Hirdetés
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fotók, videók mobillal
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Delirious
tag
Az oké, hogy már júniustól meg lehet venni majd az új Switchet, de kérdés mekkora játék kínálattal indul? Aki vált Switch 1-ről annak persze lesz egy csomó játékja az előzőről. Az is kérdéses, hogy a Switch 1 játékok már első naptól jobban, szebben fognak-e menni a 2-őn?! Nekem nincs Switch 1, de valamiért nagyon várom az új konzolt. Mondjuk valószínűleg csak jövő februárban fogom megvenni (akkor lesz jobban pénzem rá), addigra talán lesz jobban Switch 2-re optimalizált játék kínálat is. Pár nap múlva pedig okosabbak leszünk. Kívánom, hogy jöjjön hamarosan új Zelda, Mario és Donkey Kong játék, de legalább ezekból remaster.
-
playmore
tag
Ha szeretnétek valami izgalmasabb gondolatmenetet akkor figyelembe ajánlanám, hogy a tegnap bejelentett Patapon 1+2 és Everybody's Golf amúgy SIE (Sony Interactive Entertainment) játékok... a Bandai Namco kiadásában. Valószínűleg a Sony megpróbálja belökni őket a radar alatt, de felmerül a kérdés, hogy vajon számíthatunk-e más elhagyatott Sony címekre Switchen. Gravity Rush esetleg?
-
Crus
addikt
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Term. fanmade, de rohadt jól néz ki.
-
Crus
addikt
-
playmore
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Ez azért elég erős kamu szagú
Szerintem több köze lesz valami központi social menühöz amiből modern módon egy helyen elérhetőek az üzenetek, barátok meg chat mint egy esetleg visszafelé kompatibilis 3 játékkal sztori. Aztán az is lehet, hogy az egér módhoz lesz gyorsgomb. -
Nem biztos, hogy érdemes eladni a korábbi Switch-ünket...
A "C" gomb pletyka
A Nintendo Today alkalmazás tartalmaz egy kis képet a Switch 2-ről. Első pillantásra ugyanaz a kép, amit mindenhol láthattunk, mióta a konzolt januárban bemutatták, de közelebbről megvizsgálva látható, hogy az új gomb, amit a Nintendo korábban kitakart, most a 'C' betűvel van díszítve.
Még mindig nem tudjuk, hogy ez mit csinál, de ez mindenképpen egy izgalmas utalás a nagy Switch 2 Direct előtt, amely jövő héten, április 2-án lesz.
A gombot korábban 'C' gombként írták le a hivatalos bejelentés előtti szivárgásokban, de most már világos, hogy a Nintendo el akarta rejteni ezt a részletet a hivatalos bejelentésében...
...HA AZ ALÁBBI IGAZ...
In a new video shared today, eXstas1s, who proved to be an overall reliable insider in the past, revealed that, according to their sources, the C button will be used, among other things, to connect the Nintendo Switch 2 to an original Switch console to use it as a controller or an additional screen, essentially turning the previous generation console into something akin to the Wii U GamePad. As not every Nintendo Switch 2 user may also be the owner of its predecessor, there's no doubt that this connectivity feature will be completely optional, but, on the other hand, it could open up some very interesting possibilities, such as proper emulation of Nintendo DS and 3DS games.
While eXstas1s has proven to be somewhat reliable in the past, we have to take this Nintendo Switch 2 rumor with a grain of salt until the C button functionality is officially revealed next week. At the same time, a patent that emerged online earlier this month suggested some sort of dual-screen functionality for the system, so the ability to use the original Switch as a second screen doesn't sound all that improbable. -
JanR
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Szerintem Ő Link lesz.
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Rony949
őstag
válasz
Elderath
üzenetére
Ilyen szempontból nagyon előnyös hely Magyarország, mert itt nem hiszem hogy ki fognak fogyni a konzolból (már ha persze jelentős tételben rendelnek belőle a magyar boltok). Idehaza még mindig niche a Nintendo, a magyar emberek nem igen komázzák ezt a céget, meg a japán játékaikat valamiért.
De persze én instant könyökölök is rá a pre-order gombra, amint lesz rá lehetőség.
-
Elderath
addikt
[Insider Gaming] US Retailer Documents Shed Light on Switch 2 Pre-Order Plans (April 9 pre-order, June launch, Pre-order stock will run out day 1)
Júniusi megjelenés, mondjuk erre számítottam én is, 9től preorder
-
KaitouP
nagyúr
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Nem, mert Queen Latifah lesz Zelda..
-
Rony949
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Jaaa....bocs.

Mondjuk az nem is lenne rossz választás. De szinte biztosra veszem, hogy az emberek nagy része fel lenne háborodva miatta, mennének a review bomb-ok meg ilyenek.
Anya-Taylor Joy is passzolna a szerepre, de már Princess Peach-et is ő játszotta a Mario filmben, szóval elég nagy önismétlés lenne.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
neki nem kell
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Rátesznek két elf-fület és kész is.
-
Rony949
őstag
válasz
markknight
üzenetére
Ő mondjuk túl magas lenne Linknek szerintem.
-
markknight
nagyúr
válasz
Sirandrish
üzenetére
Valami Hunter Schafert vagy kit akarnak a szerepre. Vagy ő akarja? Nem tudom
-
kicsako
őstag
Nintendo appon tűnt fel az alábbi:

-
Viper26
nagyúr
válasz
TrishtanAG
üzenetére
De azt lehet használni akkor is ha dokkolva van?
Bt miatt gondolom igen -
TrishtanAG
senior tag
válasz
markknight
üzenetére
Meg a Gamesir G8 plus is kibáló, ami egy olyan pro controller, amibe bele is rakhatod a Switchet.
-
válasz
markknight
üzenetére
A horiban nekem a hátsó plusz gomb ami eléggé bejön, én ahhoz nagyon hozzászoktam, ha azon játszom utána a dualsense-ről nagyon hiányolom

-
markknight
nagyúr
válasz
playmore
üzenetére
Azért ne, mert én handheld módban szeretnék játszani mondjuk a Fortnite-tal vagy az Apex-szel ha éppen úgy adja ki a lépés, hogy kanapén eltespedek. De nem tudok
Pro controllerrel már jobb a játék, illetve amit tboy93 is mondott, ez a split pad pro ami még kiváló erre a célra. De a gyári joycon nekem kevés. -
playmore
tag
válasz
markknight
üzenetére
Pro kontrollert miért ne? A kompetitív userek alsó gombos kontrollereket használnak amúgy is még PS/Xboxon is. Na az az igazi "így is lehet" élmény. Mikor rájössz, hogy nem kell abbahagyni nézelődni/célozni azért mert újratöltesz vagy kinyitsz egy akármit.
Amúgy személyes vélemény, hogy mondjuk Splatoonon kívül nem tudom melyik kompetitív cucc van amiért nagyon főne a fejem Switchen hiszen mindegyik minimum alatti szinten fut rajta a többi géphez képest miközben crossplatformok. Bár az is lehet, hogy csak kifogás mert rajtam a 120Hzes high end setup sem segített
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight
üzenetére
Igen én is hasonlóképpen vagyok. FPS és nagyon akció dús játékot nem Switchre veszek. De én 99%-ban handheldben használom
-
válasz
markknight
üzenetére
Engem nem zavar. Rendszeresen játszom pl. Fortnite-ot PS5-ön és Switchen is öcsémmel, a Dualsense jó, a Switchen meg a Hori Split Pad Pro a gyári joy con helyett és ott sincs problémám. Egy darabig joy connal nyomtam Switchen is a Fortnite-ot, de zavart, hogy túl kicsi. Amúgy azzal is eredményesen játszottunk, de azért a Hori jobb.
-
Bad Pritt
félisten
Kézi konzoloknál, még az olyan böszme nagy eszközöknél is, mint a Steam Deck kisebb a joystick mozgástartománya, emiatt kevésbé precíz az irányítás és ezt fejlesztés során is figyelembe kell venniük. A Deck verified játékoknál pl. egészen más joystick profilt alkalmaznak a játékok, mint a rendes kontroller támogatás esetén, hiába ugyanolyan a kettő papíron.
-
pzstm
titán
válasz
markknight
üzenetére
konzolokon is ilyenkkel irányítod, meg a Pro kontrollerrel. Nem nagyon volt egyik platformon sem bajom vele
-
markknight
nagyúr
Nálam ott halnak el ezek a Switch-es FPS-ek, hogy rossz őket irányítani. Alapból le van vágva a mozgás egy része az analógok miatt, kb, mintha valaki azt mondaná neked, hogy egy 5x5 centis egérpadot használhatsz csak és körbefalazzák az eszközt. Kíváncsi leszek a 2-re, hogy ezen a fronton újítanak-e. Mikor fél év Nintendózás után újra kezembe akadt egy PS5 controller, majdnem elsírtam magam, hogy gyerekek ezt így is lehetne.
-
kicsako
őstag
Igen, beléptek egymás accjába, beállítjátok elsődlegesnek, majd mindenki vissza a sajátjába. Így tudtok a saját és a másik játékával is játszani. Így van megoldva nekem tesómmal, aki angliában él, szóval az új Virtual Game Card-dal meg sem tudjuk oldani, mert első alkalommal ugye local kell lenni
-
pzstm
titán
elérhető a Nintendo Today, tegnap bejelentett új applikáció (kár hogy nem a nintendo Switch online appba rakták bele de mindegy)
App store
https://apps.apple.com/us/app/nintendo-today/id6736725704Play store
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.nintendo.znsa&pli=1 -
törölt tag
válasz
markknight
üzenetére
Itt érthetően leírják, hogy 2 gép között lehet adogatni egymásnak játékokat, gyakorlatilag digitális vásárlásod meg tudod osztani valakivel.
Illetve lesz lehetőség "családon" belül 14 napig kölcsönadni a játékaid.
Szerintem hatalmas, ninti nem erről híres, sőőőőt...Linkeltem volna gamepod-os hírt róla...
-
Haart
addikt
Ahogy nézem az is biztos már hogy 8" lesz a kijelző
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ha macera, akkor kevesebben csinálják, inkább megveszik 2x, és így nő a bevétel. Nem olyan bonyolult ez.
-
F-ECT$
titán
válasz
markknight
üzenetére
A vállalat érdeke nem az hogy neked egyszerűbb legyen, hanem hogy minél több pénzt szerezzen
-
markknight
nagyúr
válasz
l.skywalker
üzenetére
Kétszer megnéztem a videót és az oldalt is elolvastam, de ennek amúgy mi is az értelme? Én csak plusz macerás lépéseket látok.
-
Szabi®
veterán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Sztem nem, és hiányzik az a pofás feature is, amikor Samus Aran arca visszatükröződik a sisak üvegéről.
-
l.skywalker
titán
Virtual Game Card hivatalos leírása: [link]
Lap alján két kifejezés:
- Nintendo Switch 2 exclusive games
- Nintendo Switch 2 Edition -
Elderath
addikt
Nagyon remélem metroid sokkal jobban néz ki majd switch 2őn...
-
Bad Pritt
félisten
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Engem a Patapon 1-2 lepett meg, azt lehet be is szerzem majd, ha jó áron megy.
-
Haart
addikt
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Szép szép de nem tripla A
-
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Te is tudod hogy megy ez, ha egy játék engem nem érdekel, az hulladék és minek van.
-
Haart
addikt
válasz
markknight
üzenetére
Hát az event is elég tré volt
Volt benne 1-2 jobb játék a többi hulladvány mind kb.
Ennek sok értelme nem volt igy 1 héttel a bejelentés előtt.
De reméljük ennek fényében a bejelentés sokkal jobb lesz.
-
l.skywalker
titán
válasz
markknight
üzenetére
Ezek Switch 2-re is elérhetőek lesznek ill. nem tűnik el hirtelen többmillió Switch 1, sok tulaj marad. Az sem baj, hogy ha róluk nem felejtkeznek el.
-

featuring around 30 minutes of upcoming games for Nintendo Switch. There will be no updates about Nintendo Switch 2 during this presentation. -
TrishtanAG
senior tag
válasz
Sidorovich
üzenetére
"Amit hiányolok belőle az a mozgásérzékelés és a rezgés támogatása. " Arra van a Gamesir G8 plus, bár kicsit drágább, meg a kb 20-25 játékórát bíró bazott nagy akksi miatt szokni kell a súlyát.
-
playmore
tag
válasz
koncsik
üzenetére
Az Oled abszolút esélytelen és javítsd át a GTAVI-t GTAVre és akkor kb jó is...
A 120Hz VRR LED amúgy teljesen logikus lenne és nagyon jól bebiztosítaná a VRR 40Hz mód a gépet a jövőre nézve, de Nintendoról beszélünk
Egyelőre azt is megköszönném ha nem a legolcsóbb panelt tennék bele amit találnak. Még örülnék is neki bizonyos szempontból mert a beégés réme csak cseszteti az agyamat. Az első éves külsős játékok esetén viszont totál őrületre számítok, ha a gép tényleg tud hozni egy PS4 szintet. Senki nem akar majd lemaradni és mindenkinek van egy zsák játéka a padláson amit csak egy gyors portolás választ el, hogy nagyot menjen. -
Igen. Lapátkezűként én is azt használom, a gyári joy-con iszonyú pici.
Az én kezemnek kényelmes az Xbox és PS5 kontrollere is, és a Hori Split Pad Pro is bevált emiatt. Azóta soha nem játszom a gyári joy-connal.
Amit hiányolok belőle az a mozgásérzékelés és a rezgés támogatása. Ha is meglenne, 10/10. -
Szabi®
veterán
válasz
koncsik
üzenetére
Sztem a Gta 6 csak amolyan triggerelő hír hogy jöhet rá, de esély az kb 0. Minden Nintendo konzol megjelenése előtt volt ilyen, hogy a sajtó belemászott a stúdiók képébe azzal, hogy jön-e Switchre és a válasz mindig biztató volt, de sajnos a valóságban ezek szinte soha nem jöttek. Kezdve az ubisoft féle Steep-Ac Originsal, Evil Dead, Star Wars Battlefront 2, Need for Speed Heat és még hosszasan sorolhatnám. Valahogy ezek a hírek már akkor lehetett tudni hogy kamuk, ahogy leközölték őket.
-
S2 Végső találgatások innen-onnan összekapkodva...
(incl. "vágyaink")
( vad - ha van ilyen... / talán reálisabb ):
Ápr.2-án már indul a preorder, megjelenés május 15. (Doom: Dark Ages-zel? ráadásul a LEGO Mario Kart készlete is ekkor jelenik meg, valamint San Francisco-ban ekkor nyit a Nintendo Store)) / júniusi megjelenés (Experience-k után).
Ár: 500 / 400 USD/Euro, esetleg 500-ért valami bundle
Nagyobb, mint a S1. Ez biztos.
Kijelző: LED 120Hz (90?),VRR - OLED / HQ LED 60Hz, gyro alapú képernyő forgatás (mint pl. a PS Portal) - esetleg 2 verziójú S2? Premium ezzel 120-as kijelzővel?
Tegra T239, 12 vagy16GB RAM of 128-bit LPDDR5, DLSS upscaling, 4k upscaling, 256GB tárhely, HDMI 2.1 portok, USB-C, WiFi 6, NFC (amiiboknak)
3 TFLOPs dokkolva, 1,5 kézben
Az új kocka alakú gomb a jobb JoyCon-on: egér (bár ez 99%)/ mágneses csatlakozású JC-ok.Induló címek:
New Mario Kart (9?)
Zelda: BOTW "4k" (vaaaad)
Pokémon Legends: Z-A
Metroid Prime 4: Beyond
Professor Layton and the New World of Steam
Dragon Quest I & II HD-2D remake.
GTA 6 (ha nem is induló, de vad remény nagyon...)
Yooka-Replayee – Playtonic Games
Littlelands – Rafael Martin and Kyle Creamer
Bestiario – Wiggin Industries
Synth Beasts – Radhood Advance
Aurascope – Nick Oztok
My Time at Evershine – Pathea Games
Secret Forest – Zelcar Games
3 Bandai Namco játék (ha júniusi indulás lesz):
Dragon Ball: Sparking! Zero
Elden Ring
Tekken 8Ami biztos: The Switch 2 Nintendo Direct Event airs at 6 a.m. PDT. - délután 2 a jelenlegi időszámítás szerint, nem tudom hogyan változik az óraátállítással, lehet délután 3? Vagy PDT is változik? Jaj. Bocs.
-
hombre[EU]
nagyúr
a split pad pro a legergonomikusabb mind közül (lényegében egy xbox kontroller), de fícsörökben elmarad a nyxi-tōl.
én elōbbit választottam, mert van úgy,hogy 3-4órát is szoktam handheldben, fontos a komfort...de akinél nincs pro kontroller azokbak lehet egy jobb csomag a nyxi -
törölt tag
Emlékeim szerint a hori splitpad és társai nem rendelkeztek akkuval, így a valamilyen szinten rontott az üzemidőn. Persze az emlékek megviccelhetik az embert.
Részben ezért vettem NYXI Athena-t, ebben van akku. -
pzstm
titán
ennyire jó a Hori megoldása? lehet akkor a Switch2-höz meglátom, hogy beszerzek-e egyet. Bár most még szinte alig ment handheldben a konzol, de ez lehet változni fog
-
válasz
hombre[EU]
üzenetére
+1
Mióta megvan a split pad pro én nem játszottam joy con-al
-
Bencus88
nagyúr
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Erős év lesz, most psre is jön sok játék ami érdekel, kíváncsian várom
-
hombre[EU]
nagyúr
jövō héten direct wow. gyorsan elment
jöhet a preorder -
playmore
tag
Itt részben abból indulunk ki, hogy egy mai mezei okostelefon is képes skálázni. Lehet hajtani jobban is, legfeljebb jobban melegszik. Ha meg nagyon melegszik akkor visszaveszi magát a felhasználó beavatkozása nélkül. Tehát a mezei user körülnéz és azt látja, hogy ezt mindegyik kézieszköz tudja a Switchen kívül akkor teljesen jogosan merül fel benne, hogy ezt lehetne úgy is. Nyilván Nintendoról beszélünk tehát az jogos butabiztos megoldások mellett valószínűleg a legnyomósabb ok, hogy technológiailag nagyon le vannak maradva.
Az pedig amit lentebb említettek, hogy hát mi lenne ha a mezei user nem elégséges töltőt használ, hát akkor szimplán lekapcsolna. Vagy tönkremenne. Reddit és társai tele vannak olyan sztorikkal, hogy nem gyári töltők kinyírták a Switchüket. -
hombre[EU]
nagyúr
elvileg az újban lesz handheld "performance" mód,amikor többet vesz le az akkuról. meglátjuk
anno mikor tervezték szerintem egyszerū volt a koncepció: dokkban otthon a tv-n, ha elviszed magaddal akkor handheld.
ez az "ott ülök a fal mellett a töltōvel handheldben" szerintem meg sem fordult a fejükben
egyébként én is sokat használom otthon a kanapén, használnám ezt a módot,ha lenne -
Haart
addikt
Nemtom vágod-e hogy a laptopok is akksis üzemmódban jóval gyengébbek tudnak lenni mint áramra dugott módban. Ez lehetne a helyzet ugyanitt is. "dokkolva" töltőn attól hogy 720p a kijelző még lehetne nagyobb teljesitménye a SOC-nak. Több fps-t vagy akármit tudna produkálni.
-
TrishtanAG
senior tag
Mókolt Switch 1-en bármikor tudsz váltani a két mód között (Bayonetta 3-nál és a Xenoblade-eknél jól jön), csak nem egészséges, mert pl. a GPU ma már a háromszorosára tud gyorsulni dockolva (régen csak kétszer annyit engedett a rendszer), CPU meg még nagyobb szorzót kaphat. Ez pedig szép hővel jár, ami egy idő után megsüti a kezed
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- SSD kibeszélő
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Bluetooth hangszórók
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Hálózati / IP kamera
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Call of Duty: Warzone
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ HP Omen 16 - 16,1" FHD 144Hz - i5 13420H - 16GB - 512GB - RTX 4050 - Win11 - 3 év garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest