- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
opr
nagyúr
Mi arra jöttünk rá, hogy ez nagyon kocsi (futómű) függő is. (Meg nyilván ember függő is) Egy gyengébb kocsiban mi se bírjuk sokáig, nézni kell az utat, különben rosszul leszünk, de egy jobb gépsasnál nincs ilyen gond. Lexus, bmw tud csinálni olyan jó, kényelmes és halk utsacellákat, hogy olvasni, filmezni, stb simán tud mindenki, de akár órákat aludni is. Persze ez az asszonyra meg a gyerekre vonatkozik, ha én alszok meg filmezek, arra allergiásak a csajok, de ez azért valahol érthető, figyelembe véve, hogy én vagyok a sofőr.
-
_drk
addikt
Nem hiába van külön kategóriája sok játéknak mint pl a fighting game-eknek, vagy vegyük ide a sport, esport játékokat is.
Ezeket is rendesen és ötlettel telivel kell megcsinálni, jó legyen a balansz, változatos stb.
De pl a mostani Tekken 8 mennyivel másabb mint a 3? Azért érezni egyfajta helyben toporgást.
Egyszerűen vannak kategóriák amikben ennyi van, de még mindig sokkal jobb a helyzet mint az autós játékoknál ahol az arcade kb kihalt(egyedül talán a Forza van), félszimként a GT nem rossz, a valós szim játékok meg sok-sok évesek. Miközben az F1-et elrontják, de Forza motorsport se lett jó elvileg. Tehát kb megjelenik 1-2 amikből kihozzák a kurrens grafikai változatot és annyi. 20+ éve még ezek taroltak. -
F-ECT$
titán
Nekem a konzolozás kicsit állócsillagnak tűnt eddig, de lehet, hogy igazad van, és most átlép egy másik korszakba. 30-40 évet tudok visszaemlékezni, játszottam Sega Master Systemen, SNES-en, volt Megadrive II-m, stb. Láttam a játéktermek felemelkedését és eltűnését, a Commodore korszakot, építettem PC-t kb 20 éven át, az okostelefonos játékokkal is már közel 15 éve játszok.
De ahogy a trendek jöttek-mentek, valahogy a konzol egy stabil pont volt. Megveszed (viszonylag olcsón), a játék drága rá, de rá tudod dugni az amúgy is meglévő TV-re, és 6-8 évig nem is kell foglalkozni semmivel, csak játszani. Nincsenek kompatibilitási gondok, installálgatás, beállítások átnyálazása, stb. Hogy ez jó vagy nem, az mindegy is, de ez olyan állandóságot sugárzott.
No mindegy, most van egy PS5-öm, azzal még PS vonalon elleszek valameddig, aztán meglátom, hogy mivel fogom folytatni pár év múlva. Lehet másik konzol, lehet visszatérek a PC-hez, az is lehet, hogy a PS6 fog meggyőzni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Óvodások homokozója
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- Új, bontatlan dobozos XBOX Series X gép 2 év gyári Microsoft garanciával
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest