- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Telekom mobilszolgáltatások
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Apple Watch
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
markknight
veterán
És akkor azt mondod, hogy te a jobb kezeddel szoktál átnyúlni a D-pad-hez? Érdekes koncepció, erre soha nem gondoltam, meg nem is volt olyan játék, legalábbis nem emlékszem ahol mozgás közben kellett trükközni a gombokkal. Nekem mindkettő okés, se előnyt se hátrányt nem tudok mondani, bal kézzel teljesen mindegy, hogy lefelé vagy felfelé indulok analógról.
-
markknight
veterán
válasz
Döglött Róka #16678 üzenetére
Azt hiszem ez az: [link]
Villanás nekem sincs, vagy rosszul mondtam. Elsőtétedik kb 1 másodpercig, majd megint 1 másodperc mire a képernyő közepéről eltűnik az üzenet. -
markknight
veterán
válasz
zozika84 #16674 üzenetére
Én szoktam böngészni a store-ban mondjuk vagy a PS Plus kínálatban, esetleg a képernyőmentést nézem és a többi. Így nekem ez a 2 másodperc míg vált a tv és kiírja meg eltűnik a popup, az nekem számít. De az is lehet, hogy egy új TV kéne aztán megszűnne, de a következő 2-3 évben nem tervezek újat venni.
-
markknight
veterán
Nem értelek, ki akarná azt beállítani, hogy a dashboard ne legyen HDR?
-A probléma, hogy állítólag nem HDR az Xbox dashboard ezért a tv-m módot vált mikor kilépek a játékból és zavar. Ezt sehogy nem tudom megugrani, hogy ez ne legyen.
-PS-en bekapcsoltam, hogy a HDR automatikus legyen, ilyenkor a dashboard is HDR és az a játék is ami támogatja. Pont. Ha állandóra kapcsolom be, akkor azok a játékok is HDR-rel fognak futni amikbe alapból nincs, csak valami fake cuccot nyom rá, nem tudom de akkor sincs ez a villanás, hogy módot vált a tv. Ennyi. -
-
markknight
veterán
válasz
NyMRooD #16649 üzenetére
Szerintem is, eléggé más ligának tűnik, meg utóbbi funkcióban eléggé elmarad a másiktól. Most lényegtelen, hogy ki mennyire használja, de van egy mikrofon, egy hangszóró, egy touchpad, egy színesen világító led, adaptive triggers, haptic, a rezgés is jobb, szal nehogy már ezek semmit ne számítsanak az összehasonlításkor
-
markknight
veterán
Hát sajnos 2 napot bírt nálam a Box, Playstation után rettentően nehéz váltani, főleg ha az ember nem is nyitott rá
Ettől független, hogy azért vannak olyan dolgok melyekben határozottan jobb, többet kínál a másik oldal és ez nem ízlés meg megszokás kérdése.
Pozitívum
-A régi játékok királyul futnak, jól is néznek ki. Imádtam és fillérekért megkapod őket, míg PS-en ilyen okádék minőségben rakják be őket PS Plusba, itt elég nagy a kontraszt.
-Pici, hangja nincs, jól néz ki
-Kellemes a controller fogása és elemes
-Viszonylag olcsóbbak a játékok ahogy észrevettem
-A Game Pass kínálata nekem jobban tetszik mint a playstaioné, nyilván azért mert ott egy csomó exkluzívot már kitoltam, a többi meg úgy igazán nem mozgatNegatívum
-Sajnos, hogy a dashboard nem HDR (mint ahogy megtudtam a box topicban), nálam 1-2 másodpercet mindig megáll a TV mikor kilépek, mert játék mód ki- játékvmód be. Rettentő idegesítő.
-Sokkal lassabban töltődnek le a játékok mint PS-re
-Mint laikus nem is értettem netes segítség nélkül, hogy működik a rest mode.. na mindegy, megoldottam.
-Vannak játékok ahol washed out az egész színskála. Nem tudom mitől, az Apex közel játszhatatlan ahogy kinéz. Itt körbenéztem redditen is, másoknál is produkálja, nem tudnak mit tenni lassan 2 éve, de gondolom ez inkább játék hibája.
-A controller hiába kényelmes, hiányzik a haptik meg az erős ravasz, ezeket imádtam psen
-USB fülest nem tudok bedugni a gépbe és úgy használni, az airpodst szintén nem ment, szóval maradt, hogy a tv-ről csatlakozom airpodsra és mivel itt nincs a kontin hangszóró, így nem lesz ilyen fura az összkép
-A dashboard maga szerintem túl van bonyolítva. A beállítások menü szép letisztult, de mindenhol marketing meg social cuccok tömkelege ömlik az arcomba, külön kell kirakni a játékokatHa nem lesz villogás meg építenek egy jobb dashboardot és megy majd a nem dedikált usb fejesem vagy bt támogatást kap akkor visszanézek következő generációban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- OLED TV topic
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Trollok komolyan
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- További aktív témák...
- PS VR V2 + 2 db PlayStation Move motion controller + PS VR Aim controller + ajándék dockoló
- Ps 5 Slim digital megkímélt 1 hónap jótállás
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest