Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko
    veterán

Nem Netflixes (akkor még az országban sem volt) de hasonló hibát meg tudok erősíteni. ADSL netem van, max. 50Mbit, már a beüzemelésnél is azt mantrázta az egyik szerelő folyamatosan, hogy 'úgyse fog menni, úgyse fog menni', mivel kb 2x olyan messze lakom, mint ameddig ezt a sebességet garantálták. (Máig sem értem hogy tudtam megigényelni, ez volt az egyetlen elérhető sebesség amit feldobott mikor igényeltem, soha többet nem dobta ki a Telekomnál, csak a lassabbakat. Azt sem, hogy egyáltalán bekötötték. Mindenki más a lassabbat kapta.)
    De a lényeg, jó három évig tökéletesen működött, még túl is lépte a sebességeket, aztán egyszer elkezdett akadozni, lelassult, ledobálta a videókat, megszakadozott a net, néha 5-15 percenként. Ha nem az a szerelő jön ki aki, akkor valószínűleg szimplán visszavágták volna a sebességemet (messze lakom, nem bírja a távot címszóval [ami echte hülyeség, hiszen 3 évig jó volt]), a szerelő viszont végigment a bekötéseken, a telefonos csatlakozónktól kezdve az összes villanyoszlopon az itteni központig, újrakötötte az összeset, és azóta is, több éve jó. Laza csatlakozások voltak, amik meg is korrodáltak, jött hozzá a nyár-tél, kilazultak, ennyi...

Új hozzászólás Aktív témák