- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
Objektív értékelés? Ki beszél itt objektív értékelésről? A játékosok a véleményüket fejezik ki. A vélemény szubjekítv. A tény objektív.
De én már azt sem értem, miről beszélgetünk egyáltalán. Most azt akarod kifejezni, hogy ezek a vélemények nem léteznek, mert nem értesz egyet velük, és/vagy nem ismered az okait? A vélemények léteznek. Most ennyit látunk. Hogy mi történik a játékosszámmal, ez majd kiderül. Egy biztos, ami most történik, az az esetleges új vásárlóknak jelenleg biztos riasztó. Aztán majd lecsillapodik ez is, vagy így, vagy úgy.
Én nem játszom vele(meg sincs), nekem személy szerint mindegy. Én alapvetően annak röülök, hogy a játékosok hallatják a hangjukat, ha valami nem tetszik nekik. Pláne egy olyan céggel szemben, aki folyamatosan azt kommunikálja kifelé, hogy fontosak neki a játékosok, és azok véleménye, befelé pedig pont az ellenkezőjét teszi sokszor. -
Moby
veterán
Nemtudom megteheted azt is, hogy megkérdezed őket. Lassan 170 ezren vannak akik negatívot toltak, egy darabig biztos el fog tartani
Bár nem tudom lényeges-e az ok. A pc-s tábor egy jelentős, szabad szemmel is jól látható méretű része köszöni, de nem kér a sony hülyeségéből. Ez elég világos kellene lennie nekik is, meg itt is. Szinte mindegy is, hogy miért. -
Moby
veterán
A probléma mindenkit érint. Nem ártana kicsit más fejjel is gondolkodni. Sokaknak sok ezer dollárnyi digitális javak(játékok, dlc-k, csomagok, stb) vannak a steam fiókján. Tökéletesen érthető, hogy eszük ágában sincs olyan szolgáltatók híresen és rendszeresen biztonsági problémákkal küzdő rendszerével összekapcsolgatni, ahonnan ők nem vásárolnak, és soha eszük ágában vásárolni bármit is. A pc-s lét nem a megveszem lemezen-letolom, majd gyorsan eladom háttérkiszolgáló rendszereként üzemel a fiók, mint konzolon nagyon sokaknak.
-
ρσгτσ
addikt
Majd meglátjuk milyen hatása lesz ennek a következő 1 hónapban, mert addig kell ezt rendezni. Illetve addig még a Sony is előállhat valamivel...már ha egyáltalán akar.
Egyébként tudtommal korábban is volt róla szó, hogy később ez kötelező lesz. Nem tudom, mert engem nem foglalkoztat ez a játék és nem is követtem semmit vele kapcsolatba.
De igazából mindegy is, mert ha nem is volt erről szó, akkor is úgy látszik ez volt a terv. Tehát gyakorlatilag a Sony tátott szájjal futott a f@szerdőbe azzal, hogy minden régióban elérhetővé vált a játék.
-
Moby
veterán
Én nem olvastam róla semmit előre, de nem éreztem benne semmi törést. Persze nem volt egy nagyívű játék, de ez inkább előny. Az utóbbi években a legnagyobb problémám a játékokkal éppen az lett, hogy egy öngerjesztő spirálba kerültek a játékkészítők, aminek a végeredménye az, hogy rettenetesen túltolják a mai játékok. Nem csak játékórában, hanem mindenben. A játékok egyre drágábbak, amitől egyre több tartalmat várnak el a játékosok, egyre több színészi játékot, egyre többet mindenből, ami miatt tovább drágulnak a játékok, ésígytovább. Ami végeredményben soha semmilyen előnyt nem hozott. Miközben lehetnének a játékok gyakrabbak, kisebb léptékűek, változatosabbak, stb.
/Vizualitásban persze valóban ottvan a Tango kézjegye, de ezt nem lehet egyik stúdiónál sem kivonni a képletből, meg ez nem hátrány.
-
Moby
veterán
És ez hol érhető tetten egy olyan játékban, ahol sem a szereplő, sem a cselekmény, sem a nézőpont, sem a világon semmi nem hasonlít az evil withinre? Szal ebből kb semmi derült abból, hogy annyira látszik belőle. Nem látszik belőle semmi. Nem mintha az ellenkezője baj lett volna, jó játékok voltak azok is, csak tökéletesen mások voltak mint ez. Ez csak belemagyarázása a semmibe a semmit, aminek semmi lényege nincs
-
Moby
veterán
Nem láttam benne egy bitet sem, ami arra utalt volna, hogy evil withinhez lenne bármi köze (egyáltalán hogy? Azok TPS játékok
)
A gyüjtögetnivalók érdekesek, a város 3 dimenziós, nem csapott át monotonitásba a legévégig sem, Nem ment át videójátéknak álcázott filmbe, de mindenek felett ami legfontosabb: mert valamilyen lenni, nem a hótugyanolyan TPS gyerekkisérgetős tucatszar volt by sony.Mondjuk gyöngyszem sem volt, csak szimplán egy rohadtjó játék. Gyöngyszem 2022-ben kereken nulla darab jött, de ezt leírtam korábban: bármi kimaradhatott volna tavalyról. Voltak jó játékok, Elden Ring is az volt, volt indie vonalon is jó, de nem volt egyetlen kihagytatlan gyöngyszem sem. Meg sem tudnám mondani mikor volt ilyen utoljára. Az elmúlt 3 évből nem tudnék ilyet mondani.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óvodások homokozója
- Revolut
- Micro Four Thirds
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H330 RAID v ZFS
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged