- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nem hiszem, hogy ezen múlik.
Szerintem a vodával olyan a szerződésük, hogy telített területeken hátrébb sorolja a netfone-os előfizetőket a voda rendszere.Orfűn az erdőben N28/B28-on haver vodás és az én netfone-os előfizum (akkor még netfone APN-nel) ugyanazt a 110MBit/sec sebességet mérte.
Pécsen a városban neki volt 40-60, nekem 10-15 a sűrűbb területeken.És sokszor hasonlókat mértem régebben, amíg váltogattam az APN-eket.
-
-
MadMancs
veterán
Az a baj valószínüleg nem egy felé járunk.
Azt sose írtam hogy országosan rossz Yettel. Csak amerre én mozgok pocsék.
Persze voda se szent. Viszont mind Voda mind Yettel elég szépen fejleszt. Meglátjuk mi lesz a verseny vége.Telekomban egyet értek. Csalódtam bennük.
Üzletkötői Netfone simem direkt lett Telekomos, gondolván a régmult emlékekből ők voltak a No1. Lassan gondolkozom hogy átviszem voda hálóra azt a számom. :/ -
MadMancs
veterán
Nem érdek kérdése.
Csak szimplán hasonló színvonalon válaszoltam mint amire válaszoltam.
Voltam Yetteles, egészen pontosan KÜF.
Környezetemben menekülnek az emberek Yetteltől, mert 4G kb használhatatlan kategória.Viszont ha követted eddig is a topicot, azt is írtam már hogy viszont tudok én is olyan települést ahol Yettel toronymagasan vezet sebességben.
Sőt, azt is írtam már, hogy volt olyan majdnem ügyfelem, akit lebeszéltem Netfone ról, mert jelenlegi szolgáltatója jobb adott településen ahol él, az ár pedig nem minden, Voda nem túl acélos ott.
Szóval azzal engem pont nem lehet vádolni hogy érdekből beszélek. Azt viszont utálom ha valaki úgy beszél valami ellen hogy "hallottam".
-
gabor9991
addikt
Ez itt eléggé off lesz, azonban sajnos az se igaz amit te allitasz hogy a modernizáció után a yettel hálózat a legjobb.
Nálam ilyen volt a yettel a modernizáció előtt
A második SIM Vodafone az tőlem 400 méterre van a legjobb a lefedettség tekintetében nálam.Jött a yettel modernizáció és ez lett belőle (itt inaktív a Vodafone SIM)
Szóval kijelenteni azt hogy ahol megtörtént a modernizáció ott toronymagasan a yettel a legjobb az nem feltétlenül mindenhol érvényes.
-
AtHoS
nagyúr
Nekem Voda hálózattal nincs tapasztalatom csak Yettellel (meg Telekommal, de annak netes részével nincs ill. minimálban van, de az nem mérvadó szerintem), így összehasonlítás híján inkább nem írtam semmit a kupac akármire
max annyi, hogy az ország "keleti" felében (+Bp egyes területei) a kaki részt én nem tapasztaltam
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Dolce Gusto
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Filmvilág
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- ROG Strix G16:Tökéletes harmónia
- További aktív témák...
- X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Kezdő Gamer PC MSI RTX 2060 OC / i3-10100F / 16GB DDR4 / Új MSI ház
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- LG UltraWide UltraGear 38GL950G-B IPS Monitor! 3840x1600 / 175Hz / 1ms / G-Sync! BeszámítOK
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- Corsair Katar Elite WL egér eladó (csak vezetékesen megy)
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest