- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dr.F.E.R.I.
Topikgazda
A Monster Hunter után a Nintendo Land-et dugtam be gépbe. Eddig nagyon tetszik, rácáfolt minden várakozásomra. Ami a leginkább bejött, az a pikmines rész, annak már a felét végig nyomtam, 16 küldetést. Most adott új, nehezített küldetéseket, amiknek még nem álltam neki. Az ajándékokból is feloldottam 30-40 közötti mennyiséget, kezd egy kis élet lenni a placcon. Amit kicsit fájlalok a játékban, hogy van 3 színpad, ahová nem is tudok egy személyben belépni, pedig a Mario-kergető és a Luigis-szellemes rész is elég jó lenne szólóban is. Valamint a megnyert ajándékok lehetnének interaktívabbak is, pl be lehetne szállni/fel lehetne ülni rájuk stb. Majd a pikmineket meg fogom szerezni valamikor később, úgy értem a fő játékokat. De majd szerintem a régi két résszel fogom elkezdeni, nem a harmadikkal.
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ!
(Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- AKCIÓ! Sapphire Nitro+ RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy Watch 5 /12 Hó Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest