Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
- Yettel topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
-
Mobilarena

Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
válasz
petymek
üzenetére
Én outer worldst [link] várom, hátha jó lesz a technikai megvalósítás. Ezekre nincs pcn türelmem, switchen szívesebben játszanám.
Egyébként elégge sok nintendo játék jelenik meg, csak eléggé rétegcuccok. Ami kevésbé rétegcucc, mint Zeda, Mario O., talán Kart, azokból rengeteget el is adnak. AC pl engem sem mozgat meg. Új Zelda odébb, ahogy Metroid is. Fene tudja ezek még jönnek e switchre, vagy következő konzolra csak. Jövő év végére én már nem lepődnék meg egy új nintendo konzlon, addigra talán alább hagy a ps5, új xbox láz.
Új hozzászólás Aktív témák
A Switch OLED saját, előre telepített védőfóliával érkezett, ne vegyétek le!!!!! - bár jó esély van rá, hogy fel sem tűnik... a funkciója a szilánkos törés elleni védelem, mindenképp javasolt egy vékony üvegfólia a karcok ellen is.
TILOS A WAREZ! (Itt a„Warez” = a szerzői jog (vagy más jogszabály) által védett szoftver, adat, szöveg, kép, hang, mozgókép, stb. jogosulatlan megosztása vagy megosztás kérése. Készülék hálózati/szolgáltatótól függetlenítése.)
Az általános moderálási szabályok érvényesek.
A témához szemernyit sem kapcsolódó hozzászólás és a Spoiler/Off tag használatának elmulasztása figyelmeztetés nélküli törlést vonhat maga után!
Az ÁSZF alapján "Tilos...A hardverapro.hu, az Állásbörze és az Üzemeltető által kijelölt topikokon (részletszabályok itt elérhetőek) kívül máshol terméket, szolgáltatást, egyebet hirdetni."
- HP 430 G5 Intel CEL 3865U laptop (kijelző hibás)
- Eladó Huawei P Smart Z 4/64GB zöld / 12 hónap jótállás
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- HP ProDesk 600 G2 MT, i7-6700,8GB DDR4,256GB SSD,DVD-RW,WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

koncsik
Sirandrish