- Milyen okostelefont vegyek?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
penge111 #58079 üzenetére
A cicás kaland első részén már túl vagyok, a másodikba meg belekezdtem a kissebbik gyerkőccel, de még nem állunk vele sehogy. Mire végzünk, olcsó lesz a 3. rész is
A SteamWorld Heist meg rohadt jó, annak is az első részét végigjátszottam
Azt szedje le mindenki, pár euró, 10+ órát simán elvagy vele.
-
penge111
addikt
válasz
penge111 #57412 üzenetére
Meg kellene simogatnom a lelkem egy jó kis jrpg-vel a Super Mario Rpg után. Sokat kerülgetem ezt a címet: Bravely Default 2, mert vegyesek a vélemények róla. Nekem képek, videók alapján nagyon bejön, most olvastam Veres Miki cikkét, az egyik legjobb cikkírónak tartom, ez nagyon meghozta a kedvem hozzá: [link]
-
Scarletiel
őstag
válasz
penge111 #57412 üzenetére
Nekem is ez az érzésem akárhányszor ránézek egy review-re vele kapcsolatban, hogy "Mitől 10/10 ez a játék?" Értem én, hogy egy nagyon szépre megcsinált 1:1-ben felújítás, de a harcokra ránézek és egy pixel Final Fantasy-ban több lelkesedést látok, történetet gondolom, hogy nem vitték túlzásba és egy jelenetben sem láttam, hogy a karakterek beszéltek volna. Namost én úgy gondolom, ha már rpg, akkor összevethetjük mondjuk a Xenoblade szériával ami azonos áron kínál +100 óra játékot, átvezetőket, szinkronos párbeszédeket, rendes képességfákat és nagyon jól kidolgozott történetet. Nálam is kimarad ez a Mario RPG. Számomra kevés... úgy 15 eurót megérne mondjuk.
-
-
horkovy34
junior tag
válasz
penge111 #57211 üzenetére
Így van kettő jelent meg. Sorrendben a Mask of The Lunar Eclipse utána meg a Maiden of Black Water. Szerintem mindegy hogy melyik sorrendben játszod vègig mert èrdemleges utalás/átfedès nincs. Legalábbis ebben a kèt részben. Viszont èn maradnèk a sorrendnèl a helyedben de ez csak egy tanács!
Nagyon jó horror játèkok nagyon érdekes törtènettel a japán mitológiákból. Ha szereted a műfajt ne hagyd ki! Igazából nagy vágyam lenne hogy kiadják a második rèszt is Switchre mert szerintem annak van az egyik legütősebb története az pedig a Crimson Butterfly.
Hátha teljesül a vágyam ha már Wii-re is kiadták!
-
ldave
félisten
-
Scarletiel
őstag
válasz
penge111 #57065 üzenetére
Digital Foundry elemzés szerint minden téren jobb a 3 grafikailag mint a 2 volt. Felbontás, textúrák, animációk, handheld mód és aliasing funkciók. Ezt én is így látom, annak ellenére, hogy a 2 közelebb áll a szívemhez. Picit más a vizuális megközelítés, kicsit életszerűbb, tán ezért érzed azt, hogy "nem hozza" a 2. rész szintjét.
https://www.youtube.com/watch?v=SPKDX5B8X0s&t=590s -
TrishtanAG
senior tag
válasz
penge111 #57065 üzenetére
Egyre kevésbé bírja a gép gyári állapotban az engine-t. A 2. rész rettenetesen nézett ki kézi módban és szép volt dockolva. A harmadiknál kábé közelebb hozták ezeket egymáshoz, és mindkéz módban randa
. Talán dokkolva a legelviselhetőbb még így is a kinézete.
Azt csak halkan jegyzem meg, hogy mókolt gépen húzott órajellel rögtön szintet lép a kinézete (PC-n emulálva meg 2 szintet egy jobb PS4-es játékéra).
Nedves álmom, hogy majd a Switch 2 nem csak kompatibilis lesz az eddigi játékokkal, hanem fel is javítja őket az erősebb hardvernek hála, mert egy Xenoblade 3-nak meg mondjuk egy Bayonetta 3-nak az nagyon jót tenne. -
morfondőr
addikt
válasz
penge111 #56962 üzenetére
Az első nekem is a sárgakazis NES klón volt, azon volt egy-két retro Nintendo cím is. De az még a 90-es évek eleje. Aztán '95 körül lett egy 486-os PC-m, azóta kizárólag PC-n játszottam. Bő két éve vettem egy V2 switch-et, lényegében a Zelda miatt, de annyira beszippantott, hogy pár hónapra rá eladtam a VGA-t a gépemből és kizárólagosan csak Nintendo Switch van itthon, azóta már OLED. Nálam is még bőven van még olyan cím amit mindenképp szeretnék játszani de lassan haladok, mert már a kisebbik gyerek is kiveszi a kezemből, a nagyobbiknak meg már van egy Lite-ja!
-
morfondőr
addikt
válasz
penge111 #56955 üzenetére
Nekem jók ezek a remake-ek, mert a Nintendo két évvel ezelőttig kimaradt az életemből szinte teljesen. Viszont ha még egy év múlva lesz csak új konzol, akkor valamivel fent kell tartani az érdeklődést és ha már új nagy címek nem jönnek, akkor régebbi nagy sikerű játékok újra kiadása még jó lehet. Mást nagyon nem is tehetnek, hiszen gondolom a legnagyobb durranásokat már az új konzolra szánják.
-
Crvsh3R
senior tag
válasz
penge111 #56922 üzenetére
Érdekes, hogy pont a Golden Axe Warrior-hoz (SMS) hasonlítod. Gyermekkoromban volt Sega Master System II-nk és azon végigtoltam, elméletileg minden rejtett dologra rájöttem benne magamtól (hol volt még akkor a YouTube...
). Nagyon jó játék volt, nagyon szerettem. Jó lenne pár SMS játékot átportolva látni Switch-en (Golden Axe Warrior, Transbot, Heroes of the Lance, Psychic World, Sonic 1-2, Jurassic Park, Wonder Boy in Monster Land, stb.) Régi szép idők
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #56871 üzenetére
Malos az egyik legjobb antigonosta, akit videojátékban láttam. Jin is remek karakter, csak nem kifejezetten főgonosz
És igen, piszok idegesítő, hogy még akkor is hosszú egy harc, ha 20 szinttel az ellenség szintje fölött vagyunk. Ilyen szempontból is áramvonalasabb a 3. rész, kíváncsi leszek a véleményedre! És ott se hagyd ki a DLC-t!
-
lanszelot
addikt
válasz
penge111 #56115 üzenetére
Én az 1 és 2-t toltam, a 3 és 4 majd később.
Kell egy kis szünet, hogy ne unjam meg.A játék gyerek módban persze hogy könnyen kitolható.
Legtöbb Nintendo játékban van gyerek és felnőtt mód.
Pikmin esetén végig rohansz és kész, ez a gyerek.
Felnőtt, mikor össze gyűjtessz minden pikmint mindenhonnan, és minimalizálod a veszteséget. Ellenfelekre úgy kell ráküldeni, és azokat a színűeket, hogy ne tudja megölni őket. Pl katica bogár csak hátulról /ha jól emlékszem piros pikmin/ -
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #55891 üzenetére
Elég szar rangsorolás, már bocsánat. Én most kb fél éven belül toltam le a három részt, eléggé frissek az élmények. Az első rész leginkább a sztori tekintetében fontos, de inkább csak az utolsó harmada.
Elég érdekesen kacsolódnak egymáshoz. Tökéletesen élvezhetőek külön-külön is, de az első rész végén kiderül valami, ami összeköti őket. Ennél többet nem mondok. És persze rengeteg utalás is van.
Mivel nagyjából képben vagyok az ízléseddel, hozzám hasonlóan te is rengeteg jrpg-t elfogyasztottál már, ezért mondom, hogy a második részt ki ne hagyd! Vannak faszságai, botrány a térkép és a gatcha rendszer, pár óra után le is akartam tenni. De gyakorlatilag számomra a FFX után a legjobb sztorit és karaktereket prezentálta a játék. Igen, annyira jó!
-
válasz
penge111 #55886 üzenetére
A side content repetetívsége miatt vettem le easy-re, hogy ne kelljen grindelnem. Így végig tudtam menni tápolás nélkül a fő szálon. A grafika szerintem főleg a nyitott tereken ma már közel sem mondható szépnek. Az art jó, de a felbontás kb 300p helyenként... A sztori miatt nyomtam végig, az tetszett nekem is, a végén meg vannak jóféle fordulatok
A zene is nagyon tetszett.
-
válasz
penge111 #55245 üzenetére
Nem. Ez valtozatosabb. Szinte semmit nem foglalkoztam még a fokuldetessel, a 4-bol 1 dolgot csinaltam meg eddig. Felfedezek, side questeket csinálok, meg ezer fele dolgot lehet gyujteni es tapolni vele a karaktert. Sokkal tobbfele dolgot lehet csinalni mint a botw-ban. Az nekem is kifulladt 60 ora alatt. Shrine-okat is nyomom, 51-et talaltam eddig. Az építkezős resze, a legozas is elegge leköt.
-
echterion
nagyúr
válasz
penge111 #55220 üzenetére
PC-s gyalázaton toltad, te.
Na majd végigolvasom, mikor több időm lesz, kedvemre való írás lett.DevilAqua: Hát, sajnálhatod is, bármi legyen is az oka az eladásnak, biztos nyomós ok volt. Én ugyan nem gyűjtöm ezeket, de azért egy könnycseppet elmorzsoltam erre a jelenetre gondolva.
-
-
-
Rigormortiis
veterán
válasz
penge111 #53381 üzenetére
Pontosan így érzem én is. Egy kicsit túl sok nekem az a játék, a folytatás pedig még inkább. Engem az ilyen építgetésekkel a világból ki lehet kergetni. Technikailag, játékmenetileg parádés, amit letették az asztalra, de nem tudok annyira lelkesedni érte, mint a többség.
-
ldave
félisten
válasz
penge111 #53381 üzenetére
Biztos benne van, amit az elején is írsz, hogy másként hatott 2017-ben, mint manapság, amikor az öröksége már egyre több másik játékban is megtalálható.
Nagyon ajánlom ezt a videót megtekinteni, így hogy már ismered a játékot: How Nintendo Solved Zelda's Open World Problem -
ldave
félisten
válasz
penge111 #52845 üzenetére
Én csak emulátorral próbáltam, jónak tűnt, de ez a mostani kiadás sajna eléggé fapados remasternek ígérkezik
Én ilyet, ahogy a Chrono Cross kiadást sem támogattam, azzal hogy megveszem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Legion Go 1TB
- Legion Go 8APU1
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó nem szép állapotban levő Apple iPhone 12 128GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest