- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Yettel topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #6322 üzenetére
Figyelem én is az árát, mert 3800 ért szokott lenni gold kiadás, annyiért jó lenne nosztalgiázni.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #6320 üzenetére
Ez elég hivatalos: [link]
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #6310 üzenetére
60fps @ 4K. FPS Boost-tal. De arról nem tudom pontosan, hogy micsoda. De sok videót találni róla a Youtube-on. A Div 2 viszont kapott is 60 fps patch-et.
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #6282 üzenetére
Szeretné-e ön, hogy a Microsoft Corporation megvegye, az Activision Blizzard Inc.-t?
(a) NEM!
(b) szintén NEM, de félkövér és dőlt betűvel szedve! -
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #6282 üzenetére
Facebookon kiraknak egy képet:
if you are team Playstation:
if you are team Xbox:És 24 óra után megnézik.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #6227 üzenetére
Én is ezen kamillázok, most vagy lecserélik az egész csapatot autentik japánokra, vagy jó nagy égés lesz ebből.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6227 üzenetére
Mindegy, csak PS ex legyen. A Brand eladja.
Csak úgy röpködnek majd a 8+ pontok.
-
NyMRooD
őstag
válasz
hombre[EU] #6220 üzenetére
Erre a cikkre emlékeztem rosszul
Ráadásul ha emlékem nem csal ez egy picit félrefordítás, mert a "felmerült az EA" is csak úgy történt, hogy elgondolkodott rajta Kotick, hogy megkeresi az EA de végül ebből nem lett semmi.
-
negyven2
veterán
válasz
hombre[EU] #6215 üzenetére
És üzletileg nincs semmi gond ezzel (vagy azzal sem ha a Silent Hill következő része PS5 ex. cím lesz). Itt igazából a legtöbb kritika az Sony álszentségből jön, aki ezzel a CMA-s üggyel úgy állítja be magát, mintha kvázi a játékvilág szabadságáért és függetlenségéért küzd. Ezt képletesen kell érteni, mert ilyet egyrészt nem állított sosem, másrészt meg csak simán védi az pozícióját. Vagyis ahogy kezdtem üzletileg semmi kifogás nincs abban amit el akar érni. Csak ugye az álszentségen kívül még ott van, hogy ha csak az adott cégek gaming részét nézzük (MS/Sony), akkor vajon vádolható-e ebben az estben Sony azzal, hogy vissza kíván élni a piaci erejével.
Bár ide tartozik de kicsit más, hogy a fent linkelt MS válaszban vannak még érdekes dolgok pl. benne van, hogy a PS-nek több mint a duplája a havi aktív felhasználói száma mint Xbox-on (több mint 60 millió felhasználónál is nagyobb az előnye). És itt van ami már volt, hogy ha minden PS-en játszó CoD felhasználó átváltana Xbox-ra, még akkor is bőven nagyobb lenne a havi játékosam PS-en. De ott van az is, hogy bár pontos százalék nincs, de az jön le belőle, hogy a 2016 után Xbox-ot vásárlóknak csekély százaléka volt az akinek az első játékai közt CoD volt.
Illetve van egy kicsit ellentmondásos rész is (amit a hardcore PS fanok már terjesztik, mint bizonyíték, hogy az MS hazudik, és nem lesz CoD PS-re). Ugyanis benne van, hogy nem kívánják ex. címmé tenni a CoD-ot (példának ott a Minecraft), de van egy olyan rész is, amit szerintem lehet többfelé kepén is értelmezni.
"With access to Call of Duty guaranteed through to at least [] under the existing
contract with Activision Blizzard (and through at least the end of 2027 if it were to
accept Microsoft’s current contractual offer), Sony has more than sufficient time to
ensure that its console platform and content portfolio is competitively positioned to
withstand any impact from a hypothetical foreclosure strategy. The fact that the CMA
declines to even consider Sony’s competitive response is especially concerning given
that it is prepared to speculate regarding Activision Blizzard’s likely approach to
subscription services absent the Transaction (see section 4 below) and is at odds with
the CMA’s acknowledgment that the gaming industry is dynamic in nature." -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6215 üzenetére
Ezzel nem mondtál újat.
Most meg rohant a Microsofthoz hogy jó lenne ha megvenné az egészet, mert kezd sok lenni a trágyából. -
Golyo69
senior tag
válasz
hombre[EU] #6039 üzenetére
Tegnap tudtuk megnezni és van benne in-game voice chat.
Úgyhogy ez pipa
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #6136 üzenetére
A játékosbázis még mindig konzolon lesz, a játékokat meg oda fogják írni.
-
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #6136 üzenetére
900P
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #6091 üzenetére
Én abszolút megértem a gondjukat az S-szel és szerintem a Rocksteady-s csávó elég jól levezette itt az egész problémakört. Más kérdés, hogy vajon a Gotham Knights látványvilága tényleg indokolja-e a 60fps hiányát.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #6087 üzenetére
Jaj hát azzal is mennyi kavarás van...
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6056 üzenetére
De az nem timed.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6054 üzenetére
Értem hogy ugyanazt csinálja, csak nem mindegy hogy mivel. Egy FF7R mellé megyik MS timed címet tudnád odatenni az elmúlt évekből?
Nem igazán emlékszem AAA timed címre, aztán lehet hogy az én memóriámmal van baj.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #6051 üzenetére
Az a 3-6 hónap timed exkluzivitásról beszélünk, ráadásul ahogy most fogadták a Scornt az emberek, hatalmas bukás lett volna szerintem ha egyszerre jön mindenre. Jól jött nekik ez a GamePass pénz.
-
Golyo69
senior tag
válasz
hombre[EU] #6039 üzenetére
Sztem nincs
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #5930 üzenetére
Nem.Megérzés. Ugyan ezt csinálta anno, hogy a Windows sikeres legyen. Ennyi pénzt nem viccből fognak elkölteni.
Nagyon pesszimista vagyok. De ne legyen igazam. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5874 üzenetére
Elöször talán várjuk meg hogy az ABK-t egyáltalán megkapják-e.
Továbbra sem csak a GamePass-nak kell mindent is behoznia anyagilag.
Aki nem fizet elő, az megveszi az adott játékot. Most ha nem lenne a Pass, akkor meg az eladásokból kellene ugye visszatermelni a pénzt. -
zozika84
őstag
válasz
hombre[EU] #5812 üzenetére
Mondjuk így belegonsolva játékra valóban enyhén luxus lenne
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #5801 üzenetére
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #5796 üzenetére
Az árából mondjuk tudsz is venni 4et valamelyikből. Slibe lehet erősebbek is
.LnB
Belenéztem a mostani 4k-s minden maxon streamben God of War milyen a thevr-nál.
Tudom hogy YouTube 4k nem olyan mintha az ember saját masinája csinálná a játékot.
Valamivel szebb de nem sokkal meg távolabbra látsz.
Ennyi!
Ha ez meg ér +1 misit akkor hajrá! -
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #5796 üzenetére
Oszt?! Akkor is PS5-re és SX-re írt játékokat fognak vele futtatni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #5552 üzenetére
Az tény, a Tencentet viszont nem temetném egyetlen negyedév alapján.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #5549 üzenetére
Temessük el rögtön, mint a Netflixet is.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #5546 üzenetére
Ez egy kockázat, amivel számolni kell, bár én személy szerint most sok realitását nem látom.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #5539 üzenetére
Már miért? Most fognak csak beindulni, legyalulták a mobilpiacot, elkezdték venni a rendes platformokon jártas fejlesztőket meg embereket, amilyen állapotban van a nyugati videojátékfejlesztés, simán betörhetnek ide is jó játékokkal.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #5482 üzenetére
Én már a Diablo IV -et várom nagyon. A III. már számomra kifutott. Még korábban 2 achi maradt bent, de az már úgy is marad. Főleg hogy az egyik karakterem bugolt, és semmi kedvem újra elkezdeni azt a hirót.
Diablo II: Resurrected néha elkerül, de ahhoz ritkábban van kedvem.
Szóval én a 4. részt (abból is a nagy csomagot) jobban várom, mint Game Pass -ba érkező AB játékokat.
-
.LnB
titán
válasz
hombre[EU] #5413 üzenetére
Te mégis mennyi Mario, vagy Mario témájú játékot játszottál végig?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #5413 üzenetére
Tudom, ezért is írtam. Vagyis ezt igazoltam, mert ez sok játékra igaz náluk.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #5407 üzenetére
Mario Kart 8 a Nintendo -s GTAV. Na nem az azonos stílus miatt, hanem mert 2014 -ben adták ki Wii -re. Kapott egy kis fejlesztést és kilökték 2017 -ben Switch -re is.
Most pedig amikor mindenki várta a 9. részt...kaptak helyette új pályákat a 8 -hoz.
Animal Crossing New Horizons egy baromi jó kis laza játék. Csak úgy nagyjából már minden téren elmaradt a support és hogy további tartalommal töltsék meg a játékot. Ráadasul nem is mostanában. Így van akinek 10, van akinek meg 100 óra után lett az a véleménye, hogy nagyjából egy félkész játék.
Persze sokan raktak bele töménytelen mennyiségű időt, csak kérdés az, hogy egy új rész ezek után majd el tudja -e adni magát. Mert ennél sokkal többet kellett volna foglalkozni a játékkal a fejlesztőknek, és kb. többszörösét is bele lehetett volna tenni.
Az egy nagy ötlet volt benne, hogy valós idő szerint mennek a nap- és évszakok. Így a gyűjtögetés változatosabb.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #5407 üzenetére
Pokémon a leggázabb, az tényleg szinte semmit nem fejlődött két évtized alatt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #5316 üzenetére
Abba lehet beleállnék én is.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5301 üzenetére
Inkàbb az a gàz hogy megalapítjàk a Deviation Games-t, ahol ràadàsul még ex CoD-os fejlesztôk is vannak, akik pont egy "forradalmi AAA shooteren" dolgoznak, csak nekik, és akkor megy a hiszti a CoD miatt.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #5245 üzenetére
Igen, ezzel kapcsolatban a többiek (IS) tök jól kifejtették mi várna egy újabb belépőre
Plusz eleve az is tisztán látszik az elmúlt évek alapján, hogy sok cégnél vannak problémák a vállalati kultúrával, az irányítással, felépítéssel.
Némelyik stúdió egy igazi darázsfészek, és talán évek, mire új címekkel elkezdenek termelni. Vagy éppen nem teljesen tisztázott egyes sorozatok jövője.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #5243 üzenetére
Most nem olyan régen beszélt arról Phil is, hogy nem tenne jót a CoD -nak a konzol exkluzívitás.
Egyébként ez esetben már az is elég, ha ingyen lesz a MS -nál. Bár nem ismerjük a részleteket. Mármint hogy milyen szerződések kötik a Sony -t a CoD -hoz. Így egyelőre az is kétséges, hogy az új részek day1 bekerülnek a GPU alá. Legalábbis még néhány évig.
Szerk.:
Tegyük fel bizonyítja a MS, hogy nem teszi exkluzívvá, aztán pár év múlva mégis ez lesz a vége.Onnantól kezdve nagyjából esélytelen lesz, hogy bármilyen üzletet átvigyen a fentihez hasonló "hatóságokon".
Tehát innentől esélytelen, hogy a CoD bármikor is MS exkluzív legyen. Soha az életben nem járulnának hozzá nem hogy ekkora, de még ennél kisebb felvásárláshoz sem.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #5240 üzenetére
Nem tudnak konstans minőséget hozni, a pc-sek 2010-óta nyögnek minden résszel. Amikor a 4 magos procikon task-ba le kellett tiltani 3 magot, mert a Blac ops 1 csak így futott, az szánalmas volt, de a 2013-as Ghost mindent vitt a 6gb szabad ram követelésével... Amiből 2,5-öt használt. És sajnos nem ez a jéghegy csúcsa. Minden résszel volt valami komoly technikai probléma, azon felül, hogy a kornak megfelelően mindig le volt maradva a grafikai feature-ökkel.. Dx10-et tud már egyáltalán ? Vagy még smartshader 3.0+dx9
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #5237 üzenetére
City Interactive szint már vagy 5 éve. De még az sem, ők legalább grafikában, fizikában domborítottak, a Cod alatt meg van egy 20 éves motor ... Azt semmiképpen nem lehet rájuk mondani, hogy mindent megtettek a rajongókért. Sőt ...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #5235 üzenetére
A PS user fog eltűnni.
-
Bad Pritt
félisten
válasz
hombre[EU] #5183 üzenetére
Az már az iparág meg a modell hibája, hogy szégyenteljes módon jelennek meg ezek a játékok évek óta és utána évekig tart, mire helyrepofozzák meg feltöltik őket tartalommal, már ha egyáltalán eljutnak odáig.
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #5171 üzenetére
Az igaz, de ha olyan studiókat kaparintana meg orbitális összegekért, mint a Cd Projekt Red,Eidos, Crystal Dynamics, Square Enix ... Lehetne ott még mit kezdeni .. Thirdparty cím meg mindenhol van, sőt azzal van felhígítva a mezőny .. Aztán Indie-k, ez szintén minden táborban húzó mennyiségben van jelen ...
A stúdiókat lógóit látom , csak a konzisztens mennyiségben érkező minőségi játékok listáját nem, évekre lebontva. Nagy stúdiók, de nincs mögöttük termelés, többet is látok ezek közül, amik csak vegetálnak, vagy évekig csak kiadók voltak ... -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5173 üzenetére
Ja okés, azt hittem hogy az Xdev a Sony indie kapcsolataiért felel, mint az XboxID az MS-nek.
Nem semmi hogy a Sony-nak is màr 20+ stúdiója van. -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #5171 üzenetére
Az Xdev az nem olyan mint az XboxID?
-
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #5168 üzenetére
Sztem egy 5 év múlva lesz ez kiegyenlítettebb... Most szállt be, 2 évadnál járnak a sorozatai, én látok bennük potenciált.
#5166 NyMRooD "Userek általában évekre elvannak látva a teló/tablet/etc után.. ""
Ez egy stratégia ... Szted így lesznek később népszerűbbek. Vagy ha most havi 4 ezerért adják a tartalmat ? Ezt fel kell építeni, el kell érni az usereket. Később ők sem fogják ingyen dobálni ..
#5167 Fizzie Mégis mit tudna nyújtani az Apple, ami legalàbb a Microsoft ajànlatànàl jobb lenne? Jelenleg még azt se tudnà túllicitàlni.Pedig azt nem nehéz túllicitálni .... Főleg 4 éve nem volt az, amikor a brand Bill bácsi infúziójára volt kötve .... Akkor kb. a zöldségárus Manci néni is beszállhatott volna a konzolbizniszbe negyediknek ...
A steamdeck is beugrott, pedig ugye a handheld piac is uralva volt már. -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #5164 üzenetére
Ahha arról ...
Vicces ez a szkepticizmus, az Apple-nél a 3 évtől vársz világverést, miközben a Netflix huszon éve van a media pályán ... És még így is lefelé ível ...úgy,hogy konkrét ingyen adják (nekem is már 3-4x 3hó gift)? Mert a netflixet nem vágták hozzád ingyen 3 hónapra, mert kb. megnéztél youtuben egy fogkrémreklámot, vagy mert vettél 4 ceruzaelemet a távkapcsolódba ...
"mobiltelefonos játék katalógusuk" Gondolod hogy konzolokra is olyanokkal jönnének ki ? -
Szabi®
addikt
válasz
hombre[EU] #5162 üzenetére
Ahha, anno ezt mondták az Apple tv-re is, hogy "- minek?" . Aztán nézd meg ma ,,, Míg a netfixes fostengerben 1 évadot megélő, 0 kvalitású színészekkel készült co produkciók már nem növekvő, hanem csökkenő tendenciába egyáltalán nem képesek vonzani a "tömeget".
Addig az Apple szép komótosan fizetgeti 1,2 millió dolláronként/színész/epizód kis csapatát.
Ők a "lassú víz partot mos" elvet vallják. De kronológiailag is áttekintheted a mainstream szolgáltatásgyárosok sikereit az övékéhez képest. Ki, mikor kezdte, milyen a minőség, mennyibe kerül, évadok száma, stb. stb
Kár is ebbe belemenni, az idő igazol dolgokat. Nintendo szintű játékokat az Apple lerakott exkluzívba 30-at 2 év alatt ... Volt ami csak timed volt az, pl.Oceanhorn. De az ő égiszük alatt születtek .
Nem az a kérdés, hogy képesek-e rá, sem az, hogy életben maradnának-e (mert egyébként igen, száz helyről ömlik be a pénz, mint a micrónál), inkább az, hogy mikor állnak ki ilyesmivel, mert sztem kifognak. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #5048 üzenetére
Igen, ők is aratnak rendesen.
Annak ellenére, hogy soha nem voltam f2p játékos azért kicsit aggasztó, hogy ennyire megy a mikrotranzakció.
F-ECT$:
Igen. -
Farkassacred
őstag
válasz
hombre[EU] #4801 üzenetére
Ezt a hardvert egyébként ti hogyan képzelitek el egy ekkora konzolban
Kis fejlődés biztosan lesz majd a kövi generációban, de a 4k-t felejtsük el szerintem.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #4659 üzenetére
Engem igazàból a PS-Xbox játékosok aránya lepett meg.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #4510 üzenetére
Az Acti/Bliz eladásához kellett, hogy ekkora legyen a botrány és kellett, hogy Kotic kitalálja ezt a vészmegoldást, hogy akár el is adhatják a céget. Az EA szar, de nincs olyan botrány, ami ne csak a játékaikat illetné. És egyébként divat most a BF2042-t ekézni, de ez ugyanaz a kerék, amiben taposunk most már több mint 5 éve. Megjelenik a "legjobban várt játék" és 1 évig okádék. Én csak 6 éve játszok, de mikor "bekerültem" az azt követő 1-2 évben jelent meg pl. a Division és a Wildlands. Megjelenésig mindenki odáig volt, megjelenés után egy évig utálták a játékokat. Én akkor vettem meg és teljesen jók voltak már. És ugyanezt lehetne sorolni sorban a legtöbb nagyon várt játékra. Mondhatni, az EA csak a már megszokottat követi.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #4510 üzenetére
Én azt mondom, hogy az EA inkàbb kerüljön be a Sony alà, és tegyék rendbe, minthogy tovàbb működjön így, ahogy van.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #4508 üzenetére
A Sony esetében ettől nem tartok, legalábbis ami eddig volt. Az Xbox esetében nem tudjuk mit fog ez jelenteni, hiszen hiába a sok múltbeli fiaskó, azok még mondhatni a jelen vezetés előtt zajlottak. Az új exkluzívok még nem jelentek meg, majd azután lehet pálcát törni felettük. Ha véletlen ott is szépen alakulnak a dolgok, akkor nem volt annyira rossz a helyzet és akkor maradhat nekünk az Ubi meg az EA akiket szidunk
-
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #4281 üzenetére
Pont tegnap este hallgattam erről a szakértőket. Már 1951-ben volt "játékgép"!
https://iddqd.blog.hu/2021/11/29/checkpoint_7x14_ilyen_volt_a_jatekpiac_10_20_30_40_eve]
(Pár éve megy, érdekes vissza hallgatni és velük együtt ki googolizni mi is volt mondjuk 2008ban.)
A másik, ahogy Phelan próbálja elmagyarázni Zolynak mi történik éppen az AAA szegmensben és miért ennyire szar 2021!
https://www.youtube.com/watch?v=6H9URqKr6gERöviden: A kiadók átakarják b@szni a fizikát. Ennyi mindent, ennyi idő alatt nem lehet megcsinálni csak még több emberrel és pénzzel.
A Sony jól bemutatja mit lehet elérni +100millió és +2 év munkával egy sok éves vason.
Vagy egyáltalán vas se kell, elég egy Switch jó kis játék menettel. (A pokemon játék a mai napig piszkálja a fantáziám, hiába olyan mint a hányás)2021-re csak a Hype és marketing jutott, pár pofonvágással.
-
Szabi®
addikt
válasz
Azért az elvárások is nőttek... 2001-ben még etalon volt egy baltával faragott figura menedzselése 3 négyzetkilométeres területen. Akkoriban meg nem voltak elvárások, viszont ha beleolvasol egy 2001-es akár amerikai ign-es tesztbe, a fika a sajtó részéről már ment akkoriban is, csak mára ehhez még hozzácsaptak egy digital foundry-t is,, Ha a teszteknél nem bukik el a játék, majd kirúgják a lábát az fps számolásoknál....
-
zkxdn
őstag
válasz
uffffff
Ez kemény.... -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #4021 üzenetére
Ez szerintem nagyon változó hogy merre, milyen a játékos szokás.
Szerintem ez a legnagyobb talány mindenkinek a játékiparban. Mindig a Switch-et tudom felhozni hogy az látatlanban milyen nevetséges volt, de mégis mekkora siker lett.
Aztán ott a filmipar ahol agyon van fókuszcsoportolva hogy mindenkinek jó legyen és sokszor senkinek nem jó.
-
kecsu10
aktív tag
válasz
hombre[EU] #3007 üzenetére
Én is hasonlóan gondolom. A Sony olyan bejáratott platform, akkora címekkel, hogy a népszerűsége nem lesz kisebb. A Microsoft valamennyit növekedni fog, és jól csinálják a Gamepass dolgot, kb az egyetlen esélyük volt, megragadták, egész jól is megy. A pc gaming sem halott, azért a legjobb minőség továbbra is ott van, akinek ez fontos, megveszi majd. Amúgy a "technikailag hibátlan" Naughty Dog sem tud felkészülni egy kezdő női játékosra. Előbb asszony elvette a kontrollert, mert kipróbálná a Last of us 2-t. Olyan szögekben fordult olyan helyekre, ahová tapasztalt játékos soha nem tenné, hogy Ellie konkrétan beszorult és jött a bug. Hihetetlen élmény volt ezt látni
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2904 üzenetére
Akkor ennek így ennyi pénzért semmi értelme.
Ez egy extra luxus termék.
Nem értem ezt a nagyfokú hurrá optimizmust. -
ρσгτσ
addikt
válasz
hombre[EU] #2901 üzenetére
-
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2883 üzenetére
Az NMS tényleg elég kellemes csalódás, valami hasonlót várnék a Cyberpunk kapcsán is a CDPR-től, mint amit a Hello Games letett az asztalra. Béna bugos hazugság volt mikor megjelent, de pár év alatt nem hogy kipofozták, hanem sokkal több lett, mint amit eredetileg beígértek. Ingyen. És még mindig nem álltak meg...
-
pzstm
titán
válasz
hombre[EU] #2881 üzenetére
Jatekmechanikatoo kezdve minden IS valtozott. Nem csak 2-3 uj trading company amit szintezni kell. Hanem a lehetosegek, a world eventek, a valtozatossagok, meg a teljes Tall Tale gyujtemenyt ha megnezed akkor a megjeleneshez kepest jelenlega Sea of Thieves 3-al jatszanak az emberek
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2842 üzenetére
Nincs értelme multiplatra tenni, mikor kimondtàk hogy ott lesznek Bethesda jàtékok, ahol GamePass van. Konzol/PC meg ha valaki szeret szerencsétlenkedni, akkor mobil.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2835 üzenetére
Bezzeg szegény Microsoftot meg itt féltették hogy nem jön vissza a pénze, meg a Bethesda jàtékoknak multiplatnak kell lenniük. Sony-t ezek szerint ilyen financiàlis problémàk nem fenyegetik, hogy aggódjunk érte?
Szerk.
Mindenesetre, csak érzékeltetni szerettem volna, hogy ha a Sony vesz meg valamit, az teljes nyugalommal lesz ex, na de ha az MS, akkor màr aggódnak a megtérülésen. -
_drk
addikt
válasz
hombre[EU] #2798 üzenetére
Gyenge volt! E3nak továbbra sincs sok értelme. Most hálásak lehetnek a Microsoftnak hogy ők legalább mutattak valamit. Még esetleg a Nintendo, de ott is... Inkább hagyjuk.
Elder Ring az egyedüli ertelmes bejelentés gameplay-el és dátummal.
Meg még esetleg Stalker 2.
Sajnálom azokat akik dupla áron vették az új konzolokat, mert értelme semmi nem volt a sietségnek. -
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #2804 üzenetére
Ascentet azt nem vágom, de utánanézek. Ha a Starflield tényleg Han Solo simulátor lesz, akkor én erre a játékra várok már ősidők óta. Meg ezek szerint fogok is még várni egy keveset....
-
frankdelgado
őstag
válasz
Mindenki a forzáért van oda, de nekem nem jön be ez a Tiszabő-Tiszabura rally...., "ingyé van" tehát biztos kipróbálom, de inkább MS Flight Stimulátor, STALKER2, BF2042 várós. Ha a Starfield az lesz, aminek ígérik, akkor arra a játékra vártam. És még fogok is várni egy darabig sztem.....PS vonalon az új HZD engem is érdekel, de ha ennyi jó cuc lesz, lehet eladom a ps-t, mert nem lesz annyi időm....
-
pzstm
titán
válasz
Ascent
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2800 üzenetére
Jah nem nagyon kell hozzá nextgen, mert már mind currentgen.
Ezeket kihagytam: Diablo 2 Resurrected/The Ascent.
Mondjuk ezek nem voltak frissen bemutatott darabok.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
A Sonynak lesz myári showja?
Forza Horizon 5 mindent visz. Hades. Replaced.
Kiemelném a 30 bemutatott játékból 27 egyből jön GPUba. -
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2796 üzenetére
De nem mozog az aljnövényzet...
Csak vicc vot'! Bocsi, de rögtön a Horizon Forbidden West kritika jutott az eszembe. -
hombre[EU]
veterán
válasz
hombre[EU] #2781 üzenetére
* az itcafe link rossz volt, itt a jó-> Kecskeméttől a Szilícium-völgyig
-
frankdelgado
őstag
válasz
hombre[EU] #2762 üzenetére
Az nekem is unalmas, h mindíg e miatt kötözködök. Úgy legalább rá lenné kényszerítve, hogy találjak más okot.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2711 üzenetére
Nekem még tévém is van hozzá, de én ebből a 120Hz-ből nem látok semmit. Hótugyanolyan nekem, mint a 60fps. Meg sem tudnám mondani, mikor aktív. Ha engem kérdeznek, tökéletesen felesleges ebbe munkát tenni. A 30fps-es játékokat pimplejék inkább fel 60-ra.
-
PiszokAlfréd
aktív tag
válasz
hombre[EU] #2707 üzenetére
Na tessék!
wesder: Nem, én most játszom, mert végre van egy kis időm.
Meg néha benézek ide, mert ilyen rendes kollegák vannak és válaszolnak, nem kell mindenre rákeresnem.
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #2695 üzenetére
Amúgy azoknak van a legnagyobb szájuk akiknek semmilyen konzol sincs. Ha lenne nem irogatnának ennyit a titteren, hanem játszanának
-
zkxdn
őstag
válasz
hombre[EU] #2692 üzenetére
Hát én több embert láttam titter kommentszekcióba
Vagy az ikszbokszosok voltak?
/s -
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2683 üzenetére
Elnézve a keresletet, nagyobb is lehetett volna az a rekord.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2671 üzenetére
Tegnap vettem meg a Last of US part 2t, igaz, ps5 garancia cserén jelenleg (pontosabban remélem cserélik) szóval odébb van még a játék. Anno direkt kimaradt ps4 slimen, tudtam hogy lesz itthon ps5.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2676 üzenetére
Az a 40k Xbox majd 6 hónap alatt ennyire jó lenne?
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2663 üzenetére
Ezt mindenre igaz lehet.
Még a Last of US part 2nél is lehet feljebb. -
consono
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2663 üzenetére
Szerintem a világ nagyon jó volt, én szívesen játszanék még benne.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2661 üzenetére
A Days Gone szuper játék. Szomorú lennék ha nem jönne a következő része. Nagyon bejött a hangulata.Motorok, zombik ,normális történet, nem túlméretezett open world pálya. Nagyszerű játék, egyik kedvencem PS4en.
A sony bekaphatja ha tényleg elkaszálta a második részt...de bízom benne, hogy ez mind kamu.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2647 üzenetére
Akkor nem veszem meg. Marad az ingyen Play at Home verzió.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2644 üzenetére
Aha, de akkor most màr jàtszható àllapotban van a HZD gondolom.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2640 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy arról szól ez a szarrágás is, hogy majd jön a második rész kibővített változatában a pimpelt verzió, ld. szopókember.
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2619 üzenetére
Ott, ahol a HZD pécés minősége. Az is addig volt fontos, hogy ki lehessen tolni, de amíg kojimáéktisztességesen összepakolták a DS-t, addig a HZD szitokszó lett pécés körökben, ilyen batman szinten. Most majd jön a days gone, és előre reszket azon is mindenki, hogy milyen fos minőségben fog az is kijönni steamre. Jól mutatja mennyire sikerül ezzel bármire is csábítani a usereket, meg a brandet erősíteni. De a kabaré 20 millió euro az nagyon kell.
Nyilván nevetséges, amit a fanboy kemény mag előad azzal, hogy petíciós oldalakon kampnyolnak jimmy leváltásáért, de valahol értem is az okokat, és jól mutatja, mekkora pusztítást végez jelenleg ez a figura. -
Adam_Shepard
addikt
válasz
hombre[EU] #2553 üzenetére
uh...
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
hombre[EU] #2605 üzenetére
Nézd meg hogy néz ki rajta a Witcher 3.
Már az is csoda, hogy elindul a gépen, ennek fényében ahogyan kinéz az meg teljesen hihetetlen... -
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2605 üzenetére
Igen, én is így tudom, aztàn valaki felhomàlyosított mikor azt mondtam hogy X360 szinten van, hogy az nem teljesen igez, mert inkàbb PS3 meg XO FAT között valahol.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2603 üzenetére
Ez így màr nem is érdekel, kiveszett a csoda belőle. Kb mint amikor megtudtam hogy a Switch nem is olyan gyenge, mint gondoltam. Onnantól kezdve màr csak legyintek ha portolnak rá valami nagyobb jàtékot.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2601 üzenetére
Mindegy, én szerettem volna elhinni hogy a ND csodàt tud művelni a fény/àrnyékkal, de làtod màr ezt sem szabad.
-
Wesder
titán
válasz
hombre[EU] #2587 üzenetére
Igen, olvastam hogy àllítólag tervben van a multiplatformosítàsa. Az tényleg egy olyan tool, amit nem szabad egy platformra korlàtozni.
Nem tudom hogy a gyro-t mennyire hasznàlja, hogy kivàltható lenne e esetleg az analóg karokkal, vagy K&M-szal. -
válasz
hombre[EU] #2579 üzenetére
Azért komoly, hogy milyen sokáig jöttek rá címek.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #2579 üzenetére
Hm pedig úgy emlékeztem, hogy azért jönnek még.
A Sense: A Cyberpunk Ghost Story és a Pixel Noir az biztosan jön idén még, de mást már nem látok.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz
hombre[EU] #2576 üzenetére
"ki az a hülye egyébként aki 2021-ben vitára játékot fejleszt ? "
Kis túlzással hetente jelenik meg még rá játék.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2562 üzenetére
Eeég ha megkapják ezt a Nintendo exc. játékok. Küszöbön a Pro bejelentése...
-
Moby
veterán
válasz
hombre[EU] #2560 üzenetére
Megcsinálja azt az SOC.
-
l.skywalker
titán
válasz
hombre[EU] #2553 üzenetére
Ráadásul az EA Play előfizetőket globálisan migráltak GPU-ba és az máshol nem évi 6ezer forint volt. Sokat spóroltak "nyugati" felhasználók is az utóbbi időben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Philips LCD és LED TV-k
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Villanyszerelés
- Steam Deck
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- MSI Claw A1M 036 Konzol
- Nintendo Switch 1 OLED eredeti dobozzal, +Tok, +kontroller, +Animal Crossing, +256 Gb kártya
- Xbox Series kontrollerek eladóak
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 3550 - i5-5GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest