- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Az AI átformálja a Peugeot modelljeit is
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
-
9200 - 9101
14031 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2024-02-02 11:10 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JSaN
addikt
-
icemad
nagyúr
Ha android/ios telefonod van, azzal tudod tükrözni a képet xboxra. Elméletileg hbo go-t is.
-
dino_m
őstag
-
LouiS22
veterán
-
snemeth
aktív tag
-
speedygonzi2
tag
Köszi a gyors valaszokat, igy tudom hogy nem en vagyok a bena.
Kicsit bosszanto , mert tavaly a karacsonyi szunetben 2 helyen is meg tudtam volna nezni, most meg sehol sem

HBOgo-t lemondtam, mert mashol volt szukseg a desktopomta, a tv-m meg pana, a konzolom xbox, igy nem tudok a tv-n egyszeruen hbo-t nezni. Ugy voltam vele hogy eleg lesz a netflix.
-
JSaN
addikt
Sziasztok
A magyar feliratok mi alapjan dolnek el hogy van vagy nincs egy-egy sorozathoz vagy filmhez?
Konkretan most a netflixes godzilla animeket nezem, elsot lattam megjeleneskor, masik 2-t most fogom nezni. De nincs maig magyar felirat hozza, nekem annyira nem problema az engsub, illetve ha faradt vagyok hozza opensubbal megoldom (PC-n nezem). De mas csaladtagoknak TV es tableten nem opcio, ezert kicsit bosszanto. Nem ertem hogy konkretan ez sajat netflix termek es nincs felirat?? -
Kiskutya
veterán
Hbo go-n tuti fent van és most felkerült az összes gyűrűk ura is.
-
Ra3
őstag
Dec 31.-én kivették a kínálatból.
-
Kiskutya
veterán
Volt netflixen én is úgy emlékszem de már nincs .
-
speedygonzi2
tag
Jogos a felvetesed, en is gondolkoztam rajta, mert tenyleg keteselyes volt a kerdes. A hbo-gon en is emlekszem hog volt.
viszont arra jutottam hogy csak a netflix volt az;
emlekszem hogy tv-n neztuk, es akkoriban a gepem mar nem volt a nappaliban , marpedig hbo go-t csak a desktoprol tudtam futtatni.
a masik , hogy emlekszem hogy amikor a profilokat joztam letre, lehetett pipalni pottert, es tobb profil is hozta ajanlottnak, a gyerekeke nem az osszesz (pg besorolas miatt) de a felnott az osszeset.legalabbis tenyleg igy emlekszem.
-
dino_m
őstag
Szerintem az HGBO GO-n néztétek.
-
speedygonzi2
tag
Sziasztok,
Harry potter titkok kamrajat akartam nezni a gyerekekkel a netflixen, es meglepetesre nem talaltam meg.
karacsonykor szinkronosan neztuk meg a bolcsek kovet, ugy emlekszem mind fent volt.en csinalok / keresek valamit rosszul? Vagy kikerult a kinalatbol?
koszi,
speedy -
bozont
veterán
Üdv
A windows alkalmazásukat tényleg ennyire hanyagolják? Már lassan 7 hónapja nem érkezett hozzá frissítés. Elég zavaró hogy a főoldalon a trailer hangját nem lehet lenémítani, nem reagál semmit a gombra. -
Joshi
titán
-
RBJ
addikt
Próbáltam kulturáltan előfizetni. Meghosszabítani. Se revolut virtual igazi, curve se pay pal semmi nem tetszik neki. Tiszta ideg lettem. Már ott tartok ha nem kell a pénzem kenje a hajára a netflix.

Próba terhelés is látszik mégis visszadobja utána.
Fizetési problémák vkinek? -
icemad
nagyúr
-
pjtr
aktív tag
Köszönöm, működik

Azt be lehet állítani, hogy az ajánlóban a magyar szinkronos filmek, sorozatok, mesék kerüljenek "előre"?
A felirat hangyafasznyi, azon lehet állítani a méretén?
Köszönöm

-
icemad
nagyúr
-
Gsx-rr
veterán
-
pjtr
aktív tag
Sziasztok!
Ma jött meg a Amazon Fire TV Stick Lite-om az Emagról, viszont most szembesültem azzal, hogy amerikáner szabványos a töltőfeje.
A gyári adapteren ezek az adatok vannak:
Input: 0,15A
Output: 5V, 1.0A, adapter 5WIlyen adaptereket találtam itthon:
Input: 0.2A
Output: 5V, 1AEzzel összeköthetem, vagy keressek még adaptert hozzá?
ZuperDanke

-
q13579
senior tag
-
ferenck
senior tag
-
q13579
senior tag
Sziasztok,
Lehet én vagyok csak nagyon láma, de valaki mondja már el, hogyan tudok a felbontáson állítani filmnézés közben...
VPN-ezés sajnos nagyon megérzi, ha a 60mbit-es kapcsolaton 4k tartalmat néznek a tv-n és jó lenne ilyenkor beállítani, hogy Fullhd elég legyen, de egyszerűen semmilyen lehetőségen nem látok a gyorsmenüben, miközben megy a film.
Köszi
-
zeon.hu
nagyúr
-
IntelKiller7
nagyúr
-
lacaman80
csendes tag
Sziasztok,
Android 11-re frissült a teló (s10e), azóta a Netflix szinte nézhetetlen, annyira sötét a kép. A fényerőt hiába állítom, max a felirat lesz világosabb és égeti ki a szemem, a képre nincs hatással. Leszedtem, újra felraktam a programot, úgy sem jó. A telefon beállításaiban próbáltam állítani, amit a neten olvastam, semmi változás. Valakinek van vagy volt hasonló nyűgje? -
Kiskutya
veterán
Szerintem tv függő nekem van egy infó gomb a távirányítón és azzal jön be. (tcl 65c715)
-
IntelKiller7
nagyúr
-
Sanyi.mTs
addikt
Mitől függ, hogy ha ledaráltam egy sorozatot, majd később jön új évad, akkor az új rész megjelenik-e "Nézd tovább" részbe? Pl. Blacklist-et néztük, vége volt a 7. évadnak, aztán az új, 8. évad kezdésnél nem jelent meg a "Nézd tovább" résznél. Ha nem figyeltem volna, hogy van új rész, akkor semmi se hívta volna fel rá a figyelmemet. Most, hogy nézzük a 8. évadot az új részek már megjelennek a listába.
-
ebayer
tag
Ezt a szép levelet kaptam tőlük:
"Reméljük, hogy élvezed a Netflix szolgáltatást! Módosítjuk árainkat, hogy még több remek szórakozást tudjunk neked kínálni. Havi előfizetési díjad 2 GBP összeggel 13,99 GBP összegre változik a következő napon: 2021. március 28. Ez a módosítás lehetővé teszi számunka, hogy előfizetéseddel még több értéket kínálhassunk neked - filmeket, amelyek örömmel töltenek el, megindítanak vagy csak szebbé teszik a napodat.
Kérdésed van? Bővebb tájékoztatást az Ügyfélszolgálattól vagy tőlünk kaphatsz. Előfizetésedet bármikor módosíthatod a Fiók oldalon. Köszönjük, hogy a Netflixet választottad - reméljük, hogy még sokáig velünk maradsz. Alig várjuk, hogy megmutassuk, mit tartogatunk számodra. " -
ferenck
senior tag
-
ebayer
tag
"Jó" hírre ébredtem ma. Március 30-tól a Netflix 2 fonttal emeli az árát az Egyesült Királyságban (Prémium csomag 13,99-re módosul). Magyarországon is változnak az árak?
-
tDr1v3r
veterán
-
icemad
nagyúr
Tegnap valami globális gond volt. Xbox live, Netflix, Facebook és messenger is csak szenvedett.
-
Tyler Durden
addikt
MI most nem minden este néztük a netflixet így nemtudom, hogy előtte volt e probléma, de tegnap ez a 480p ez vállalhatatlan volt.. Most nekikezdünk új sorozatnak, szóval egy ideig megint majdnem minden este netflix lesz, kíváncsi leszek, nagyon remélem, hogy ez csak átmeneti para volt.
-
modflow
veterán
-
modflow
veterán
Úgy legyen, hogy csak valami átmeneti hiba volt!
Este kiderül.... -
Tyler Durden
addikt
Úgynéz ki csak anyázni kellett, most 4k..
-
Tyler Durden
addikt
-
tobias40
veterán
Nálam a Homeland volt ami bufferel de csak az utolsó évad utolsó része,az előtte levő rés nem.
Próbálgattam vagy fél óráig CE alatt a NF addonban ahogy eddig.
Utána kipróbáltam a Pana plazmám beépített appjában és simán hozta 1080p-ben.
Nem tudom a magyarázatát azóta nem néztem egyiken sem.Ez kb 1-2 órája volt.
-
modflow
veterán
Közben néztem mást is, csomó rossz.
Bakker ha megint kezdődik én már biztos nem intézem el mégegyszer Magyarországnak hogy jó legyen.....
Elég volt a múltkor, belefáradtam.... -
luckyboi82
tag
-
modflow
veterán
-
stvnppp
senior tag
Sziasztok!
Lejárt a bankkártyám, ezért újat akarok hozzáadni, amit folyamatosan elutasít a Netflix. Van valakinek ilyen tapasztalata? A kártya OTP-s Mastercard. Más szolgáltató (pl.: Spotify) elfogadta. A válaszokat előre is köszi!
István -
icemad
nagyúr
-
ArGab
őstag
Gondolom a fiókod magyar nyelvre van állítva. Állítsd át angolra, és máris látod az összes Star Trek sorozatot (és sok minden mást is) minden eszközödön. Ezek mind elérhetőek a régióban/országban csak a Netflix nem mutatja meg magyar nyelvre állított fiók esetén, mivel nincsen se szinkron se felirat hozzájuk.
-
Ra3
őstag
Valószínű, egyébként innen szedtem le, már egy újabb van fent mint amit én kaptam, 4.16 - 15235-öt adja be, nekem 4.16 - 200217 van fent.
Kipróbáltam egy android 10-es eszközön amin hivatalos play áruházas volt, de nem indult el, device not supported hibát dob. A tablet amin megy android 7-es root-olt Huawei M3. -
kmarci25
Topikgazda
-
Ra3
őstag
Egy kis érdekesség azoknak akik szeretnek kísérletezni:
Az egyik android eszközünkön nem a play áruházas app van, hanem az az apk amit a netflixtől lehet letölteni, mivel a playből nem ment a telepítés, azt írja hogy nem kompatibilis a fent lévő app az adott tablettel.
Ezen az egy eszközön elérhetőek olyan sorozatok amit egyik másik eszközön se látok (coreelec box, android telefon, android tv, PC), és ha pl a tabletről átlövöm a tévére akkor elindul a netflix appban rendesen mint bármi más, lehet epizódot/feliratot/nyelvet váltani, de továbbra sem jelenik pl a nézd tovább-ban vagy keresések között, szóval semmi jele annak hogy néztem.
Egyébként a Star Trekről van szó, minden létező eddigi sorozat fent van, persze magyar felirat vagy hang nélkül, de ebből kiindulva más sorozat vagy film is lehet ami így elérhető lesz, szerintem érdemes próbálkozni.
Egyedül a hivatalosan is elérhető magyar feliratos legújabb Discovery ami látszik mindenhol. -
balu1977
senior tag
Sziasztok! Csak egy gyors kérdés. Ha kifelé mindig ugyanaz az ip-m, mindegy hogy tv vagy mobil,esetleg laptopról nézem egyszerre akkor is 5 screenes előfizetést kell vennem?
-
l.skywalker
Topikgazda
-
Gsx-rr
veterán
Szerintem ha elofizetsz es azert a par sorozatert neha Vpn-t hasznal az ember az messze van a rendszer kijatszasatol.
Foleg,hogy ezt pl egy nyaralas alatt rovid ideig teszi valaki.
Az megint masik dolog nalam egyik ismert Vpn se mukodott legalabb is okosteven nem
A Netflix rendszere ezt ellenorzi -
l.skywalker
Topikgazda
A VPN kibeszélése, amennyiben a rendszer kijátszása okán kerül szóba - TILOS!
-
Gomba1974
tag
-
Gsx-rr
veterán
Elkezdtem bongeszni a kinalatot es olyan sorozatokat talaltam amiket eddig en nem lattam a Magyar kinalatban. Pedig naprakesznek gondoltam magam.
Termeszetesen mind Magyar feliratos ,ezert csodalkozom.
Vagy ezek eddig is voltak a Magyar kinalatban?
Nalam Magyarra van allitva a NetflixOrphan Black
Tidelands
Mi Lenne ha
Mr. Iglesias
Quicksand
Te
Elégtétel
Két világ határán -
Gsx-rr
veterán
-
Gomba1974
tag
Sziasztok. Most ugyan azzal a kérdéssel fordulok hozzátok. Most kint vagyok Mallorcán több mint 1 hónapig leszek itt. Ugyan az a bajom, hogy hoztam magammal az Apple tv 4k t és most még csak spanyol és angol felirat van rajta, svédben meg csak svéd és angol volt. Mit tudok csinálni, hogy legyen magyar felirat mindkét sorozaton? Blacklist, Lucifer? Köszönöm.
-
LouiS22
veterán
szerintem változtass jelszót, amíg tudsz

-
CartmanLand0
senior tag
-
Adama123
aktív tag
-
dino_m
őstag
-
Gsx-rr
veterán
En par honapja meg nem lattam az otthoni kinalatban.
Igen ezek a forditasok nagyon gyatrak!De nagy katvasz igy az egesz, mit ,hogy ersz el.
Del Kiralynoje ugyanilyen,csak a masodik evadhoz van Magyar felirat meg is jon a Magyar kinalatban.
Ezt nem is ertem,miert nem az elsovel kezdik.
Ezekhez valoszinu nem is lesz az elso leforditva.Ott a Love, az elso leforditva,tobb nem is latszik a Magyar kinalatban ,pedig vannak tovabbi evadok.
-
dino_m
őstag
-
ArGab
őstag
Elérhető ez Magyarországon is, csak angol nyelvre állított fiók kell hozzá (legalábbis tavaly az volt mikor néztem, most nincs aktív előfizetés hogy ránézzek).
Ha magyarra van állítva, akkor csak és kizárólag az jelenik meg az elérhető tartalmak közül, amihez van magyar szinkron vagy felirat. Mivel tudtommal itt csak a második évad kapott feliratot, az első viszont nem, ezért nem mutatja ilyenkor, de attól még elérhető itt is a megfelelő beállításokkal. -
headhunter
addikt
-
Gsx-rr
veterán
-
ebayer
tag
-
dino_m
őstag
-
ebayer
tag
A hideg kiráz a jelentgetős emberektől. Általában ők szokták a szomszédot is feljelenteni mindenféle mondvacsinált indokkal.
Bocs, csak hangosan gondolkodtam.
-
zsola400
senior tag
-
kmarci25
Topikgazda
-
blue eyes
tag
Tudja valaki redmi 9 India romon miért nem müködik?
-
azbest
félisten
Nem konkrét válaszként, csak úgy általánosságban, ismeretterjesztő jelleggel:
a streaming szolgáltatások nem tartoznak az NMHH hatáskörébe, nem vonatkozik rájuk semmilyen szabályozás, ami a tévé előfizetések kapcsán kötelező. Kizárólag a szerződés számít. Még a mindig tv online rendelhető streaming csomagjainál is így van. -
Alex91
félisten
-
dino_m
őstag
-
Alex91
félisten
Egy pelda, en valami lassabb netre fizettem elo anno (talan 150 mbit), most ugyanazert a penzert kapok 1000 mbitet, ugy, hogy szerzodest nem modositottam, sot, szolni se szoltak, hogy emelni fogjak. Most reklamaljak, hogy jobbat katam? Es ha nem jofejek, csak a szerzodesben foglaltakat kapom, de mas tobbet kap, akkor kiabalhatok? Te megveszel valamit ezer forintert, en meg masnap 500-ert, akkor mi van? Vagy akcioznak 10 db TV-t felaron, nekem sikerul elkapnom, neked nem, akkor mi van?
-
dino_m
őstag
Most azon kívül, hogy a reakciód késett vagy fél napot és mivel ez Netflix topik, így nincs módom kifejteni, hogy mi is a különbség egy Netflix és egy HBO GO előfizetés között. Indulj ki abból, hogy a Netflix három féle előfizetési csomagot ajánl fel és ennek fényében kapod a szolgáltatást. Míg a másiknál van egyféle előfizetés. Ezen belül felháborító, hogy vannak minőségi eltérések platformtól függően, ugyanazért az előfizetésért. Na ennyi. Szerintem az nem hiszti, ha elvárom, hogy az előfizetésemért én is kapjam meg a mindenkori legjobb szolgáltatást, ha már más se fizet többet azért, hogy jobbat kapjon. Vagy legyen több csomag és megvan oldva. Jobbak így csínálják. Pl. Netflix.
-
zseko
veterán
Elég vicces a reakciód annak fényében, hogy kettőnk közül nem én hisztizek az HBOGO hangon és 'fenyegetőzök' fogyasztóvédelemmel lassan fél napja
Nekem megfelel így is, amennyit nézem őket, majd ha találok egyéb indokot is 4K-s tévére a Netflixen kívül, akkor lesz, de addig is nem szar mozisverzió, mint az online oldalakon, és nem kell feleslegesen több (tíz) gigányi anyagot letöltenem, pláne nem tárolnom (na meg várnom), mint torrentnél. Azt megértem ha valakinek kevés, csak a hisztit nem.
A #9076-es hozzászólásoddal amúgy egyetértek. -
zseko
veterán
Szerintem meg semmi köze a csúsztatáshoz. Nagyon leegyszerűsítve ott Apple tévével 5.1 lesz a hang, amit egyébként nem is ígér neked sehol (én nem találtam 5.1-re semmi utalást). Itt Intel/nVidia/4k hdcp 2.2 terméket kell venned, hogy 4k-t kapj (legalábbis a faq szerint, nem találtam utalást amd hardverre). Azért valóban nem a Netflix a felelős, hogy milyen csomagra fizetek elő (abba bele se megyek miért a legnagyobb csomag van, ha magadtól nem sikerül rájönni), de hogy nem nézhetem 4k-ban 'csak mert így döntöttünk', az nem egyenértékű azzal, hogy le tudom-e játszani vagy sem, vagy hogy az HBO GO többet biztosít a vállalt csomagnál egyes esetekben.
Youtube-ot is 4k-ban nézem, mert hiába csak 1920x1200 a fő monitor, a képminőség még így is szembetűnő már 1440pnél is. -
dino_m
őstag
-
törölt tag
szerintem nem kötelező használni.
senki nem tart pisztolyt senkinek a fejéhez.ha nemteccik, akkor lesz@r és továbbáll egy másikhoz, ahol ennyi pénzért extraminőséget kap.
Apropopó,
Van olyan ? -
zseko
veterán
Ugyan jelentsük már fel akkor a Netflixet is, hogy mert csak azért, mert pc-n használom, nem nézhetem 4K-ban a streamet, mert adott hardverekhez köti. Ez átverés azokkal az előfizetőkkel szemben, akik nem tv-t, vagy nem olyan hardvereket használnak amit kigondoltak. Megérdemelne a Netflix egy seggberúgást.
-
kmarci25
Topikgazda
Netflix topik! Nem HBO, és nem fogyasztóvédelmi é snem is általános streaming szolgáltatás és problémái topik.
-
dino_m
őstag
Hűha!

Csak hogy tudd! Van magyarországi képviseletük is és van magyarországi sugárzási engedélyük, amit a magyar hatóságoktól kellett beszerezniük. Továbbá magyar földön (is) szolgáltatnak amit a magyar fogyasztóvédelem felügyel.
Az megvan ugye, hogy Csehország is uniós? Tehát attól, hogy egy cég adott országban székel, de több országban szolgáltat nem mentesül az esetleges büntetések alól. Magyarul, a magyar fogyasztóvédelem továbbítja a cseh kollégák felé a vizsgálati anyagot, amit a cseheknek ugyanúgy kötelessége kivizsgálni és eljárni az ügyben. Szívesen.

-
LouiS22
veterán
Hajrá! Ha már annyira értesz mindenhez is (amint ez az utóbbi pár kommentetből kiderült), akkor remélem a cseh nyelvet is beszéled. Ott megteheted a bejelentést. De hogy segítsek: ehhez a fogyasztóvédelemnek semmi, de semmi köze. Annál inkább az adott ország hírközlési hatóságának (ez pedig az HBO esetében a cseh médiahatóságot jelenti).
-
devil-k
nagyúr
-
spiky03
veterán
-
devil-k
nagyúr
-
spiky03
veterán
F@sza

Kapja be a rohadt alma.
Most akkor vennem kéne egy olyat, hogy rendes minősége nézhessem az HBO Got?
-
dino_m
őstag
Hát ha ez így van, akkor megérne egy fogyasztóvédelmi bejelentést. Olyan nincs, hogy ugyanazért az előfizetésért, pl. mert Apple, jobbat és többet adjanak.
Vagy az Apple már az amerikai streamet használja, ami lehet. De ez akkor is átverés azokkal az előfizetőkkel szemben akik nem Apple-t használnak. Megérdemelne az HBO egy seggbe rúgást. -
kmarci25
Topikgazda
Új hozzászólás Aktív témák
-
9200 - 9101
14031 - 14001 14000 - 12001 12000 - 11901 11900 - 11801 11800 - 11701 11700 - 11601 11600 - 11501 11500 - 11401 11400 - 11301 11300 - 11201 11200 - 11101 11100 - 11001 11000 - 10901 10900 - 10801 10800 - 10701 10700 - 10601 10600 - 10501 10500 - 10401 10400 - 10301 10300 - 10201 10200 - 10101 10100 - 10001 10000 - 9901 9900 - 9801 9800 - 9701 9700 - 9601 9600 - 9501 9500 - 9401 9400 - 9301 9300 - 9201 9200 - 9101 9100 - 9001 9000 - 8901 8900 - 8801 8800 - 8701 8700 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- Horgász topik
- Megújult mobilos felület, fórumos ráncfelvarrás a PROHARDVER! lapcsaládon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S26 - szeret, nem szeret
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Mobil flották
- További aktív témák...
- MSI Thin 15 B12UC - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB -Win11 - RTX 3050 - 1+ év garancia
- Otthoni AI Workstation (E5-2697 v3, 32GB RAM + 2x RTX 3060 12+12GB VRAM)
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Alpine Green -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4946, 100% Akksi
- HP ProBook 445 G10 14" Ryzen 5 7530U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Xiaomi 12T /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.

Nekem megfelel így is, amennyit nézem őket, majd ha találok egyéb indokot is 4K-s tévére a Netflixen kívül, akkor lesz, de addig is nem szar mozisverzió, mint az online oldalakon, és nem kell feleslegesen több (tíz) gigányi anyagot letöltenem, pláne nem tárolnom (na meg várnom), mint torrentnél. Azt megértem ha valakinek kevés, csak a hisztit nem.