- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
Új hozzászólás Aktív témák
-
bkiky01
senior tag
Látom tűntek el hozzászólások a drágulásról..
-
z67
őstag
Az a tippem, hogy a következő a 100 db SMS nyirbálása lesz. Senki nem ilyen bőkezű. És úgy tűnik a Telekomnak kezdenek fájni ezek a túlságosan ügyfélbarát tarifák. A legkisebb és a legnagyobb csomagot már kinyírták.
Vajon ez is törölve lesz, vagy délután csak a hozzászólás sor miatt repült amit írtam?
-
racskobalazs
senior tag
De ez a hozzáállás annyira szomorú... Megnézed bármelyik nagy szolgáltatót ugyanannyiba kerülnek kb a tarifáik, meg se próbálnak versenyezni. Holott mondjuk németben, egy korlátlan beszédes 20GB-s csomag kijön annyiból mint itt adta a Netfone, csak ott nem lehetetlenítik el, mert jót tesz a verseny... (Azt nem tudom, kint milyen adóterhek vannak a szolgáltatókon)
[ Szerkesztve ]
Az elmélet az, amikor mindenki tudja, de semmi sem működik. A gyakorlat az amikor minden működik, de senki se tudja miért. Az informatika az, amikor semmi nem működik és senki se tudja miért.
-
Bathorypeter
tag
most néztem a Netfone ajánlatát,ezek már annyira nem jó ajánlatok számomra.Igy maradok a szolgáltatómnál.
-
NFT2
junior tag
Én kértem a hozzászólások törlését, mert egy munkaállapot került ki egy céges rendezvényt követően. Jót akart az üzletkötő kolléga, de nem ez a módja a változások közlésének. Tudom, hogy egy fórumban törölni nem szép dolog, de nem szeretnék senkit se félrevezetni. Bármivel is jövünk ki, meglévő ügyfeleink díjain nem változtatunk.
-
NFT2
junior tag
válasz janes1976 #1007 üzenetére
Szia, egyelőre az ÁSZF-ben találod a további részleteket, de szívesen megírom itt amire kíváncsi vagy, illetve nagy része az információknak már itt van a topicban. A 100 csomagban foglalt SMS-es felül 25 Ft egy SMS. A korlátlan belföldi hívást tartalmazó díjcsomagjaink foglalják magukba a 100 db SMS-t.
-
Hugi22222
friss újonc
Én is feltöltő kártyás Vagyok de belépési díj nincs
-
noezmegmi
tag
Új csapat van aki netfone alatt fut, [link] RockMobil. Kapcsolat alatt " A RockMobil szolgáltatását a Netfone Telecom Kft. nyújtja." Kíváncsi vagyok van még több ?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy S Advance GT-I9070 \ Sony Xperia SP C5303 \ Honor 4x
-
radamsky
senior tag
kicsit nem vagytok toppon, huzom kicsit a számat ez miatt.. kell futni egy felesleges kört
ugye januárba a feltöltőkártya miatt kaukciot kértettek, befizettem, most már szeretném visszakapni, eltelt pár honap... a érdeklődésbe , azt irtátok, jová lesz irva.... a next számlába, de a szokás számla jött....
felesleges körfutás kezdödik... egyszerübb lenne én ezt befizetem, ti meg szépen számlára visszaadjátok a kaukciot.. ezt javasoltam mult honapba.. de jováirást gondoltátok.. ilyenekre figyelni kénne, mert ilyenkor szoktam felhuni a nozim.. Ez valami magyar specialitás lehet, rétestészte effektus... nem értem igazábol, hátha elfelejtem??? ez olyan általános magyar szokás.
segitőszándékból irom.. felesleges bonyolitásokkal el lehet venni az ember kedvét, már irtam levelet, a variácokat levezetve... de ez egy felesleges kör.. Voda , telekomnál divat ez... nálatok ne legyen
másik honnan tudom hol tartok a 20 GB adatkeretemmel:?? van valami lehetőség ezt megtudni?? az egy dolog mérem, no de magyarba vagyunk ...
[ Szerkesztve ]
-
-
NFT2
junior tag
válasz DrBubo77 #1014 üzenetére
Ha megvan az utolsó számlázás is (ami gyakran a felmondást követő hónapban történik az utolsó tört hónapra), akkor tesszük meg a visszautalást. Viszont mivel a számlázás automatikus, illetve a visszautalás bankszámlája sem mindig adott, ezt csak akkor indítjuk, ha az ügyfél jelzi felénk.
-
NFT2
junior tag
válasz radamsky #1013 üzenetére
Szia, rendezzük, nem tudom, hol válaszoltak a kollégák, de sajnos elmaradt ennek rögzítése a rendszerekben. Gondolom melyik számodról van szó, de kérlek írd meg privátban ezt a kérést beazonosítva.
Az adatkeret állapotát egyelőre még mindig az ügyfélszolgálatnak írva tudod lekérdezni. Nagyon várjuk már az app-ot, ami erre megoldást nyújt majd, most azt látom novemberre várható. -
mikk2000
őstag
Üdv, úgy látom ez a szolgáltató a telekom hálózatát használja, a telekomnál pedig azt látom, hogy (havidíjas csomagnál) a facebook, messenger és még pár hasonló nem csökkenti a mobil adatkeretet. Érdekelne, hogy ez öröklődik-e, vagy pedig ezen appok adatforgalma beleszámít az adatforgalomba.
[ Szerkesztve ]
-
MadMancs
veterán
válasz mikk2000 #1017 üzenetére
Csak a Telekom hálózatot használja. Csomagjaihoz/szolgáltatásaihoz semmi köze. Így csökkenti adatforgalmat minden.
Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
mikk2000
őstag
Még egy kérdés, olvastam hogy rossz hangminőségre volt panasz korábban, azzal mi a helyzet? Ha a telekom hálózatán és paramétereivel megy a beszélgetés, akkor nem kéne különbség legyen. Azt felfogtam, hogy VoLTE még nem elérhető. Mi a valós tapasztalat a beszélgetési hangminőséggel kapcsolatban?
-
törölt tag
ÚJ díjcsomagok vannak:
https://netfone.hu/ -
sifarr
senior tag
válasz #98572800 #1023 üzenetére
ÚJ díjcsomagok vannak:
Igen. A Telekomhoz hasonlóan összeállíthatók az előfizetői csomagok. Ez jó.
Viszont drágult, legalábbis az új előfizetőknek.
Az ingyen sms-ek megszűntek. Egy szó utalás nincs rájuk, tehát - szerintem - meg is szűnhettek. (Ez jogos, az sms önköltsége magas.)
A legkisebb választható korlátlan csomag drágult egy ezressel.
Bejött egy új hangcsomag, 100 perc (200-as nettel) 1990.-, utána 19.- Ft./perc. Hát?
Ennél egy Domino jobb Most opcióval (190.-), mert a percdíj abban is max. 19, de hálón belül csak 9. Itt a Netfone-nak a 100 perc után inkább 9-es díj lenne versenyképes.
Valamint eltűnt a társkártya csomag is. Ezért nem kár, biztos nem volt népszerű.
Első blikkre ennyi.Azt viszont nem értem, hogy a Rockmobilnál az eredeti, a legelső, az olcsó csomagok továbbra is elérhetők. Pedig abból még szponzorál is a Netfone. Hol ebben a logika?
[ Szerkesztve ]
-
4Grider
nagyúr
válasz bkiky01 #1025 üzenetére
Nem vagy vele egyedül. Azon csodálkozom, hogy az NMHH még nem találta meg őket. Az ÁSZF alapján kellene működniük, csakhogy abban pont azok a csomagok nincsenek benne, amik a weboldalukon szerepelnek, és olyanok vannak benne, amiket pedig nem hirdetnek. És az akciós mellékletek is hiányoznak. Kész csoda, hogy még működhetnek...
-
mikk2000
őstag
"Korlátlan belföldni" beszélgetés, kis elírással.
-
törölt tag
A 100db SMS továbbra is benne van a korlátlan csomagokban, illetve a társkártya is hamarosan vissza kerül. A Rockmobil is hamarosan az új árakkal fog működni.
-
NFT2
junior tag
Megújult a honlapunk, jól látjátok, nekünk nagyon tetszik
Csomagstruktúra is átalakult, a legózás elindult, össze lehet állítani a 100 perces és a korlátlan beszédet, illetve a különböző adattartalmakat kínáló csomagvariációkat.
A 100 perces csomagot kifejezetten azért vezettük be, mert erre érkezett a legtöbb kérés az érdeklődők részéről, reméljük a gyakorlatban is beválik.
A honlapnak ez az első verziója, hamarosan jön a frissítés, ahol pl a hiányolt részletesebb csomag tartalmak is megjelennek.
A 100 SMS továbbra is benne van a korlátlan beszélgetést tartalmazó csomagjainkban, viszont a 100 perces csomagok nem tartalmaznak benne foglalt SMS-t.
A társkártya a honlapra egyelőre nem került ki, de elérhető továbbra is.
A RockMobil egy külön márkánk, így nem kell, hogy azonos legyen az ajánlatunk, de ott is várható változás, a Netfone-nál történtekhez hasonlóan.
Fontos, hogy a meglévő ügyfeleket nem érintik a módosítások, és új ügyfeleink továbbra is hűség nélkül csatlakozhatnak hozzánk. -
NFT2
junior tag
válasz 4Grider #1026 üzenetére
Erről már korábban beszéltünk itt a fórumban sokat, így nem ismétlem magamat és a listatársakat:-), de az ÁSZF-ben a korábbi csomagjaink benne voltak mindig.
Az új csomagokra vonatkozóan, még jogszabályi határidőn belül vagyunk az ÁSZF megjelentetéssel, amit szokásunk szerint most is be fogunk tartani. -
4Grider
nagyúr
Elárulod, hogy mi az a jogszabályi határidő (amit aztán be is tartotok), ami után kötelesek vagytok az új díjcsomagokat megjeleníteni az ÁSZF-ben?
A jogszabályi megfelelőségetekkel kapcsolatban szerinted melyik a kakukktojás?
www.telekom.hu/aszf
www.vodafone.hu/aszf
www.telenor.hu/aszf
www.netfone.hu/aszf -
mikk2000
őstag
Szerencsére amit kinéztem csomagot, annak az ára nem változott. Meglévő feltöltőkártyás számot is át lehet vinni a választott előfizetésbe?
-
sifarr
senior tag
válasz 4Grider #1026 üzenetére
Az ÁSZF alapján kellene működniük, csakhogy abban pont azok a csomagok nincsenek benne, amik a weboldalukon szerepelnek, és olyanok vannak benne, amiket pedig nem hirdetnek.
Látom, továbbra is ezen rugózol.
Én is kérdezek. Ez a telekomos díjcsomag melyik Telekom ÁSzF-ben van benne? És az összes flottás díjcsomagok? Mindketten tudjuk, semelyikben. Mégsem törvénytelen, hogy nincsenek benne.
A Netfone ÁSzF-jében ott vannak a díjcsomagok. Válassz ki egyet, és kötnek veled arra is szerződést, ha nem lezárt a csomag. Ha ragaszkodsz a drágához, akkor miért ne tennék? Nekik jó, ha neked jó.
A Netfone-nak - mint minden más szolgáltatónak - vannak publikus díjcsomagjai. Benne vannak az ÁSzF-ben. Ezekre készek és kötelesek szerződni.
És neki is vannak - mint a többinek - "nem publikus", akciós díjcsomagjai. Ezeket kínálja a neten. Az ügyfél egyedi árra szerződik - ahogy a flottáknál, vállalati csomagoknál is.
A többi szolgáltató "nem publikus" flottás csomagjai is publikusak. Bárkinek elérhetők a neten, és lehet rájuk szerződni bizonyos feltételek mellett. A Netfone abban különbözik, hogy speciális feltételek nélkül kínálja mindenkinek.
Minden szerződés az árra nézve egyedi, mégha ugyanazt a díjcsomagot többezren is megkapták. A díjat minden szerződésre egyedileg lehet szerződésmódosítás alapján megváltoztatni. Nem elég egy ÁSzF módosítás.
Ez így teljesen jogszerű, felesleges NMHH-val riogatni.[ Szerkesztve ]
-
Littoral
aktív tag
Email-érdeklődésre mi az átlagos válaszadási átlag-idő?
Négy nap után még semmi válasz (csak az automata), közben emelkedtek a csomagok díjai. Így már egyrészt érdektelen a dolog, másrészt volt, ahonnan hamarább reagáltak.
Sorry. -
AtHoS
nagyúr
Akkor nem ártana erősebben ráfeküdni erre, mert a főoldalon is tucatnyi elírás található, még csak el sem kell kattintani onnan. Egyébként a főoldalon reklámozott "zseniális 50 gigás" csomagot, hogyan lehet elővarázsolni?
Sajnos nekem ezt nem sikerült előcsalnom vagy a "Ha netőrült vagy" korlátlannak tűnő csomag lenne az?
Bár inkább az a gyanúm, hogy az új frenetikus weboldal még abban a fázisban indult, amikor még volt 50 gigás csomag, csak az mára nem zseniális így lekerült a kínálatból, de aki átvette a fejlesztett weboldalt nem volt elég alapos...
read-only mode on the forum
-
MadMancs
veterán
Ahol van 3G ott azért persze nem rossz.
Csakhogy egyre több és több az a terület ahol 3G-t offolja Telekom. 2G-n meg valami borzalom a hangminőség. Na ezért is égető a VoLTE fontossága.Kedvező árú mobil előfizetésekért keress bátran. +36708034865 <-- Tel/SMS/WhatsApp, http://mancsmobiltavkozles.hu , szabo.norbert@mancsmobiltavkozles.hu ,
-
zoli62
addikt
Kivéve, ha a legkisebb korlátlan csomagról október elején váltott mondjuk a 4990-es csomagra a nagyobb, 4 GB adatkeret miatt, és ha nem tetszik neki, akkor visszaváltana a korlátlan kiscsomagra, de a hangszerződésben a visszaváltásra vonatkozó direkt kérdésre nem hangzik el válaszul, hogy az már csak az új, egy ezressel többe kerülő csomagra tehető meg, hiába régi ügyfél is valaki.
[ Szerkesztve ]
-
liba1
tag
2021.10.18.-án volt a szomhordozásom. Reggel felébredve tapasztalom ,hogy az új sim kártyán van térerő, de telefonálni nem lehet. A régi simet meg már lekapcsolták. Betelefonálok mondom a hölgynek ,hogy baj van mert nem működik. Mondja ,hogy 72óra a hibaelhárítás. Mondom még egy percet se használtam a szolgáltatást....
Szépen indul a kapcsolatunk. Macerás visszamenni ilyenkor a régi szolgáltatóhoz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest