Hirdetés
- iPhone topik
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Mobil flották
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Google Pixel topik
- Fittyet hány a pesti napfényre a Honor 600
- Xiaomi Watch 5 - kínai időszámítás
- Egy picit megpihen az iPhone a 200 megapixeles váltás előtt
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
Új hozzászólás Aktív témák
-
mikk2000
őstag
Üdv, ennek a netfone-nak milyen a hangminősége/mobilnet sebessége mondjuk egy yettelhez viszonyítva városban? Melyik szolgáltató hálózatát használja?
-
mikk2000
őstag
Ha a 4G/LTE alapból tudná, akkor nem kellett volna VoLTE-vel bohóckodni, látható hogy mennyi gikszer van vele. Tehát én szabványnak annyira nem nevezném, inkább utólagos bohóckodásnak. Akinek a telója meg nem támogatja, és vagy a tulaja nem tudja megoldani, annak meg a 3G lelövése esetén marad a GSM. Ha annak idején magába a szabványba beletették volna, hogy urambocsá egy mobilos kommunikációt beszélgetésre is lehessen használni (óóó miért is?), akkor minden telefonon problémamentesen működne a "HD" hang mindenféle ó kapcsod be kedves szolgáltató de nem mert nem támogatja dede de nem de én házilag megoldottam...
-
mikk2000
őstag
Szerencsére amit kinéztem csomagot, annak az ára nem változott. Meglévő feltöltőkártyás számot is át lehet vinni a választott előfizetésbe?
-
mikk2000
őstag
"Korlátlan belföldni" beszélgetés, kis elírással.
-
mikk2000
őstag
Még egy kérdés, olvastam hogy rossz hangminőségre volt panasz korábban, azzal mi a helyzet? Ha a telekom hálózatán és paramétereivel megy a beszélgetés, akkor nem kéne különbség legyen. Azt felfogtam, hogy VoLTE még nem elérhető. Mi a valós tapasztalat a beszélgetési hangminőséggel kapcsolatban?
-
mikk2000
őstag
Üdv, úgy látom ez a szolgáltató a telekom hálózatát használja, a telekomnál pedig azt látom, hogy (havidíjas csomagnál) a facebook, messenger és még pár hasonló nem csökkenti a mobil adatkeretet. Érdekelne, hogy ez öröklődik-e, vagy pedig ezen appok adatforgalma beleszámít az adatforgalomba.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- VR topik
- Gumi és felni topik
- iPhone topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Ubuntu Linux
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Subaru topik
- Projektor topic
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- További aktív témák...
- Corsair NAUTILUS RS LCD-Modul, Display, Kijelző
- ALIENWARE Area-51 R6 Threadripper Edition 1920X
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Xiaomi Watch 2 2027.04.09-ig Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Xbox One S Minecraft Edition 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest