Hirdetés
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Íme az új Android Auto!
-
Mobilarena

-
válasz
koncsik
üzenetére
(rögzített hozzászólás)
Sajnos az összefoglalóba került h.sz.-ok is hiányoznak, 1-et találtam. Összesen 5054-6661 közötti hozzászólások vesztek el (pont a legforróbb időszak...)
Kérlek nézzetek rá az ÖF-ra és amit fontosnak gondoltok a hiányzó info-kból, írjátok meg újra a fórumba. #ÖF
Ugyanez ez esetleg hiányzó friend code-okra is igaz. #FC
Nagyon köszönöm előre is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bazsi1987
őstag
válasz
Rony949
üzenetére
Én kérdeztem köszi a választ akciós lesz megveszem majd, én is bízok hogy kap s2 patchet mert erős pletykák vannak hogy lesz új act is később. De amit nem értek hol van diablo4 kiadhatnák végre már. Ow is csak season2 indulására kapja meg a tuningot
bizakodó vagyok hogy blizzard később kapott devkitet aztán most indulnak be a dolgok
-
TrishtanAG
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Ha van egy potato Pc-d, akkor érdemes a széria többi klasszikus darabjait azon játszani, mert kábé menüből választhatóan moddolhatóak 4K-s hátterekkel, csinosított 3D modellekkel, halom quality of life változtatásokkal és akár szinkronnal(!) is.
Én az FF9-cel nosztalgiázom most így, és durván más élmény azért.
[link] -
ldave
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Hát, azért nem ennyire egyszerű. Sokáig (NES, SNES, PS1 éra) a két sorozat fej-fej mellett haladt, egymásra licitálva minőségben, játékmenetben. Aztán az FF7-tel az FF sorozat elment egy olyan irányba, amit a DQ nem tudott már követni. Ettől nem lett rosszabb, csak másra koncentráltak az újabb részeknél. Nem mondanám gyerekesnek, mert bár látványvilág terén marad a mangás, animés gyökereknél, de sztoriban ugyanúgy megvannak a sötétebb fejeztek, mint mondjuk egy FF játékban.
Én mindkét sorozatot nagyon kedvelem, más-más élményt nyújtanak.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Igen, ennyi infót tudok én is. Ismerősöm is kint volt, csak látta a performanszt, azt mondta, hogy kb. Dark Souls Remastered feeling még alacsonyabb látótávval és rengeteg frame droppal.
System Shockot én nagyon ajánlom, PS-re megvan, az egyik legjobb remake, amivel valaha játszottam.

-
Bad Pritt
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Ők csinálják, legalábbis én nem találom nyomát, hogy kiszervezték volna. Pont azon gondolkoztam, hogy a Bloodborne-t csak egy hónappal tolták el anno és tudjuk, milyen állapotban jelent meg (külső segítséggel), Elden Ringen nem toltak és rendkívül gáz volt a launch PC változat, PS5 is csak egy lehelettel jobb, mindezek után ez hogy nézhet ki, ha ugyanez a cég úgy döntött, hogy inkább eltolja minimum negyed évvel?

-
playmore
tag
válasz
Rony949
üzenetére
A hivatalos kifogás a MicroSD Express ára ami miatt ugye még a 4GBos játékok is jellemzően kulcskártyák. Volt már valami Marvelous játék is amiből a fizikai jóval drágább mint a digitális. Sajnos ez a kulcskártyázás meg a "csak 64GBos kártya veszed vagy nem veszed" a tökéletes módja annak, hogy kinyírják a fizikai játékokat egy pillanat alatt. A legtöbb kiadó meg sem próbálja a fizikait aki meg igen azok valószínűleg (ha nem is mindig) bele fogják kalkulálni az árazásba. Elgondolkodtató, hogy a Nintendo vajon olcsóbban adná a játékait egy tíz euróval-e ha nem kéne kártyáznia. Bár a Galaxy Switch 1 és az is annyi amennyi szóval ki tudja.
Ha meg majd nem fogynak a fizikai játékok akkor persze lehet gúnyosan mutogatni, hogy ha nem vette meg őket senki drágábban akkor jó lesz minden úgy ahogy van. Terrás MicrosSD bővítőt meg mindenki vegyen majd a gépbe saját költségen, mert nem fognak felférni a játékok a nagy gyári belsőre....
-
playmore
tag
válasz
Rony949
üzenetére
Ezért felesleges az a totál értelmezhetetlen és megtévesztő nyolc sor amit a Nintendo rányomtat minden NS2 Editionre ahelyett, hogy egy Switch 1 és 2 logo lenne a felső sarokban. A Nintendo NS2 Edition kártyák kompatibilisek Switch 1 és Switch 2vel és az upgrade csak a Switch 2őn aktiválódik a kártyán. Így van még néhány fizikai third partynál is pl Guardians of Azuma. Ezt sajnos megjelenés óta totál káosz övezi és senki semmit nem tett, hogy oszlassa a félreértést.
-
tomee007007
addikt
-
tomee007007
addikt
válasz
Rony949
üzenetére
Az már SW1-en sem nézett ki rosszul...
Én egy Fallout 4-nek nagyon tudnék örülni, akkor minden platformon végigtolhatnám
Vagy egy GTA V
Starfield-et pletykálják egyébként nagyon...
De PS-es portoknak is nagy sikere lenne, már Xboxra lassan mindent visznek át. SW Outlaws, Cyberpunk, Cronos bebizonyította, hogy sok mindent ki lehet hozni a Switch 2-ből. -
Rony949
addikt
válasz
Rony949
üzenetére
Nos, helyzetjelentés a Shinobi-val kapcsolatban. Aki kifejezetten Switch 2-n szeretne kaszabolni handheld módban, az várjon vele, mert nagyon ocsmányul néz ki. Még maga a pálya meg a háttér szép, de a karakterek borzasztóan recések. TV módban egy-két fokkal jobb (feltételezem a nagyobb felbontás miatt).
Ugyanis az a helyzet, hogy a fejlesztő csapat nem kapott Switch 2 Dev Kit-et, szóval egyelőre csak a Switch 1-es portot tudták kiadni.
Remélem 1-2 hónapon belül megkapjuk a Switch 2 upgrade-et hozzá, mert ez így elég öngól a Nintendo számára. Akit nagyon érdekel a játék inkább vegye meg Steam-re vagy a kék/zöld konzolra.
-
playmore
tag
válasz
Rony949
üzenetére
Azok mind reálisak szerintem. Mivel úgy tűnik a Switch 2 tényleg bír annyit mint egy PS4 ezért mindenki ki fogja tolni az elmúlt 10+ év "vackait" kivéve ha tényleg ordasat buktak. Anthem mondjuk nem lesz. Az ATLUS eléggé hadilábon áll az optimalizálással pedig a játékaik még mindig PS3 szintűek. Szerintem csak arra vártak az újabb cuccaikkal, hogy ne kelljen annyit dolgozni az új géppel. MS szerintem mindent ki fog rakni, a nyári showjuk már állítólag totál multiplatform szellemben fog menni, Switch/PS/Steam logókkal.
Az árazástól függ, hogy mit várok. Ha a third partyk is a Nintendohoz igazítják az áraikat akkor nagyon szelektíven fogok vásárolni a gépre és PCre veszem a third partykat kivéve ha lesz valami jó fizikai amit kitehetek a polcra és nem ilyen kulcskártyák.
MKW bundle is nehéz döntés volt mert fizikaiba akarom a Nintendos játékokat, de meggyőztem magam azzal, hogy biztos mindig úgyis előveszem majd meg gondolom lesz hozzá ezer DLC... -
Crvsh3R
senior tag
válasz
Rony949
üzenetére
Microsoft nyilatkozhatna, hogy milyen címeket akar a platformra hozni. Úgy emlékszem, hogy korábban valami olyasmit is nyilatkoztak (ha jól emlékszem valami felvásárlással kapcsolatban?), hogy Call of Duty-t is akarnak ismét a Nintendoéknál.
Én személy szerint beérném a Fallout szériával + Starfield. -
-
-
válasz
Rony949
üzenetére
Mint írtam inkább Castlevania, Bloodborne nálam is benne van játékos pályafutásom top 3 játékába, de egyáltalán nem érzem ennél azt az érzést, főleg a karaktereket és enemyket elnézve (elég érdekesek)! Persze az atmoszféra nagyon nagyon picit hasonló, de ezt kizárólag aki már nagyon fanatikus és epedve várta a valós Bloodborne folytatást ( elég sokan vannak), nos kizárólag az látja benne ezt, szerintem...👍
-
ldave
félisten
válasz
Rony949
üzenetére
Az eléggé bebizonyosodott már (legalábbis szerintem), hogy a játékosok száma nem igazán növekszik (leszámítva a Covid alatti anomáliát), ha megnézzük hogy generációnként mennyi konzolt adtak el. A játékok készítése egyre drágább, még a Nintendónak is, azért egy színezett poligonnal már ők sem ússzák meg általában a pályadizájnt. Szóval ha nem igazán tudsz nagyobb réteget elérni, de a költségeid növekednek, akkor sajna ez van, árat fogsz növelni

Én sem örülök neki, biztos az lesz a vége, hogy kevesebb játékot veszek, mert ami nagyon kell, azt drágábban veszem, így nem jut az olyan kísérletezősebb játékokra, amik érdekelnek, de nem rohanok értük day1 a boltba (pl Harvestella, vagy Fantasian), amik eddig belefértek a keretbe, ha nem is megjelenéskor, de később akcióban. Ki tudja hova vezet ez, ha az ilyen kisebb címekkel más is úgy lesz mint én, a végén még akár el is tűnhetnek, ami hatalmas veszteség lenne szerintem a teljes játékiparra, mert akkor nem marad a végén más, csak a legnagyobb, legkevesebb kockázatot vállaló játékok.
-
-
Szabi®
veterán
válasz
Rony949
üzenetére
Nekem most a 1996-os Quake 1 volt hatalmas csalódás. Tv-n szó szerint szaggat a játék, elképesztően sok olyan pont van egy nyúlfarknyi hosszúságú pályán is, ahol nincs 20 fps sem . . És nem egy direct x 12 es szénné tesszellált játékról beszélünk, hanem csak egy régi lowpoly játékról.
-
Hát nem tudom, ritka az olyan. PS Portal-t még nem láttam élőben, megnézem majd. Local dimminges mini LED háttérvilágítás nélkül szerintem nincs jó LCD élmény. Samsung QLED/LG QNED jól tudnak kinézni így, illetve a MacBook Pro-k is, egészen OLED közeli élményt ad, csak tartok tőle, hogy a Switch 2 nem ilyen lesz.
Nekem azért is fontos lenne, mert gyakran játszom ágyban sötétben még este, csökkentett fényerőn, hogy feleségem ne zavarjam (nem teljesen egyezik a bioritmusunk), és az OLED-nél kis fényerőn is baromi jó a kontraszt és a képminőség. Ha egyszer az ember megszokja, utána baromi feltűnőek lesznek egy mezei IPS hátrányai. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni." Ugyanez vonatkozik a közvetlen vásárlási szándékot tartalmazó kérésekre, keresésekre is.
(Az aláírásodban szerepelhet a hardverapro-ra vezető link...)
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Parkside szerszám kibeszélő
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- PlayStation 5
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- További aktív témák...
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- Beszámítás! VALVE Steam Deck OLED 512GB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- SteamDeck 256GB LCD +kiegészítők
- Nintendo Gameboy Classic Pakk
- OLCSÓBB LETT! Eladó: Playstation 5 + PlayStation VR2 szinte új állapotban!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Samsung Galaxy S21+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 12 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen /12Hó Garancia / Akku: 87%
- Friss készlet! MacBook Pro 14" M1 16GB RAM 27%-os áfás számla (0349AB)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

bizakodó vagyok hogy blizzard később kapott devkitet aztán most indulnak be a dolgok

(lsd. összefoglaló)
Sirandrish