHD IPS - i5-10210U - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest