- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- A fejlődő országokban jobban bíznak az emberek az AI-ban
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_drk
addikt
válasz
Bad Pritt #17250 üzenetére
Azért a kivitelezésre kíváncsi leszek.
Ahogy a kolléga is írja ezeket a dolgokat már megmutatták a konzolfelhasználóknak és nagyon sok embernek fontos lett.
Az is be lett mutatva, hogy a 3/4-e a performance-t módot használja.
Majd most egy huszárvágással el lesz véve tőlük? Vegyél Pro-t ha 60fps-t akarsz?
Másik oldalon még a kiadó/stúdiók azzal fognak szembesülni hogy a játékokat lehúzzák a userek mert szarul futnak.Amit egyszer már oda adtál nekik azt teljesen más elvenni, mint amikor egy új dolog kell-e vagy nem.
-
F-ECT$
titán
válasz
Bad Pritt #17250 üzenetére
Én az fps-re érzékeny vagyok (bár láttam már viszonylag jól megoldott 30 fps-es játékot is), a mosottas textúrák, kis felbontás, RT hiánya, egyszerű árnyékok szerencsére nem zavarnak. Így a performance mód nekem általában elég a jó élményhez.
Viszont ahogy Jazz^ is írja: ha már performance-ban sincs meg a stabil 60 fps, az azért gáz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Playstation 4 Pro 1TB CUH-7116B - Kontroller - 7 Játék - Frissen karbantartva - HÁZHOZ IS!
- Újszerű Garis MSI Claw(A1M) 512Gb SSD+Ajándék tok!
- PlayStation 4 500GB + 10 Lemez
- Eladó Új Steam Deck OLED 1TB, 3 év jótállásal
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 9400/ RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- AKCIÓ! ASUS ROG Strix G513IE 15 Gamer notebook - R7 4800H 16GB RAM 512GB SSD RTX 3050Ti 4GB WIN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest