Új hozzászólás Aktív témák
-
csaszi75
senior tag
válasz viktorhu #6522 üzenetére
Ha a számlázás/forgalmazott adatmennyiség/elhasznált perceket nem tudják prezentálni az ügyfelek felé, mert mondjuk túl sok költség, akkor majd gondolod, hogy egy sokkal drágább (nagyságrendekkel drágább) CS/PS core-t fognak venni ,vagyis vettek volna még amikor nulláról indultak a Vodánál?
Ezer %, hogy nem. -
nagyúr
válasz viktorhu #6436 üzenetére
Nálam ez nem értelmezhető.
Biztos nem úgy történik, hogy aláírom a hűséget majd másnap eszembe jut, hogy fel kell mondanom.
Az hogy a hűségből meg van három hónap vissza, akkor bukok három hónapig 1000 forintot. De ha nem írok alá hűséget, akkor évekig bukhatok havi 1000 forintot.
Netfonenál meg bármikor válthatok kisebb csomagra is hűségen belül.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
veterán
válasz viktorhu #5936 üzenetére
és a gyakorlatban jól működik? digitől jönnék el (részben elvi okokból, részben néha nem jönne rosszul a nagyobb feltöltés), de a mostani telekomos nyűglődést szívesen kikerülném. mondjuk nem tudom azt sem, hogy a gyakorlatban ez mennyire rossz.
hanyas vagy, te disznó?
-
veterán
válasz viktorhu #2555 üzenetére
Persze, én jeleztem is hogy Netfone számára is meg kell írni a panaszt, úgyis kivizsgálják.
Mindenki,
Egyébként megvan az új csomagstruktúra, árakkal. Egységes lesz az árváltozás, nem % alapú. Illetve nem lesz horribilis emelés. Bővebben majd hétfőn. :)Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
Littoral
aktív tag
válasz viktorhu #2258 üzenetére
Úgy tűnik, hogy a Y lefedettsége egy adott értékre (vagy inkább mennyiségre) van beállítva az országban, és az változik +/- irányban, az egyik helyen javul a másik rovására, nagyjából a közlekedőedények elvén. Nálunk a legkiválóbb térerő és mobilnet romlott le tavaly ősszel gyakorlatilag használhatatlanra. Emiatt egy kis ideje már elégedett netfónos vagyok, náluk valahogy megoldható a dolog.
-
kl122
tag
válasz viktorhu #1720 üzenetére
Nehezen tudom elképzelni, hogy önálló internet szolgáltatást nyújtanának úgy, hogy önálló BIX kapcsolatuk sincs, inkább itt is az van, hogy egy átbrandelt szolgáltatást adnak el saját infrastruktúra nélkül amihez adják a saját számlazást és ügyfélszolgálatot.
Persze konkrétumot az tudna írni akinek van vezetékes Netfone internetje. -
-
veterán
válasz viktorhu #1708 üzenetére
Pontosan.
De a virtuális szolgáltató se pontos megfogalmazás. Netfone saját telefonközponttal és saját SIM el rendelkezik. Önálló szolgáltató. Az egyetlen amiben különbözik a 3 nagytól, hogy a hívásvégződtetést azaz konkrétan csak a tornyot és a tornyokon lévő aktív eszközöket bérlik fix kapacitással.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest