- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung SmartTag2 teszt
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
800 dolláros árnál már olyan vizekre eveztünk ahol felesleges a pénzről vitatkozni.
Akinek van 330ezre PS5 Pro-ra már leszarja az árakat és hogy még 100ezret akkor a gépre rá kell költeni.
Itt már inkább az van, hogy akar-e PC-vel baszakodni.
Van pénze, van hobbija és már csak az kérdés mennyit áldoz rá..LNB
Amúgy a szavazáson a nem nyert.
Ha megnézed a kérdéseket le lehet szűkíteni 2 opcióra a válaszokat. -
F-ECT$
titán
A PC-s összehasonlítás mellett a fő mondanivalóm továbbra is az, hogy a konzolok árazásához képest is drága a PS5 Pro. (Inflációval is számolva a 2006-os PS3-ig kell visszamenni, ha ilyen drága konzolt keresünk. És ez nem is volt egy sikeres rajtú konzol ugye.)
Emellett a PS4 érában nem volt szokás a PS exek kiadása PC-re, most már ez is mindennapos.
Nem vitatkozni szeretnék, csak ahogy _drk is írja, kicsit furcsán működik a piac. Az biztos, hogy a konzolosok között is van olyan, akinek nem számít a pénz, van olyan, aki az elérhető legjobb konzolon akar játszani, tehát az nem kérdés, hogy van piaca a drága konzolnak. A kérdés, hogy mi lesz a tömegekkel? Vajon a PS6-ból lesz 500-600 eurós gép? Vajon a PS6 már eleve több verzióban jön ki, mint most a Series széria? Vajon akkor is ennyien megmaradnak a konzoloknál, ha 800 eurós gép lesz az alap, és csak digitálisan 80 euróért lehet majd új játékokat venni, amik a fizikai kiadások hiánya miatt még 2 év múlva is ugyanannyiba fognak kerülni? (Lásd Nintendo játékok ára.) -
GEIL
addikt
Átérzem.....ez amolyan örök macska egér játék az asszonnyal, de tudta hogy gamer vagyok és ezen semmi nem fog változtatni.
Már megszokta, sőt videokártyát és PS5-öt is "ő vette" nekem......megszokta hogy ilyen technikai kütyük beszerzése évről évre (3-4 évente) teritékre kerül, de mondtam neki hogy nyugodjon meg, mert nem a kajapénzből vagy a gyerek elől "veszem el", hanem folyamatos spórolással apránként félreteszem és amikor szükséges, akkor kb bármit megvehetek amire szükség(ünk) van.
A fiunk már 16 lesz és a tanulás és sport mellett bizony pörgetjük a gépeket és konzolokat is erősen....de ésszerű határokon belül. -
Évekig nem értettem én se, de a BotW most már ott van a kedvenceim között. Szerintem abban nagyon erős, hogy kellő kihívást nyújt mind a harcok, mind a felfedezés tekintetében. Több, mint 25 évnyi játékos múlttal a hátam mögött többször haltam meg, mint amennyit jó szívvel bevallok, de általában azért, mert ész nélkül rohantam bele egy harcba. A játék büntet, de nem unfair módon nehéz, viszont ahhoz, hogy ne essünk folyamatosan pofára, ki kell tanulnunk bizonyos mechanikákat mind a harc, mind a felfedezés terén. Ezek olyan dolgok, amik szerintem nem fognak a videókból átjönni, de én sem értékeltem őket, amikor 2019-ben először játszottam vele.
-
Farkassacred
őstag
Elkezdesz játszani a Breath of the Wild játékukkal és meglátod majd egyből miről is beszélünk itt sokan.
Annak a játéknak lelke van, a készítők szívvel lélekkel dolgoztak minden apró mozzanaton. Az open world játékok csúcsa jelenleg a Witcher 3 és a Rdr2 mellett, alattuk csak középszer gyűjtögetős másolom kivágom ötletű gamek vannak sajnos a piacon.
-
Zó
aktív tag
Ha már GameBoy, én csak a SNES-es A Link to the Pasttal játszottam, de ötletem sincs, mitől kellett volna gyermetegnek éreznem a játékmenetet. A CoD-kampányok agyonszkripteltségét inkább éltem meg annak, ezért is kellemesebb emlék belőlük a multi. Most is van annyi walking sim vagy alaibijátékmenetes cucc, hogy fogalmam sincs, hogy tud egy Zelda lefelé kilógni, ha keményen hardcore dolgokhoz viszonyítjuk.
Amúgy a puzzle-ök, a tárgyhasználat, felfedezés, a világok közötti váltás remek volt.
Amúgy a Zelda-szerűnek is nagy kedvencem volt a sok festős képességgel, feladvánnyal, felfedezéssel. A túlnyújtott, infantilis párbeszédek viszont megkínoztak.
-
F-ECT$
titán
Nem tudom, én sem játszottam még vele. És direkt nem is néztem róla videókat. Remélem egyszer át tudom én is élni az élményt, mert nagyon sok olyan embertől is hallottam róla jókat, akiknek hasonló az ízlésük, mint az enyém. A setting / grafika nekem se jön be, de maga a játékélmény kivételes lehet.
-
ρσгτσ
addikt
Klasszikus Game Pass biztos nem lenne. Maximum egy herélt változat. De én sem látok erre sok esélyt, ugyanakkor anno a Microsoft el akarta vinni konkurens konzolra is, csak süket fülekre talált.
Szerk.:
Áruházként biztos semmi esélye. Maximum előfizetésként megoldva, mint például az EA Play vagy Xbox -on az Ubi+. Utóbbi sem került be PS -re, és valószínű ennek is oka van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Microsoft Office és Office 365 topic
- Futás, futópályák
- EA Sports WRC '23
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- HP notebook topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- További aktív témák...
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest