Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- A Samsung is leszámol a 128 GB-os tárhellyel a Galaxy S26-ban
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Nem lesz új Nothing zászlóshajó
- BlackBerry Key2 - megoldókulcs
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
30z.Samu
titán
válasz
consono
üzenetére
Vannak olyan játékok, amiket még meg se vettem, azokat viszont már én is az 5-re szeretném megvenni.
Amúgy az a vicc, hogy a Tony Hawk-ot az utolsó pillanatban mondtam le, mondván ráér, erre rá egy napra nem bejelentik a Mario All Stars-t?
Na az viszont ha törik, ha szakad instant get.

Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Anime filmek és sorozatok
- Xiaomi smart home / Xiaomi okos otthon
- Okos Otthon / Smart Home
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- E-book olvasók
- Iqos cigaretta
- Asztalos klub
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- További aktív témák...
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Evo 4TB Külső SSD
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4503,95% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs

Amúgy az a vicc, hogy a Tony Hawk-ot az utolsó pillanatban mondtam le, mondván ráér, erre rá egy napra nem bejelentik a Mario All Stars-t?
Na az viszont ha törik, ha szakad instant get.

koncsik
Sirandrish