Hirdetés
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A sportautó piacot is összeporszívózná a Dreame
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
titán
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Nah meg a vegen semmit nem veszek vagy csak a toad captaint kiprobalom
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Talaltam kozben fizikai peldanyt is, de magyar hasznaltpiacon hirtelen semmi.
lehet megveszem itt a Thaifoldi verziot
( mukodne az otthon?
) -
pzstm
titán
Koszi mindenkinek, megfontolom
-
morfondőr
addikt
Semmiképp ne skippeld, de ha nem volt még meg egyik Paper Mario sem, akkor én is azt javaslom, hogy az Origami King-el kezd! A harc elég furának fog tűnni elsőre, aztán másodikra is, de viszonylag könnyen el lehet kerülni és a bossharcok elég ötletesek. A harcon kívül pedig egy mestermű minden tekintetben.
A Thousand Year-ben jobb a harc, viszont ott nehezebb elkerülni és sokadjára már fárasztó ugyanazt az animációt végig nézni és ugyanazzal a pár lépéssel legyőzni az ellenséget, a bossok meg sokszor túlságosan nehezek. De egyébként ha az Origami tetszett, akkor a remake is tetszeni fog mert nagyon jó és szerethető karakterek vannak benne és a sztori is visz magával! -
Szabi®
veterán
Hát az igazából 2004-es rész, kapott egy picit nagyobb resolution-t meg egy-két feature-t, de ha a másik részt (Origami King) mellé rakod, akkor látható melyik a komplexebb szebb és modernebb hatású. De ez csak az én véleményem, én játszottam mind a kettővel, nekem az Origami jobban bejött, ráadásul a hangzása is sztem teljesen rendben van.
Ez tényleg csak egy szubjektív vélemény. Lehet másnak a másik a "jobb".
-
-
tl-x
addikt
Azért illene szerintem, hogy a Switch 1-es játékokat kicsit felskálázza az új gép. Mondjuk a Ninendo online-ról elérhető retro (nes/snes) játékokon se finomítottak semmit.
-
TrishtanAG
senior tag
Mindegyik jó játék, bár a két remake-nél azért készülj fel, hogy hiába gyönyörű játékok, mindkettőjük több évtizede jelent meg eredetileg, és tartalmilag nem nagyon nyúltak bele egyikbe sem a fejlesztők. Ez főleg a Mario RPG-nél látszik, amit annó nagyon sokat nyomtam, így kiváló nosztalgia faktorral rendelkezik, de biztos vagyok benne, hogy sokan a plafonon lesznek néhány megoldásától, ha most látják először őket.
-
-
pzstm
titán
válasz
TrishtanAG
üzenetére
Pedig epp azon agyalok, hogy ha februarban befejezem a Botw-t akkor paper mariot nezzem meg, vagy Toad kapitanyt, vagy esetleg a super mario RPG-t?
Siman nem tudok donteni de majd meglatjuk -
Should You Wait For Switch 2 To Play Poorly Performing Switch 1 Games?
Röviden: nem tudják
-
Delirious
tag
Izgatottan várom a Switch 2 megjelenési dátumát és még jobban várom a hivatalos műszaki specifikációkat. Soha nem volt Nintendo konzolom, PS szeriából a 3 kivételével mind volt. Viszont a Mario, Donkey Kong és Zelda játékok zseniálisak. Botw és Totk Zelda játékok a legnagyobb kedvenceim közé tartoznak. Nagyon sajnálom, hogy ilyen gyenge a jelenlegi Switch hardvere és abban reménykedem, hogy a 2 lényegesen erősebb lesz. Számomra az lenne a fontos, hogy a játékok jól nézzenek ki egy príma 4k-s tévén. Nem zavarna, ha csak 30 fps-sel mennének (belső nézetes játékokat nem játszom) nekem a két fent említett Zelda is zökkenőmentes volt, pedig azok is csak 30 fps-sel futottak. Switch 2-t csak exkluzívokhoz vennék, a hordozhatóság sem érdekel (csak monitoron vagy tévén játszanék). Véleményem szerint a Nintendo jól tenné, ha két féle verzót adna ki: egy alapot és egy erősebbet ami jobban és szebben futtatná a játékokat nagyobb felbontásonként. Természetesen az erősebb verzió valószínűleg drágább lenne a PS5-nél is, a hordozhatóság miatt is. Nem sok esélyt látok rá, hogy a fenti kívánságaim teljesülni fognak, amennyiben igen, akkor biztos a Switch 2 lesz az első Nintendo konzolom.
-
tl-x
addikt
válasz
Farkassacred
üzenetére
Az iPadek IPS kijelzője és a PS Portal LCD kijelzője is szép szerintem. Ha jó minőségűt tesznek bele akkor nem lesz vele gond.
-
Farkassacred
őstag
válasz
Peaceliker
üzenetére
Láttam én is már szép lcd kijelzőt. Itt most inkább csak spórolásra céloztam, hogy ha már nem oled akkor adják korrekt áron az új masinát.
Gondolom ez is a cél az lcd-vel, hogy olcsóbban tudják adni az alapgépet és minél több emberhez jusson el. 200 ezer alatt lesz ez szerintem. -
tl-x
addikt
Kis pletyi: [link] Ár és megjelenési dátum
kamu valószínűleg. -
cSuwwi
senior tag
Nem hiszem hogy 1-2 centnél többe kerülne, józan ésszel belegondolva lesz, de kitudja hogy gondolkodnak. Ha csak felszorozza ott valaki a tervezett mennyiséggel már szemmel látható összeg lesz, akkor inkább jobb helyen van az náluk.

A hall effectes joyconnál is az az elméletem, hogy nem puszta szívjóságból váltottak arra, csak többe kerül az "ingyenes" javíttatása a mostani driftelős joyconoknak (meg rossz hírük is van), és nem akarnak vele többet szívni.
-
tl-x
addikt
Szerintetek ezen is lesz gyárilag fólia a törés ellen vagy azt csak az OLED kapott?
-
Erre számítottam. Thx az infót!
-
-
Chuck Norrisnak van már switch2-je?
-
Szabi®
veterán
A legdurvább az, hogy a Switch 1 már debütálása után 1-2 évvel elfogyott. Már ami a 2019-es Astral Chaint illeti, Bayonettát, Legend Of Zeldát . . . és ezek saját címeik.
Valamit nagyon elszámolt a Ninti, azért kérdeztem tegnap, hogy a Metroid 4 még Switch 1-re jön-e ? Mert akkor megint szaggatni fog, mint Mari néni a konyhába . . . -
30z.Samu
titán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Remélem nem száll el nagyon.
-
Én azok közé tartozom, akit a 3rd party AAA játékok nem igazán érdekelnek a Switchen, egy-egy ilyen lehetett a teljes gép élettartama során, ami megfordult nálam. De értem, hogy sokak itt akarnak majd Wukongot meg GTA6-ot, de ezzel én nem tudok mit kezdeni.
Ami nekem fontos, hogy a Nintendo sajátja mellett a következő évek indie játékai normálisan fussanak, mert ezen a téren is már kezdett elfogyni a mostani gép, Cocoon, Dave the DIver vagy a Tunic azért már elég sok helyen recegett. Úgy gondolom, hogy ebből a szempontból nem lesz gond, legalábbis egy darabig
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Emulátoron..maximum

-
tl-x
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Lehet Switch 2-n majd szépen muzsikál.
-
hombre[EU]
nagyúr
nekem csak annyi kell,hogy az új Mariokart legyen stabil 120fps
-
cSuwwi
senior tag
Szerintem úgy kell a switch 2-höz hozzállni – és az Ndo-nak is így kéne – hogy a 1st party címek jól menjenek, a 3rd party meg a opcionálisan jól (is) mehet.
Más kérdés, hogy a mostani switchnél se sikerült az első se, pl. Zeldák
Ha csak annyit elérnek vele, amiről volt már itt szó, hogy dokkolva 1080p60 / handheld 720p60-on elmegy minden címük akkor öröm és boldogság, ez a platform nem a 3rd party AAA címekre van, lásd pl. az MK1 megjelenéskori verzióját (de még patchek után se volt sokkal jobb) -
morfondőr
addikt
Én csak arra akartam rávilágítani, hogy nem a konzol erején múlik, hogy milyenek lesznek a játékok rá. Én most egymás után fedezem fel a jobbnál jobb Nintendo játékokat, de azért érdekel a többi platform is, és a konzolwar elkerülése végett nem is folyatom a mondatot!
A lényeg, hogy gyenge hw-re is lehet jó játékot csinálni!
tl-x: persze mindenki azt szeretné, ha erős lenne a konzol, de mivel a Nintendonak az a fő bevételi forrása, hogy adott hardverből mennyit ad el, amire majd el tudja adni a játékait, ezért árban nem engedheti meg, hogy elszálljon. A Valve-nak a SteamDeck egy mellékes dolog, ami elég jól bejött, de még mindig csak egy rétegtermék és nem a nagyközönség számára készült.
-
morfondőr
addikt
Ha mindenből a legtutibbat tennék bele, akkor 300-400ezer lenne az ára és a kutya nem venné a párezer fanatikuson kívül. A Switch 1 krumpli hardverével is hihetetlen játékokat hoztak össze! Mellette ott a PS5 az összes erővel és sorra kaszálják el a játékokat, meg ami megjelenik sokszor hatalmas bukás.
Szabi®: én a Quake 2-t még 486-on toltam 20 fps fölé nem ment soha és azt hittem hogy ettől valósághűbbek nem is lesznek soha a játékok mert olyan csúcs volt hogy 3D és nem 2!

-
morfondőr
addikt
Az Xbox Series S-ben 10 Gb RAM van, amiből talán 2Gb-ot tart fent az OS-nek, szóval Switch 2-nek még több is lesz. Másik dolog, hogy úgy tűnik erősen támaszkodni fog a felskálázásra, vagyis nem lesznek a játékokban 8K textúrák, hanem sokkal kisebb felbontásúak, amiket majd a végén a GPU felkonvertál a képernyőre kerülés előtt. Így talán nem kell a memóriában sem akkora hely, mint mondjuk egy PC esetében.
-
Szabi®
veterán
Sztem most annak a korát éljük, hogy nagyon-nagyon sok múlik a programozókon. Az adott célhardverre mennyire írják meg, mennyi akarat van bennük. Azért még a Switch nagyon "gyenge" kis hardvere is okozott azért meglepetéseket az olyan címekkel, mint a Wolfenstein 2, Hellblade, Crysis 3, Doomok és még lehetne folytatni. És ezek a játékok teljesen vállalhatóak akár handheld akár docked módban.
Láttam é már nagyon erős hardverre is pocsék elhanyagolt, elnagyolt játékot, pedig a vas alatta 6-szor körbeérte. -
pzstm
titán
Switch 2 gonna have 10.5 GB RAM for Game use and 1.5 GB for OS use according to Necro Felipe
vagyis a Switch2-ben 10,5GB RAM all majd a jatekok rendelkezesere. 1,5GB meg a rendszer szamara.A Switch1-ben ha jol remlik osszesen 4GB RAM van
-
tl-x
addikt
válasz
Sidorovich
üzenetére
Szerintem nem.
-
Én arra kérnék jóslást, hogy VRR támogatás, esetleg mellé még HDR lesz-e?
-
morfondőr
addikt
válasz
Baltazár123
üzenetére
Pont ezért gondolom, hogy nem fogja túlárazni a konzolt és engedi a régi játékokat jobban futni, hogy a lehető leggyorsabban terjedjen el a Switch 2 és mindenki váltson. Így nem kell majd két konzolra fejleszteni ami szvsz elég költséges lehet. Első évben 20 millió eladott gép túl optimista lenne, ha minden jön a Switch 1-re és a régi játékok is ugyanúgy fognak futni csak jó pénzért megvehető lesz hozzá a remaszter!
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
stefi76
üzenetére
a Microsoft a Series konzolok rajtjánál elkezdte ezt a "cfg átírást" (a költség a tesztelése a programnak) FPS Boost néven...meg lehet nézni meddig tartott és az Xbox katalógus mekkora százalékát sikerült lefedni...de ōk ezt a költséget benyelték,mert olyan helyzetben voltak. a Nintendo nincs olyan helyzetbe,hogy ingyen dolgozzon
egyébként,ha a Switch2 már képes lesz kiszolgálni egy 4K tv-t (felskálázott ~1440p) akkor pedig a játékoknál lehet jobb lenne asseteket is cserélni, árnyékolás-világítás pimpelés stb és akkor az már a remastered kategóriába esik
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Baltazár123
üzenetére
Legyen így legyen így
-
Baltazár123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
A zeldákat nem vittem végig soha, mert az ilyen mindennel szöszmötöljek játékok nem nekem valók, de tisztességesen megírt játékok, viszont valóban a korok erdőben (ha jól emlékszem a nevére) konkrétan diafilm lett belőle
A nintendo, ha van esze, hozzácsap valami minimális tartalmat és kiadja switch 2.0-ra optimalizált verzióban, mindkét Zeldát. Kevés munka és szép bevételt tudna nekik hozni.
-
stefi76
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"hát én azt egyáltalán nem gondolom reálisnak,hogy a Nintendo saját játékait neked ingyen fel fogja peccselni
"Ahogy elnézegettem, ezek szerintem valamiféle ini-fájl jellegű felülírásoknak látszanak, mint bármiféle "giga" patchnek.
Szerintem -relatíve - egyszerű lock van rajtuk 30FPS-re egy konfigurációs fájlban.De persze, lehet, hogy kőkeményen számít pénz, de ha azt veszem, hogy mondjuk a hardvert a Nintendo mindig is - ha jól tudom - nyereséggel adta, akkor simán húzhatnának ilyet.
Mindegy egyébként, ezek fikciók.
Aztán lehet elég a "keménymag", lényegtelen lesz bármi is, én - meg jó pár ember - pusztán az "túlzó" igényeiről irkál és kész.
-
tl-x
addikt
Úgy érzem nagyon messze van még az a megjelenés, addig szét fogjuk "találgatni" magunkat, hogy mi lesz.
-
tl-x
addikt
válasz
Rigormortiis
üzenetére
Azért a Oled SteamDeck tovább is bírja, játék és beállítás függő.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
stefi76
üzenetére
hát én azt egyáltalán nem gondolom reálisnak,hogy a Nintendo saját játékait neked ingyen fel fogja peccselni
kiadja a Switch2 verziót vagy fizetōs upgradet kínál majd a tulajoknak,mint pl. ahogyan a Sony tette.
a thirdpartyk közül biztosan lesznek,akik ezt ingyen odaadják pl. Witcher3, Doom, de ott is lehet remasterekre számítani -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Baltazár123
üzenetére
Hát mióta világ a világ, imádom a Nintendot, de nekem már néha fájt játszani a Zeldával, megmondom őszintén.
A grafika sokadrangú nálam, és 30FPS-el is elvagyok (ha kell), de a 23-26 már nekem is kevés
Én akkor veszem meg az S2-t ha kap a két Zelda valamiféle remaster frissitést. Az se érdekel ha 10-15 euroba kerül. Ha meg csinálnak egy teljesáru remaket, akkor az első leszek aki megveszi

-
Baltazár123
őstag
válasz
Sirandrish
üzenetére
Na igen, csak ha az N exklúzívokat kiadják swtichre 1.0-ra is, akkor miért váltsak? Nem sürgős, még sok évig jó lesz nekem a switch 1.0 is. A multiplatform játékok engem azért nem tudnak a switchen megszólítani, mert számomra a hordozhatóság nem akkora előny, illetve ilyen célból inkább steam decket vennék, amiből lehet egy teljes értékű asztali gépet is csinálni, amikor otthon vagyok, de nem vagyok kamionsofőr vagy nem ingázok órákat naponta.
A másik ok, hogy az N shop nagyon drága a többihez képest. Emiatt én nem is gondolkodok abban, hogy fő konzol legyen.
Kíváncsi leszek erre, hogyan alakul a switch 2.0, próbálom magamat is meggyőzni, hogy miért váltsak
egyelőre nem sok sikerrel.rigormortiis: nem azt kell nézned, hogy mennyit adtak el, hanem hogy milyen potenciál rejlett benne, amikor már az emulátorok tökéletesen futottak rajta és elvette a másik előnyt, ami addig csak a switchnél volt, a hordozhatóság. Ezt rövidre kellett zárniuk. Mert egyébként a logikus választás az SD lett volna, amivel megkapsz mindent is és még ráadásul egy jól használható asztali gépet is. Gyakorlatilag nem volt 2 éves a switch, már volt használható emulátor, de a kutyát se érdekelte a sima asztali PC-n futó verzió.
-
stefi76
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Én arról írtam, hogy szerintem mi lehet egy jogos elvárás plusz pénzért egy váltás esetén akkor, ha be van ígérve, hogy futtatja az egyes szériát illetve erősebb hardver van, aminek az árát kifizeti a vevő.
Az, hogy aztán ezt szárított békacomb telihold közbeni főzéssel és ráolvasással érik el valahol a Nintendónál vagy a játékkészítőnél, az nekem már mindegy, csak ezt lássam a képernyőn és kész.
-
Rigormortiis
veterán
válasz
Baltazár123
üzenetére
Lehet, hogy jó cucc a SD, ám az égvilágon semmit nem veszélyeztet. Kb 6 millió darabot adtak el eddig szemben a Switch 170-ével? Plusz azért mókolni, warezolni kell, hogy elrotyogjanak rajta a S játékok mind a 2 óráig, amíg bírja egy feltöltéssel
Nem, szerintem csak most lett tele a zsákjuk és egyszerűen csak védik a saját szellemi tulajdonukat, nagyon helyesen.
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
stefi76
üzenetére
ps5-ön a bloodborne tudod miért fullhd-30fps még mindig? mert még senki nem nyúlt hozzá, ez nem a gépen múlik.
ha a software-be az van írva,hogy dinamikus felbontás max 900p-ig és lockolt 30fps akkor nem lesz több az új gépen csak akkor,ha belenyúlnak aka patchelik (átírják a paramétereket, lefut egy minōség ellenōrzésen, nintendo jóváhagyja stb) -
Sirandrish
Topikgazda
válasz
Baltazár123
üzenetére
Olyan nagyon sok belsős cím azért nincs. Azokat simán kiadhatja majd S1re és S2re is a Nintendo. A többi fejlesztő meg eddig se fejlesztett az első Switchre, mert ha vért izzadtak akkor sem tudtak kicsikarni belőle egy értelmes minőséget.
Az már más kérdés hogy hogyan oldják majd meg ha akkora a különség a két gép között. Mármint nyilván aki S2t vesz, az olyan minőséget akar, viszont elég komoly kompromisszumok kellenek majd ahhoz hogy az még S1en is menjen..
-
Baltazár123
őstag
válasz
stefi76
üzenetére
A switch 2 cpu + gpu már ismert, abból elég jó következtetések vontak már le és azt mondják, hogy nagyjából a PS4 pro teljesítményére számítsunk. Nagyjából oda lőtték be, ahol a steam deck van, de jobban optimalizált játékok jönnek a switchre és van DLSS támogatás, tehát a látható grafikai világ jobb lesz. Messze nem a csúcs elérthető erő, de már elég jó.
Ez összességében nem rossz szerintem, nagyon komoly ugrás a teljesítményben. A gond inkább az lesz, amivel a sony is küzd, hogy persze megteheti, hogy nem adja ki a játékot PS4/PS4 pro-ra, de akko elesett sok sok tízmillió potenciális vásárlótól.
A nintendonak is nagyon okosan kell most taktikáznia, mert ha egy játék nem fut switc 1.0-án, akkor sok tízmillió, sőt 100 millió feletti játékosnak bemutatott egy parasztlengőt és a megoldás az, hogy vegyenek egy elég drága új konzolt. Azért a feketöves fanokat leszámítva, nem biztos, hogy ez magától értetődő döntés lesz mindenkinél, főleg ha csak pár játékról van szó. Ezért se értem a switch2.0 árazását, amikor a játékokon meg degeszre szedik magukat. Simán kiadhatná az első 50 milliót mondjuk úgy, hogy megelégszik fele nyereséggel a vason
és még így is többet nyerne rajta, mint az xbox,sony tipikusan.Egyébként a steam deck miatt nyírták ki az emulátorokat is szerintem vagy főleg amiatt, mert gyakorlatilag steam decken ment egy switch is meg a többi emulált vas és hát amilyen ütemben fejlődik a steam deck, a switch 2.0 emulálása is csak pár év kérdése lett volna vagy lesz, mert nyilván lesznek akik újra megpróbálják. Ez érthető volt az N részéről, hordozható emulátor, az nagyon odavágott (volna) nekik, ha elterjed széles körben.
-
stefi76
aktív tag
válasz
hombre[EU]
üzenetére
"ez a gép alapból maximum annyit fog tudni,hogy egy Zelda,ami most 720-1080p között mozog instabil 30fpssel az stabil 1080p30 lesz."
Szerintem ez nagyon abszurd lenne minden téren és megkockáztatom, hogy Nintendó ide, Nintendo oda, még a rajongók sem biztos, hogy váltanának ezért, ha már kijátszották, esetleg aki az egyest venné új vevőként, az inkább venne kettest.
Szerintem ez így nagyon bukó lenne emiatt leginkább.
Én ezt gondolom.Én elvárásom az ez és amit szerintem illenék hozni minden szempontból a régi játékoknál mindenképpen:
- minimum 720p, stabil, röccenés nélkül 60fps.Sugárkövetés meg mit tudom én mi, nem érdekel, a "nintendós" grafika rendben van, de lemásszon akkor a képernyőről olyan simán menjen.
Nagyjából szerintem ez úgy elvárható lenne.
-
tl-x
addikt
válasz
Kis Samurai
üzenetére
Az tuti, hogy nem ingyen lesz a jobb élmény!
-
hombre[EU]
nagyúr
válasz
gainwardgs
üzenetére
nem tudom mi az, de szerintem a software is warez, szóval belenyúltak a kódba. nem hiszem,hogy unlocked a képfrissítés az eredeti játékon
-
Kis Samurai
tag
Nekem gyanús, hogy mostanában csinálta ki a Nintendo az emulátorokat. Valószínűleg a Switch 2 piacát rontották volna azzal hogy a Switch 1 játékokat futtatják jobb minőségben --> úgy érzem fizetős upgrade lesz a remaster.
-
tl-x
addikt
válasz
Sirandrish
üzenetére
Igen, most virítaniuk kell valamit mert, különben nagyon lemaradnak a többiektől. 2017-ben nem volt konkurens kézi konzol, azóta viszont egyre több kijött.
-
Sirandrish
Topikgazda
válasz
hombre[EU]
üzenetére
Amennyivel erősebb lesz a S2, durva lenne ha ennyit tudna..
Új hozzászólás Aktív témák
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- Cyberpunk 2077
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Milyen autót vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Robotporszívók
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Futás, futópályák
- ASUS routerek
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- További aktív témák...
- Akcio! Csere- Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol!
- PS3 Slim 320GB (CECH-2504B) Számlás 2 kontroller + PS Move szett + 12 játék!
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
- PS4 PRO 2TB SSHD + 3 játék + 2 Controller Makulátlan új állapotban FULL BOX!
- Steam Deck OLED 512GB (2024) + 512GB SD kártya Újszerű, keveset használt
- M5! KÉSZLETKISÖPRÉSI ULTRAAKCIÓ!!! TÜZES EZÜST MacBook Pro 14" M5!!! 10C/10G 16GB 512GB Gar!
- Csere-Beszamitás! Playstation 5 Slim Disc Edition! Lemezes
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W with combo cable (3TR87AA)
- Apple iPhone 13 Mini / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

( mukodne az otthon?
(azt kb eldontottem, hogy meg egyet beszerzek. Zelda Echoes of Wisdomot erre a genre mar nem akarom
Gondolom ez is a cél az lcd-vel, hogy olcsóbban tudják adni az alapgépet és minél több emberhez jusson el. 200 ezer alatt lesz ez szerintem.