Hirdetés
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Megérkezett a Fairphone szerelhető fejhallgatójának új generációja
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- CES 2026: Érintőceruzát támogató komolyabb Motorola várható
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Bluetooth hangszórót készít a HMD
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
zoli62
addikt
válasz
Jackie_Chan
üzenetére
Sajnos ez tipikus Netfone-os hozzáállás, és ezért mentem át tőlük négy éve a KÜF-höz, majd aztán a KÜF Tarrhoz, és bár a Netfone KÜF csomagok jobbak a Tarr KÜF csomagoknál, emiatt az ügyfélpőolitika miatt nem megyek vissza hozzájuk.
-
zoli62
addikt
Év eleje óta, sőt tavaly december vége óta tudtam róla, csak a Netfone cáfolta, nem volt szabad terjeszteni, és a szerződés aláírása fél évig elhúzódott. Aznap beszéltem a KÜF-fel, amikor a Netfone tulakdonosának derült égből villámcsapásként bejelentették a felvásárlási szándékot.
-
zoli62
addikt
Úgy tűnik, hogy nálam a Netfone Vodafone One 5G hálózata la egjobb beltéren. Kérdésem, hogy a One az 5G-re használja a 700 Mhz-es blokkokat?
-
zoli62
addikt
Betettem a netfone-os kártyámat az iPhone 15 Plus telefonomba, és APN-nek automatikusan az internet.vodafone.hu lett beállítva. Mi a különbség a One APN és a Netfone saját apj-nek használata közöt?
-
zoli62
addikt
válasz
MadMancs
üzenetére
Mi van, ha nem tudom átvenni? MPL nem játszik? Postán könnyebben át tudnám venni. A küldés díja még moindig 1990 Ft? Amikor én először 2021 januárban rendeltem, feltöltőkártyáról jöttem, telefonon rendfeltem, és elengedték a kiküldési díjat. Üzletkötők fel vannak szerelkezve SIM kártyával? Miért nincs még mindig E-SIM?
-
zoli62
addikt
A Netfone a SIM kártyát sima levélben küldik ki?
-
zoli62
addikt
BUÉK, és Boldog Karácsonyt visszamenőleg mindenkinek! Van már E-SIM ?
-
zoli62
addikt
válasz
4Grider
üzenetére
A korlátlan beszéd 1 GB-tal csomagot néztem. Ez a tarifa három éve pont ilyen tájt emelkedett az "akciós" 2990 Ft-ról 3990-tre, utána léptem át a KÜF-be. Persze most két emeléssel is számolni kell, mert díjkorrekció is várható mionden évben, ami akkor még nem volt. Hosszabb távon gondolkodom ezen, mert a KÜF bizonytalan, a Yettel bármikor teljesen lezárhatja a volt C P díjcsomagokat . Bár állítólag a Tarr Kft. pedig évek óta nem élt a díjkorrekcióval, de a mostani KÜF Tarros csomagok pedig drágábbak, mint a Netfone-nál.
-
zoli62
addikt
Átlagosan hány százalékkal szokott emelkedni a havidíj 10 hónap letelte után újabb 10 hónap hűség vállalásával, illetve anélkül?
-
zoli62
addikt
Mik a hírek a Netfone jövőjéről?
-
zoli62
addikt
Én most majdnem visszamentem a KÜF-ből a Netfone-hoz, de rájöttem, hogy a flottánál is van kedvezőbb csomag számomra, mint amit most használok.
-
zoli62
addikt
Én már ezelőtt két hónapja elköszöntem.
-
zoli62
addikt
Sajnos ez az ára annak, hogy nincs hűség, így az árak bármikor korlátlanul változtarhatók.
-
-
zoli62
addikt
Kivéve, ha a legkisebb korlátlan csomagról október elején váltott mondjuk a 4990-es csomagra a nagyobb, 4 GB adatkeret miatt, és ha nem tetszik neki, akkor visszaváltana a korlátlan kiscsomagra, de a hangszerződésben a visszaváltásra vonatkozó direkt kérdésre nem hangzik el válaszul, hogy az már csak az új, egy ezressel többe kerülő csomagra tehető meg, hiába régi ügyfél is valaki.
-
zoli62
addikt
válasz
GhostHunter
üzenetére
Én is flottás számot hoztam át.
-
zoli62
addikt
A Netfone-t nem a flottához kell hasonlítani, hanem a b többi szolgáltatóhoz.
-
zoli62
addikt
Átállt a számom nekem is, minden simán ment. Miért decemberben került elő témaként a Netfone? Hiszen piacon vannak már jó ideje.
-
zoli62
addikt
Szia! Itt fevetődik a kérdés, hogy mi alapján dől el egy minősítésen, hogy kinek kell kauciót fizetni, és kinek nem? Ezenkívül nagyságrendileg mekkora kártyaszám biztosítja a Netfone-nak ilyen árszabás mellett a stabil, minimális kockázatú pénzügyi működést? Flottáknak is vállalni kell ilyet.
-
zoli62
addikt
Sziasztok! Feltöltőkártyás számot lehet hozzájuk hordozni?
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512GB,Átlagos,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hó garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 14 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iPhone 11 Pro Max 256GB 100% (1év garancia)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3338
- Apple iPad 11Pro Wifi+Cell 256GB Kártyafüggetlen 1év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest