Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ldave

félisten

válasz penge111 #61267 üzenetére

Napokban elkezdtem a Diofiledet, (mondjuk lehet hiba volt, nem gondoltam hogy a Clair Obscur ilyen jó pontokat kap, de most már várnia kell), Chapter 1-et befejeztem, szóval már van kis rálátásom.
    A sztori a szokásos japán taktikai rpg-féle középkori dolog, királyságok, nemesi házak, stb, sok eredetiség nincs benne. Van egy fejleszthető bázisunk, ahonnan egy nagy térképen kiválasztjuk a küldetést, aztán hajrá.
    A harc real-time, de megállítható a térkép megnyitásával, egység kijelölésével. A pályák viszonylag rövidek, általában van is bónusz objective, hogy 4-6 perc alatt fejezd be az adott küldetést. Négy egységből állhat a csapatunk, egy egység az két fő, bármilyen párosításban, erősíteni vagy kiegészíteni tudják egymást így a karakterek. A képességeken cooldown van, mint minden srpg-ben, a helyezkedés a lényeg, ha valakit hátba tudsz támadni, az extra sebzés, stb.
    Így ennyi alapján azt mondanám, hogy a 7 pontos tesztek reálisak. Tetszik, hogy a pályák rövidek, pörgősek, lehet haladni. Switchen tech oldalról elmegy, kb mint a Romancing Saga 2 volt, a Nintendo azért többet kihozott az Unreal motorból ezen a konzolon (pl. Pikmin 4). Itt is van demó (remélem a Sqaure megtartja ezt a jó szokását), ki lehet próbálni, nem zsákbamacska.

Új hozzászólás Aktív témák