- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
- Yettel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Aurát vált a Vivo V60
Új hozzászólás Aktív témák
-
Klown
aktív tag
válasz
janes1976 #6638 üzenetére
Elmentem a "nagyokhoz", így lett a 6400 Ft-ból 5270 Ft és még ráadásul van hozzá +2GB net és egy combos, rendes 5G-s hálózat. (Yettel) Nekem ez az első negatív tapasztalatom, hogy egy cég a lejárt hűségszerződés után egyoldalúan jelentősen megemeli a havidíjamat. (Kb. tízenéve a UPC Direct-nél is tapasztaltam hasonlót, de ott havi párszáz Ft-ról volt csak szó, amit újabb hűség vállalásával vissza lehetett tornázni.)
Üdv: Klown
-
4Grider
félisten
-
Zssom
tag
válasz
janes1976 #5847 üzenetére
1.) Repülőgépes üzemmód, wifi bekapcs, majd hívást kezdeményezel. Ez a legbiztosabb
2.) VoLTE kikapcs, rendszer állapotánál IMS regisztráció állapota, ha OK, akkor Regisztrálva állapotú.Elvileg a csodafon hálózat esetében hálózati részről aktív, ha a telefonodon aktív és nem megy, akkor nem is fog vsz
-
válasz
janes1976 #5378 üzenetére
Fogalmam sincs, én nem vagyok elégedett a Yetis térerővel sűrűn lakott területeken kívül, ezért nem váltottam, csak néztem, mint lehetőség.
De elvileg egy teljesen megbízható megoldás mások szerint. Technikailag pedig egy az egyben Yettel, konkrétan a Yettellel kell szerződni flottás papírral a kezedben. -
StarKiller89
senior tag
válasz
janes1976 #4023 üzenetére
nagy probléma nálam nem volt a szolgáltatással május óta, egyedül ami piszkálja a csőröm az hogy csak a voda apn-el nyújt normális minőséget, illetve a hűség lejárta után árat emelnek, eredetileg úgy volt hogy utána sem amit mára már letagadnak, egyik kutya másik eb ez a szolgáltató is, de árban egyelőre még korrektnek mondható...
roamingról nincs tapasztalatom -
xTech
tag
válasz
Április óta használom, teljesen frankón műkszik. Panaszra semmi okom. A kérdés itt tényleg az, hogy a lakóhelyeden hogyan teljesít a Vodafone.
Illetve ahogy Castell is írta, ha Vodafone-tól jönnél számhordozással, akkor készülj fel arra, hogy több hétig fog tartani a procedúra. Nekem a yetteles hordozás kb. egy hét volt.
-
ianhoward
tag
válasz
Március óta használom a szolgáltatást. Navigáció, YouTube, FB, üzenet küldés, böngészés. Ezekre használom. Dél buda és pest megye déli részén. Nekem rendben van. Yetteltől jöttem át majdnem fele annyi a havi díj. Ami olvasható hogy lassabb igaz, de nekem nem volt olyan hogy használhatatlan lett volna.
10 hónap a hűség, addig adtam időt magamnak és a szolgáltatónak amikor szerződtem. Nem tervezek váltani még ha drágul is amit írnak, részemről az még vállalható.
Balatonon voltam nyáron ott is jó volt. 50gb van a csomagban eddig egyszer sem értem el a 10-et sem. Mindenre elég. -
NFT2
junior tag
válasz
janes1976 #1007 üzenetére
Szia, egyelőre az ÁSZF-ben találod a további részleteket, de szívesen megírom itt amire kíváncsi vagy, illetve nagy része az információknak már itt van a topicban. A 100 csomagban foglalt SMS-es felül 25 Ft egy SMS. A korlátlan belföldi hívást tartalmazó díjcsomagjaink foglalják magukba a 100 db SMS-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS!Samsung Galaxy Tab S10 Ultra 256GB 5G tablet extra tokkal garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest