Hirdetés
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 5G-s szettet kapott a Samsung legkedvezőbb ajánlata
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Úton a Vivo V40 Android 16-os frissítése
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
radamsky
senior tag
kicsit nem vagytok toppon, huzom kicsit a számat ez miatt.. kell futni egy felesleges kört 
ugye januárba a feltöltőkártya miatt kaukciot kértettek, befizettem, most már szeretném visszakapni, eltelt pár honap...
a érdeklődésbe , azt irtátok, jová lesz irva.... a next számlába, de a szokás számla jött....felesleges körfutás kezdödik... egyszerübb lenne én ezt befizetem, ti meg szépen számlára visszaadjátok a kaukciot.. ezt javasoltam mult honapba.. de jováirást gondoltátok.. ilyenekre figyelni kénne, mert ilyenkor szoktam felhuni a nozim.. Ez valami magyar specialitás lehet, rétestészte effektus... nem értem igazábol, hátha elfelejtem??? ez olyan általános magyar szokás.
segitőszándékból irom.. felesleges bonyolitásokkal el lehet venni az ember kedvét, már irtam levelet, a variácokat levezetve... de ez egy felesleges kör.. Voda , telekomnál divat ez... nálatok ne legyen
másik honnan tudom hol tartok a 20 GB adatkeretemmel:?? van valami lehetőség ezt megtudni?? az egy dolog mérem, no de magyarba vagyunk ...
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Radeon Pro W5500 8GB GDDR6 128bit
- DDR4 Szerver RAM felvásárlás - napi árak, elsősorban nagy mennyiségben
- Thinkpad P1 Gen2 15.6" FHD IPS i7-9750H T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- Surface Pro 7 12" 2K IPS érintő i5-1035G4 8GB 256GB NVMe IR kam 790 g gar
- ZBook Fury 16 G9 27% 16" FHD+ IPS érintő i7-12850HX RTX A4500 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- Samsung A17 mobiltelefon
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- 365 NAPRA RÉSZLETRE BANKMNETES KAMATMENTES , GAMER PC ,LAPTOPOK , GAMER SZÉKEK , GAMER MONITOROK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
kicsit nem vagytok toppon, huzom kicsit a számat ez miatt.. kell futni egy felesleges kört