Új hozzászólás Aktív témák
-
Rendo84
senior tag
válasz
Prince1 #1631 üzenetére
Ha jól emlékszem nálam 16,5 GB vagy 17,5 GB-ig felkúszik a RAM használat már 1-2 óra játék után, de alapból az elején kb 15 GB-ről indul mikor indítom. (1440P full graf beállításon.)
Ha sokan vagytok egy helyen a városban azzal nem fogsz tudni mit kezdeni, ott szinte mindenkinél lagok vannak.Picit reagálnék az elmúlt napok történéseire, azért ne siránkozzunk a problémákon szerintem, mert nincs olyan netes játék ahol ne lennének csalók. A saját játék élményünket pedig nem igazán tudják befolyásolni, illetve a készítők próbálnak tenni ez ellen is és a hibák javításán is dolgoznak.
Ha valaki benéz a topikba csak azt látja hogy szidjuk a játékot valamiért ami félre érthető. Pedig igen is nagyon jó élvezhető, én úgy beletoltam több mint 200 órát, hogy szinte fel sem tűnt. -
törölt tag
válasz
Prince1 #1536 üzenetére
Igen. Most engem is arcon toszott egy 900as queue tábla. De biztos vagyok benne, hogy innen is van pár játékos akik el akarnak menni, csak olvasva a hivatalos fórumokat még mindig nem az igazi a szerver transzfer. Hol működik, hol nem.
Adok neki pár napot, ha letisztul, akkor nincs gáz. De ha így marad és nem emelnek cap-et, akkor viszlát NW.
30 percnél nem vagyok hajlandó többet várni.
Még jó, hogy 10 nap és itt az új BF.Amúgy, ha ennyi negatív dolog után amit eddig csináltak és a nagy nyomás miatt amit kapnak mindenhonnan, felajánlanának egy refund lehetőséget. Lehet elfogadnám.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- CPU léghűtés kibeszélő
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Nintendo Switch 2
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Új Gamer PC - Ryzen 7 5700X / RTX 5060 / A520M / 16GB vagy 32GB RAM / 240GB + 1TB M.2 SSD / 650W
- Samsung Galaxy Z Fold 4 256 GB, szürkészöld + S Pen tok
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Prime RTX 5060Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest