Hirdetés
- Íme az új Android Auto!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- iPhone topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Új belépő a Honornál
- Poco F8 Ultra – forrónaci
Új hozzászólás Aktív témák
-
8
őstag
válasz
ghostie
üzenetére
Pontosan jelentése ismeretlen, még szerintem ők sem tudják, sehol sincs leírva konkrétan, hogy milyen "ár"-ra vonatkozik, az ügyfélszolgálat is csak ezt az egy mondatot tudja, amit erre a képre tettek a főoldalon.
Hogy konkrétan listaárra, "fizetendő havidíj"-ra, "havi előfizetési díj"-ra, "fizetendő díjcsomag tarifa havidíja"-ra, vagy mire vonatkozik, az rejtély, ahogy az is, hogy inflációkövető emelést végrehajthatnak-e bármikor a jövőben.
-
4Grider
félisten
válasz
ghostie
üzenetére
Már jó sok éve van rá törvény, hogy a hűség lejártakor nem változhat az előfizetés ára/kondíciói. Vagyis változatlan áron kell hogy szolgáltasson a szolgáltató határozatlan idejűvé váló szerződés esetén.
Az adott díjcsomagot persze lezárhatja (ilyenkor tovább használhatod), de nem vezetheti ki (ilyenkor váltanod kell), csak néhány év után. -
válasz
ghostie
üzenetére
Ezt pontosan nem tudom, de szerintem a beszéd (EU roamingban magyar szám hívása) megegyezik a belföldi feltételekkel - de javítson ki valaki ha rosszul mondom.
A net ez alapján:
“20Gb ig 100% ban felhasználható EU roamingban a keret, 20Gb felett maximum 20Gb.”// Amúgy egy topic összefoglaló nem ártana az ilyen általános kérdésekre ami még a weboldalon sincs fent. //
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ELADÓ ÚJ 1 HETES, EZÜST Surface Pro 10 Intel Core Ultra 7 165U 16GB RAM 512GB SSD 1 év gar
- Xbox Series S 512 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest