- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Netfone
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moby
veterán
válasz
negyven2 #11375 üzenetére
Én is azthittem, hogy valami új infó, de amikor megláttam benne a John Linnemann nevet, sikítva zártam be
Egyébként az insomniacot technikai szempontból nincs miért ekézni, maximum azért lehetne, mert elvette a figyelmet ezzel a astro robotról, ami ugyanezt a hókuspókuszt megcsinálta, csak nem volt ennyire látványos, ezért nem is kapta fel a média. Pedig a korai dev build még abból is recsegett, aztán a retail úgy vitte a transition-t, mint a szél. -
Moby
veterán
válasz
negyven2 #11330 üzenetére
Nem ez a jellemző. A jellemző az, hogy 1080p környékén van meg a 60fps. Korábban meg semmilyen opció nem létezett erre (tudjuk miért - cpu). Még mindig ott tartunk szerintem, hogy elhitették magukkal a userek, hogy ez lesz az a generáció, ahol félpénzért egyszerre kapnak meg mindent. És sokakat most csap arcul a valság, hogy nem. Sőt, több pénzért majd jobbat is lehet kapni.
Szerintem ez őrület. Ilyen aztán tényleg sosevótmég! -
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #11330 üzenetére
hozzáteszem nekem valójában semmi gondom ezekkel a gépekkel,inkább a jàték készítōk hozzáàllásával van.
nekem az a szint,amit a division,destiny vagy gears nextgen peccselt verziója képvisel bōven elég lenne, és szerintem valahol ott van ezeknek a konzoloknak a sweetspot...de amint elkezdik erōltetni az új technológiákat vagy a képminōség homályos( hiába szuper 5cm-re a kamerától) vagy a framerate szenved. és az sem segít,hogy nem készül el (idōben) az optimalizálás.
inkább a crossgen játékok nextgen patchelt minōségét-teljesítményt kellene belōni és a gameplayjel többet foglalkozni. -
Moby
veterán
válasz
negyven2 #11306 üzenetére
Arra a pro konzolra - ha semmi másért nem is, de másért is -a PSVR2 tulajoknak is óriási szükségük lenne. És ott nem az van, hogy nem tudnak optimákolni...ahhoz a hmd-hez, annak az igényeihez ez a base konzol rohadtkevés. És ez minden címen tettenérhető. Nem 1-1-en, nem csak a bénáknál. Mindig, mindenhol.
-
EmThor
addikt
válasz
Nekem anno volt / van xbox one fat, xbox one s, és beleugrottam az x1 x-be, aztán 3 évre asszem jött a series x/s, lényeg, hogy utólag azt mondom elég lett volna a base konzol, és újrázni azt ami tetszett jobb felbontással, frammel, akár remake, remaszterelve újgen gépen. Érvényes ez ps4/pro-ra is.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
tudom jól ezek közül egyik sem tud jól optimalizálni...de ezt oldja meg a micro meg a sony. küldjön oda embereket,fizessen qa-t vagy adjon egy olyan vasat,ami kihajtja ezeket a játékokat. több millió példányban eladott megjelenések lesznek, nem noname vackok.
igazából itt màr ez az út. ezek nem konzolok,hanem amd pc-k. nem kell 4év kiismerni, elsō nap pontosan tudják mire képes, ezért gyorsan elavul. igazából minden új amd mikroarchitektúrával jöhetne egy frissítés,mert ugyanazt a buildet profilozni semmibōl nem áll. (túlzok, legyen minden második)
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #11299 üzenetére
ha megnézem a következō releaseket,ami engem érdekel: ArmoredCore,Lies of pi, Starfield. 3-ból 1 nem is kapott oerformance módot, a Pi demo alapján fullhd lesz, és ac-tōl is valami alacsony felbontás hitvány low grafikát várok
de tök jó,mert év végén majd a spider2 szép lesz és jól fut. "nincs gond-vegyé' rtx-et ha nem a legalját akarod"
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #11258 üzenetére
Nem csak a felbontásra gondoltam. Szimplán úgy készítik el a játékot a gyengébb gépekre, hogy kevesebb elem van jelen a képernyőn. Kevésbé szépek fények, kevesebb az ember, vagy bedobják a motion blur -t...stb.
Azért már Series X és Series S között is vannak különbségek, ha belövöd egymás mellett a két gépet. Jó, nem olyan ordenáré nagy dolgok, de már egy új Street Fighter -nél sem kell nagyítóval keresni a különbséget.
Egyszerűen maga az összhatás is gyengébb azért, hogy maradjon egy mondhatni normális és stabil FPS. Talán normálisabb felbontás mellett.
Tehát sok esetben igen, megoldják a 30 vagy 60 FPS -t, csak kérdés milyen áron.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #11254 üzenetére
szerintem 10-bōl 9-en performance módban játszanak az új gépeken. ha lesz 2 gép és csak az egyiken lesz performance mód akkor...
tök egyszerū összelegózni az amd-vel, az emberek meg venni fogják,ahogyan a prot/onex-et vették,mert a jelenlegi csúcsmodellt cserélik, nem pedig a ps5 fölé fog érkezni.
a fejlesztōk meg ugyanazt fogják csinálni,mint eddig. egy build, több móddal -
ρσгτσ
addikt
válasz
Gyorsabb ritmusú játékoknál azért lehet igény a 60 FPS -re normális kinézet és felbontás mellett. Nem feltétlen csak online lövöldözős játékra gondolok.
Szóval szerintem emiatt már bőven lehet igény egy erősebb gépre.
Persze azokat az embereket ez nem fogja megnyugtatni, akik megnézik a dobozt és elolvasva az összes "kimeneti tulajdonoságot" irreális elképzeléseket támasztanak egy nagyjából low budget cucccal szemben.
-
consono
nagyúr
válasz
Egyetértek. Így is elég nagy baj, hogy nem koptak még ki a PS4/Xbox One játékok, ha ehhez jönne még új Pro verzió mindkét oldalon, csak a szenvedés lenne nagyobb. Meg a szívás a jelenlegi generáció tulajainak, mert onnantól az lenne, hogy meg sem próbálnak optimalizálni a mostani gépekre, ha kell a 60 fps vegyél Pro-t...
-
opr
nagyúr
válasz
negyven2 #11251 üzenetére
Ne értsd félre, nyilván én is csak tippelgetek, igazat csak az tud mondani, aki belelát a fejlesztésbe, ismeri a játék felépítését, korlátait, igényeit, stb.
Csak azt mondom, hogy nem kell nekik esni, simán lehet, hogy igazat mondanak. Pláne, hogy kicsi stúdió. Ott meg sokszor megy úgy a fejlesztés, hogy egy platform legyen meg, aztán majd lesz valami, mert erre van erőforrás.Persze az is lehet, hogy kamuznak, csak épp elképzelni nem tudom, mi okuk lenne rá, pláne ezt és így.
-
opr
nagyúr
válasz
negyven2 #11247 üzenetére
Nem kell ehhez semmi nagyon különleges, hogy igaz legyen, nagyon túlkombináljátok. Elég az, hogy eredetileg úgy tervezel, hogy csak xy platformon leszel, és ennek megfelelően hozod meg a fejlesztői döntéseket, hogy hogy használod pl az asset streaminget, milyen minőségű asseteket használsz, stb.
Ez esetben ha tippelni kéne, pont nem azért, mert annyira rohadt nagy egyedi dolgot hoz a játék, vagy ilyesmi, hanem pont azért, mert így egyszerűbb, olcsóbb és gyorsabb fejleszteni. Ezt is jó párszor kiveséztük már itt.
Ennyi. Ha ezek után úgy alakul, hogy hupika, mégis menni kell a minden más platformra is, akkor pontosan az fog történni, mint itt:
Az lesz a szűk keresztmetszet, amiben a legnagyobb előnye van az eredetileg választott platformnak, és ez egy olyan dolog, hogy meg kell oldani, ami idő lesz. Legegyszerűbb megoldás erre az lenne, ha sokkal rondább lenne a játék boxon, de akkor meg azért szednék őket darabokra.Ui: plusz az az 5.5GBPS az rohadtul nem 5.5, ha rendesen használva van a tömörítés, akkor sokkal inkább 15-25 között mozog. És 5.5 vs 2.5 az so-so könnyen áthidalható, 15-25 vs 2.5 az meg azért már nagyon nem.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #11216 üzenetére
Tavaly a felvásárlás bejelentésekor a Financial Times is leírta. De igazából mindegy, mert ugye nem azzal van a probléma, hogy nem olvas el mindenki minden létező cikket.
Meg aztán mindkét szám helyes.
Szerk.:
Jah és ha valakinek nem lenne olvasható a cikk, akkor illessze be például Messenger beszélgetésbe és onnan nyissa meg.Egyébként itt van az a rész:
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #11214 üzenetére
Már hónapokkal ezelőtt, sőt, tavaly is ezt írta a WSJ. Meg amúgy több más online lap is, mint például a Financial Times. Utóbbi konkrétan le is írta, hogy miből tevődik össze a vételár már vagy másfél éve. De igazából mindkét összeg helyes.
A probléma inkább azzal van, hogy még csak kicsit sem erőltetik meg magukat, hogy utánanézzenek miért írnak több helyen is 75 milliárdot. Hanem elkezdenek teóriákat gyártani.
Abból lesznek ilyen megjegyzések, mint például ennél az egészen elvakult Xbox rajongónál, akinek szándékosan levágtam a nevét.
Szerk.:
Egyébként több tízezer követője van, mert ő is híreket oszt meg. Nagyobb a tábora, mint például Idle Sloth -nak. -
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #11144 üzenetére
Magyarországon tavaly januárban pucolták ki elég durva árakon a videojátékos részleget. Pár üzletben azóta teljesen megszűnt az értékesítés. Illetve azt hiszem azóta Nintendo sincs egyik Tesco -ban sem.
Akkor jártuk rengetegen a Tesco üzleteket, mert sok boltban véletlenül a Nintendo játékok is belekerültek az akcióba. 50% volt mindenre, ami a piros oldalon elég durvának számít. Exkluzív címekre is. Aztán a legtöbb boltban beszedték, de így is sokat levadásztak az emberek.
Szerk.:
Vagyis pontosabban....a Nintendo játékokat be kellett volna szedniük a polcról. Mert nem termékekre, hanem termékkategóriára volt az akció. Így ha lehúztál egy játékot a kasszánál, akkor teljes árat mutatott, de amikor véglegesítetted a vásárlást leugrott róla 50%.Plusz voltak olyan címek is, amik külön sokkal durvább akciót kaptak.
-
Wesder
titán
válasz
negyven2 #11056 üzenetére
Sejtettem hogy valami ilyesmi lesz.
Egyèbkènt 100%-ig biztos vagyok benne hogy egyik címből sem ment volna el 10millió úgy hogy az mèg nem a fillèrekèrt adott számokkal lett volna inflálva.Kiváncsi lennèk hogy az MS ezt honnan vette, mi alapján jött ki nekik ez a 10millió.
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #10970 üzenetére
ha úgy látják,hogy a brand értékét nagyobb mértékben növeli az abk exkluzivitás (mint a bevétel a sony platformról) akkor meghúzzák. jövōre vagy 4év múlva...ez már lényegtelen. lesz egy kis balhé aztán 3hónap múlva már kutya sem emlékszik rà,minden megy a maga útján.
és szerintem nekik inkább az kell, nem az apró a psrōl. -
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #10957 üzenetére
nagy valószínűséggel nem az, hogy csak úgy eltűnnek a címek, sorozatok (pl. CoD/TES) és minden ami ABK/Bethesda cím az majd ex. cím lesz.
de, nagy valószínūséggel az lesz
ahogyan nem lesz új bethesda játék már psre(csak mellébeszélés volt), pontosan ugyanúgy nem lesz activision sem. a codot talán 3évig "akarták" az elsō puskalövések után?
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #10936 üzenetére
Pont ezért nem túl jó az FTC megítélése. Mert bár a tárgyalás során voltak aggályos pontok a Microsoft -nál is, de nem igazán volt védhető az FTC kifogása.
Ráadásul még azt is elég hülyén csinálták, mert voltak olyan részek, amikor azt se tudta az FTC, hogy melyik bolygón van. Vagy amikor saját ellentmondásaiba keveredett bele.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #10827 üzenetére
Tudom, de én nem erre gondoltam.
Az, hogy a CMA mit tart elfogadható indoknak a blokkolásra egy dolog. De ez nem biztos, hogy magasabb szintű szervnél, jelen esetben a CAT előtt megállja a helyét. Hozhat jócskán elfogult döntést is. Pontosabban hozott is, mert több ponton kifogásolható.
Tehát egy CMA döntés nagyon fontos, de a végső szó nem az övék, ha a Microsoft ezt nem fogadja el.
FTC -nél is tökéletesen látszik, hogy inkább a Sony érdekeit védi, mint bárki másét, és ezért támadják is rendesen. Természetesen nem a magukat szakértőnek valló, Xbox pólóban alvó rajongókra gondolok.
De hát ehhez szakértőnek sem kell lenni, mivel Sony számaival takaróztak. Amikor meg a bíró mélyebben belekérdezett, csak pislogtak.
Szerk.:
Egyébként persze az is igaz, hogy a CAT -re is lehet nyomást gyakorolni. Adott esetben politikai szinten is.Ettől még persze minden erőssen kétesélyes. Így kíváncsian várom milyen döntés születik az elmúlt napok néha elég vicces jelenetei után.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #10825 üzenetére
A CMA -nál szerintem várható volt, de ettől még nyilván lehetett meglepetés. Mert nem volt "annyira" erős az indok, így sokan azt gondolták, hogy ez nem elég a blokkhoz. A legnagyobb probléma nem is ezzel volt. Hanem azzal, hogy elkezdték nyomatni az újságírók a tuti Microsoft győzelmet. Aztán mindenki ledöbbent, amikor repült a blokk.
A CMA viszont pont nem az engedékeny hatóságok közé tartozik, és Brexit óta anglia nem egyszerű terep.
Annyiban viszont más eset, hogy ott maguk hoztak döntést. Itt viszont bírósági ítélet lesz, tehát nem az FTC döntésére kell várni. Ettől függetlenül mindegyik végkimenetele kétesélyes. Függetlenül attól, hogy szerintem rendesen a Microsoft felé billen a mérleg az FTC -vel szemben. Ez viszont mit sem számít manapság.
-
opr
nagyúr
válasz
negyven2 #10749 üzenetére
Huh, nagyon durva. Ok, nincs mas valasztasom, elhiszem, de akkor is nagyon fura ez nekem. Mi a franc kerult a HFW-n ennyibe?!
Mondom ezt en, ugy, hogy amugy nekem (meg az egesz csaladnak is) nagyon bejott. De azert... Egy tlou2-ben ertem, mi ennyi. A rohadt sok motion capture, a hihetetlen reszletesseg, ahogy az egesz meg van csinalva, ps4-bol szo szerint az utolso bit is ki van facsarva, stb. Tokeletesen ertheto ez a szam, meg talan alacsony is nekem.
De egy HZD? Ahol Aloy haja egy teljesen kulon entitaskent ugral random butan ossze-vissza? Ahol a modellek mozgasa, az AI, a grafika, stb egyszeruen nagyon nem tlou szinvonal? Raadasul ugy, hogy kevesebb ideig is keszult? Hat hogy a retekbe?Marmint, ne ertsetek felre, mindketto kivalo jatek, es mindketto boven az atlag AAA szinvonal felett van szerintem, egy centet nem sajnalok en egyiktol sem, csak ugy gondoltam, joval nagyobb lesz kozottuk a differencia.
-
negyven2
veterán
-
negyven2
veterán
válasz
negyven2 #10749 üzenetére
The court has pulled all its exhibits after the Sony redaction mess
"It looks like Sony redacted the documents with a pen and when you scan them in it’s easy to see the redactions."
- Horizon Forbidden West apparently cost $212 million over five years with 300 employees
- 1 million gamers play nothing but Call of Duty
- Sony says only one more Call of Duty game was guaranteed to come to PlayStation
-
_drk
addikt
válasz
negyven2 #10315 üzenetére
Ilyenkor kell a másik managernek szólni, hogy nem!
Majd egy külön meetingen megbeszélni hogy előre több mindent megbeszélve legyen kiadva a feladat, amit egy vezető irányít és végig kíséri a folyamatot.
Legalábbis normálisabb munkahelyeken így van.Na ha az ajtó nem nyílik, akkor szopik a developer!
-
.LnB
titán
válasz
negyven2 #10286 üzenetére
A Konami az után gyönyörűen bemutatta az inkompetenciáját. Akkor ők ha jól emlékszem, be is fejeztek minden platform fejlesztést. Csak mobilokra, és Pachinko gépekre adtak ki játékokat. Na meg ott maradt a PES, amit a földbe is állítottak.
Kojima meg megalapította a KP-t, és letette az asztalra a Death Stranding-et.
Szóval az idő is őt igazolta. Szóval mondhatjuk, hogy a kreativitás nyert. Értem, hogy te általánosságban érted. Biztos igazad is van. De én csak a Kojima-Konami esetről beszéltem. Mivel a dokumentumfilm is csak Hideo-ról fog szólni.
-
.LnB
titán
válasz
negyven2 #10284 üzenetére
Igen tudom. Csak én egy gigacég és egy kreatív elme közül, nem fogok a cég mellé álni. Főleg ha az a kreatív olyan fontos játékokat tett le az asztalra nekem, mint a MGS széria. Ami nélküle nem létezik. Ő meg létezik a Konami nélkül szerencsére. Hiába tartjátok "csak egy rocksztárnak" azért nem véletlen, hogy a legnagyobb cégek állnak sorba a kegyeiért.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #9998 üzenetére
Én egyszer kaptam ajándék előfizetést, aztán valamelyik játékot elindítottam, de nem sokáig játszottam vele. Kb. ennyi élményem volt velük.
Azóta nem töröltem le, így gondoltam kipróbálom.
Nekem nincs türelmem várakozni. Anno Dió 2 -nél az elején, majd később a Dió 4 bétában pont elég volt kivárni a sorom.
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
Bad Pritt
félisten
-
zozika84
őstag
válasz
negyven2 #9663 üzenetére
Én tudom és látom. Itt maga a Sony hisztizett a COD miatt és hogy úristen mi lesz, ha exkluzív lesz stb. Előtte meg azt hazudták, hogy az MS meg sem kereste őket egyeztetés céljából, aztán azt hazudták hogy a Bethesta címeket is hirtelen és gonoszan exkluzívvá teszi majd az MS, holott le volt írva, hogy az új címeket egyedi elbírálásban reszesítik majd, hogy exkluzív lesz vagy sem, vagyis előre tudható volt és még az Európai Versenyhivatal sem értette, hogy ez honnan jött nekik...
-
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #9525 üzenetére
és kivel menne perre? az angol kormánnyal? ez az egész az ō kezdeményezésük [link]
ha az eu is ellenzi akkor két megoldás marad. vagy lemenni kutyába és elfogadni minden feltételt (mert a kompromisszumokon már túl vannak, messze az eredeti elképzeléseiktōl...szerintem), vagy elengedni az egészet.
nem a cloud gaming a probléma...nem akarják,hogy ekkora összeolvadás megtörténjen. 5-10éve a kutyát sem érdekelte volna
-
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #9518 üzenetére
Vagy pedig ahogyan a tegnapi másik hírben is volt, simán keresztülviszik a felvásárlást az FTC, és a CMA jóváhagyása nélkül is.
szerintem ilyen esetben (uk) ban is jár(hat), amit az eu követ. arról volt szó,hogy ha a cma és eu-n átmegy akkor ftc nélkül is végigviszik...mert kíhúzzák a méregfogát azzal,hogy a másik kontinens elfogadta
-
NyMRooD
őstag
válasz
negyven2 #9507 üzenetére
“Microsoft already enjoys a powerful position and head start over other competitors in cloud gaming and this deal would strengthen that advantage giving it the ability to undermine new and innovative competitors,” Martin Coleman, chair of the independent panel of experts conducting this investigation, said. - Pedig az MS nem is olyan.
Viccet félretéve, nem értem, hogy miért ellenzik teljesen, mármint akkor kötelezzeék, hogy a felvásárlás után adja el a CoD jogait vagy a Blizzardot (vagy bármelyik olyan részlegét az ABK-nak ami szerintük sokat erősítené az MS-t cloud gaming piacon), akár egy másik cloud gaming-el foglalkozó cégnek, az MS-nek az állítása szerint úgy is a King kell főleg, mármint ezzel a deal-el meg akarnak erősödni, de szvsz pont nem a cloud gaming területe a cél. Akár ezt is kérhetnék, hogy az xcloud-ba ne kerüljenek be az ABK játékok, de máshová igen, amíg egyeduralkodó a piacon és utána is legyenek ott mindenhol az ABK game-ek. Így most egy picit igazságtalannak érzem, az MS gaming területén bőven nincs a top3-ban, de mivel cloud terén ami magában még nem sokat ér top1 ezért lényegében felvásárlással máshol sem erősödhet a gaming piacon.
-
ρσгτσ
addikt
válasz
negyven2 #9507 üzenetére
Itt az eredeti sajtóközlemény.
Microsoft / Activision deal prevented to protect innovation and choice in cloud gaming
-
Wesder
titán
válasz
negyven2 #8915 üzenetére
John Johanas azt mondta hogy amikor megvettèk őket, akkor még konkrèt konzol nem volt tervben, csak PC-n futott a játèk. Utána meg ugye már nyílván csak Xbox.
Mondjuk a Redfall is csak egy ève volt fejlesztès alatt így ott sem volt gondolom konzolos port, de azèrt tervben volt a PS5 is ezek szerint.
Mondjuk ha csak a funboyokból indulok ki, biztos nem bánják.
-
Moby
veterán
válasz
negyven2 #7570 üzenetére
10 millió konvertál, akkor annak nagyobb lenyomata lenne internetszerte.
Nem véletlenül hoztam fel a netflix esetét. Az lett az első fecske, ahol
a.) Kiderült, hogy a világon mindenhol ott k*rogatják az előfizetéses rendszereket, ahol érik, és hogy ez nem valami keleteurópai sajátopsság, hanem bizony ott is, ahol elméletben kolbászt töltenek, ha kerítést kell építeni.
b.) hogy ez olyan károkat tud okozni, amit kénytelen elismerni egy óriáscég, úgy is, hogy a többiek továbbra sem lépnek, pedig ezek után tök nyilvánvaló, hogy ott is ugyanez folyik.
És még csak azt sem lehet mondani, hogy itt nincsenek arra utaló jelek, hogy az MS töke kezdene tele lenni a ksikapuzással: lásd argentin giftelés bezárása. Arra aztán tényleg lehetne azt mondani, hogy csak elszigetelt esetek, ráadásul némi hozzáértés kell (VPN, stb), mégis elég volt ahhoz, hogy betriggerelje a védelmi vonalakat. Szerintem előbb-utóbb ez vár minden kiskapura. Csak idő kérdése, hogy mikor veri ki a biztosítékot. Ez valóság teljes torzítása, hogy ezekkel csak csóró országbeliek élnek, agyébként meg a pénzt fossa a rendszer. ha minden a pénzt fosná a házuk táján, nem lennének leépítések most. -
hombre[EU]
veterán
válasz
negyven2 #7568 üzenetére
ha nézünk egy reális 70-30 körüli konzol-pc arányt akkor
kb 4milliárd USD összeg jön ki. leszámolhatod,hogy az újak 1hó trial+11hó full áron mentek,nem lesz nagy különbségspencer 15%-ról beszélt (brazil összeg mindennszolgáltatást tartalmaz,pl live gold), ami az éves 16milliárdból olyan 2-2.5 lehet...ha jól számolok most így gyorsan kaja közben
tldr: nagyon sok millió konvertál
-
Moby
veterán
válasz
negyven2 #7568 üzenetére
Pedig azok aránya akik a konvertálós megoldással élnek, azok aránya nagyon alacsony
Az ilyen állítások mögött milyen hozzáférhető, tényszerű adatok vannak? Van egy hely bárhol, ahol adnak erről információt?
Mert ha nem, akkor mintavételnek használhatjuk akár a netflix accountmegosztás fiaskót, és akkor a hozzáférhető tények ennek az ellenkezőjét fogják mutatni. -
.LnB
titán
válasz
negyven2 #7387 üzenetére
Miután végig olvastam, úgy voltam vele, hogy igazából ez azoknak számíthat, akik érintettek. Érdekelt is, hogy maga az író érintett e. És amikor rákerestem a nevére, akkor ezt találtam "Author at Gayming Magazine".
Szóval legalább van alapja annak, amit ír. Lehet, hogy ezek a dolgok nekünk heteróknak fel sem tűnne, vagy nem így csapódna le.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PS5 Slim+ 2x Dualsense Wireless Controller garanciálisan
- Nintendo Switch OLED 20.1.1 okosított Dual-Boot Cfw + 256GB MicroSD + Atmosphere 1.9.1, 3 hó garival
- Nintendo Switch RP2040-tiny Picofly 2.74fw CFW chip (Lite/V1/V2/OLED) készlet 1 év garanciával eladó
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű garanciával., Bp-i üzletből eladó!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook - Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB W11
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 8700G Processzor!
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged