- Yettel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 1520 mAh-val rövidíthetik meg Európát
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Realme GT 5G - versenyképes
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
4Grider
nagyúr
válasz
ghostie #2497 üzenetére
Már jó sok éve van rá törvény, hogy a hűség lejártakor nem változhat az előfizetés ára/kondíciói. Vagyis változatlan áron kell hogy szolgáltasson a szolgáltató határozatlan idejűvé váló szerződés esetén.
Az adott díjcsomagot persze lezárhatja (ilyenkor tovább használhatod), de nem vezetheti ki (ilyenkor váltanod kell), csak néhány év után. -
ghostie
tag
Ha lejár a hűség akkor mi várható? Mehet tovább akciós áron a csomag (esetleg új hűséggel), vagy visszaáll a hűség nélküli árra/lehet váltani másik csomagra ami éppen elérhető?
A kérdés az, hogy érdemes-e feladni ezért egy kicsit rosszabb feltételű de már nem előfizethető csomagot mert hosszabb távon lehet rá számítani vagy a hűség lejárta után újra lehet keresgélni?
-
Sziasztok!
Rendeltem 20GB+100p RockMobilt, de meggondoltam magam, inkább egy nagyobb, szintén akciós kotlátlan+50GB lenne az igazi.
Vajon esélyes, hogy az akciók lejáratáig felhívnak és módosíthatom szóban? Vagy mi a teendő?Kössz előre is!
-
8
senior tag
Alább bemásolom hogy szerintem melyik akciós csomagokhoz melyik, aktuális ÁSZF szerinti díjcsomagok tartoznak (a táblázatban listaárak vannak, nem az akciós árak, sajnos akciós ÁSZF melléklet nincs).
https://www.netfone.hu/altalanos-szerzodesi-feltetelek
Aktuális ÁSZF - Egyéni előfizetők számára - 2023. 04. 07. - II / A sz. melléklet: Mobil rádiótelefon szolgáltatások díjai"Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok"
---
"EU Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok"---
"Lakossági 100 Perces tarifacsomagok"Totál káosz van egyébként, a táblázatok tartalma több helyen ellentmond az alatta levő szövegnek (pl Lakossági 100 Perces tarifacsomagoknál a táblázat alatti szövegben: "A díjcsomag korlátlan mértékű belföldről és EU roaming pozícióból belföldi mobil és belföldi vezetékes hálózatokba indított normál díjazású hanghívást tartalmaz.").
De ezen nem érdemes fennakadni, copy-paste hiba, szerintem a táblázatBAN levő szöveg az érvényes.Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok
"Havidíj lebeszélhetőség (Ft/hó) korlátlan mértékű belföldről és EU roaming pozícióból belföldi mobil és belföldi vezetékes hálózatokba indított normál díjazású hanghívás"EU Lakossági Korlátlan 2022 tarifacsomagok
"Havidíj lebeszélhetőség (Ft/hó) korlátlan mértékű belföldről vagy EU pozícióból belföldi vagy EU mobil és vezetékes hálózatokba indított normál díjazású hanghívás."Szerk:
Tehát EU csomagban a nemzetközi hívás is benne van.
(Ahogy egyébként a vodánál a Red Free 5G belföldre korlátlan, a Red Max 5G pedig EU-ba is korlátlan, kb ezen két csomag felvizezett változata a netfone csomagok.) -
MadMancs
veterán
Üzketkötőd hívd.
Hogy értsétek, van a Netfone Telecom Kft és van a Mobilháló Kft. Mobilháló az Netfone értékesítő leányvállalata. Idetartozunk mi mint értékesítők.
Úgy ahogy mi nem tudunk intézni ügyet a központi Netfone szerződött ügyfelekkel, úgy jellemzően Netfone se piszkál bele Mobilhálós szerződésekbe (bár egyébként tudna), hanem átirányít ahoz akivel szerződtél. -
MadMancs
veterán
Mindenkitől elnézést.
Nekem volt rossz volt infóm.EU korlátlan EU nemzetközi hívásokra is érvényes.
Fontos. Jelenlegi csomagokra jelenlegi áron 2023.05.14 ig lehet szerződni.
Lesznek új csomagok, lesznek megszűnő csomagok. De ami marad az se az akciós áron lesz.
-
Fulár
senior tag
Én alig pâr napja az asszonyt is âtcsâbítottam a sötét oldalra mert már nem bírtam nézni,hogy a Yettelnél leszurkol 7 ezer pénzt 3 egész giga netért.
Dumált pár szót az ügyfélszolgállattal és a hölgy azt mondta,hogy elképzelhető,hogy most egy kicsit megnő a vârakozâsi idő mert sokan lépnek be a pártba!
Persze ettől függetlenül rácsöröghetsz a ügyfélszolgálatra.
Mi egy kicsit nehezen értük el őket bár az igaz,hogy csúcsidőben is csörögtünk.
De azt a zenét amit várakoztatâs közben nyomnak rohadjak meg ha nem mentem le.Ezentúl azt fogom hallgatni az autóban. -
zelikocc
senior tag
válasz
MadMancs #2487 üzenetére
Ez biztos így van?
Mert ebben nem igazán van logika.Tehát EU korlátlan csomag esetén (Korlátlan beszélgetés belföldön és az EU országok irányában):
- ha belföldről hívok német számot, akkor 76,8 Ft/perc
- ha ausztriából hívok német számot, akkor korlátlan?Ennek így nem sok értelme van.
A csomag leírása arra utal, hogy belföldről EU-ba hívás korlátlan. -
zelikocc
senior tag
válasz
ghostie #2485 üzenetére
Ezt pontosan nem tudom, de szerintem a beszéd (EU roamingban magyar szám hívása) megegyezik a belföldi feltételekkel - de javítson ki valaki ha rosszul mondom.
A net ez alapján:
“20Gb ig 100% ban felhasználható EU roamingban a keret, 20Gb felett maximum 20Gb.”// Amúgy egy topic összefoglaló nem ártana az ilyen általános kérdésekre ami még a weboldalon sincs fent. //
-
ghostie
tag
Sziasztok,
Mi a különbség az EU-s és a sima csomagok között? Hol találom meg például, hogy a 3eFt-os 100perc/20Gb-os csomagot milyen feltételekkel lehet roamingra használni EU-ban?
Köszönöm! -
Lavar
aktív tag
Múlt héten kedden végül írtam az üzletkötőmnek, aki '21-ben írt, hogy ő intézte a váltásom.
Meglévő ügyfél vagyok és hűséges csomagra szeretnék váltani, ami sim cserével jár, kérte az adatokat, megadtam mindent, de azóta nem válaszol. Gondoltam nem zaklatom, biztos van melója, de telik ez 1 hétbe? Hívjam fel, írjak neki, vagy inkább ügyfélszolgálatot hívjam, ők talán gyorsabban elintézik? -
Tiédetis
senior tag
Üdv
No, yettel átrakott publikus csomagba: 2500 ----> 5500
Így eljött a váltás ideje
Kb 100 perc beszélgetés, vegyes hálózaton
mit javasoltok? -
MadMancs
veterán
válasz
StarKiller89 #2478 üzenetére
Tényleg működik egy hiba miatt (még).
-
MadMancs
veterán
válasz
mihaczitomi #2467 üzenetére
Nem kötelező.
-
4Grider
nagyúr
válasz
mihaczitomi #2467 üzenetére
Miért kellene?
-
trec12
addikt
Már csak 8 nap? 🙁
Netfone facebook. -
MadMancs
veterán
-
MadMancs
veterán
Miért mondod le a hűség nélküli kártyát?
Egyszerűbb lenne ha arra a kártyára hordoznád a számod + hűség + tarifacsomag váltás ha szeretnél. . -
KatonaT
aktív tag
[kép]
Sziasztok,
Én is írnék egy kis véleményt
Telekomos vagyok már nagyon régóta, Vodafone hálózatától tartottam kicsit, ezért igényeltem egy kártyát hűségidő nélkül a netfontól... A kártya megjött kb 8-10 nap alatt, minden szuper, a hálózat legtöbb helyen erősebb a netfonnal. Ma megrendeltem számhordozást, hétfőn pedig kiderül hogy tudom lemondani, a hűség idő nélküli kártyát. A számlázásra kíváncsi leszek, mert azon is meglepődtem, hogy előre kell fizetni a havidíjjat. Kiváncsi leszek hogy zárják a havi számlámat. De a lényeg, hogy én nagyon elégedett vagyok a szolgáltatással, és az árával is
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
- PS3 Slim 4.92 HEN, Telepített játékokkal - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 - i5-6300U I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest