Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
honda23
aktív tag
Sziasztok.
Ma kaptam netflixhez felhasználói fiókot.
Lg UJ7507 tv legfrissebb szoftverekkel
Upc net és tvA következő problémák vannak...
Hbo go beszaggat, néha lefagy.
Netflix 1 max 2 perc után megáll ezzel a hibával:
"Most nem sikerül lejátszani ezt a tartalmat.
Próbáld újra később."
TVQ-PB-101 3.3 permanent failureA tv wifin nem tud csatlakozni SSIDn.
Nem látja az upc wifi a tvt.
3 telefon simán megy 80 mbittel per mobil.
Kábellel van net, de a netflix filmnézés közben lefagy.
A tv támogatja az ipv6-ot.
Állítottam más ip címeket, más dns címeket, kikapcsoltam ipv6-ot.
Mindig lefagy.
Ötlet?
Upc ipv4 ipv6 ip cím baj lehet?
500-as legnagyobb csomag upc. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Elkezdtem nézni, tényleg erős. Úgyhogy kösz az ajánlást, viszont amiatt pipa vagyok, hogy 2020-ban sima HD-ben jönnek sorozatok. Ráadásul több helyen még az FHD minőség is megkérdőjelezhető. Ettől függetlenül tényleg nagyon jó sorozat (5 résznél tartok) és ami a legjobb ezekben a Svéd, dán, Norvég etc.. filmekben, hogy nagyon életszerűek, nem annyira - hogy is fejezzem ki- steril és műnek hat, mint az amerikai rengeteg pénzből készült látványorgia.
-
-
istvan170
aktív tag
Sziasztok! Valaki röviden felvázolná egy Netflix laikusnak (azt hittem az összafoglalóban benne lesz) hogy hogyan kell regisztrálnom és mit kell beállítanom, ha magyar és osztrák lakcímmel is rendelkezem, és mindenhol a magyar tartalmakat szeretném látni. Köszönöm szépen!
-
norbertoth
senior tag
Ez a netflix support olyan hü*** hogy az már fáj. Írom neki hogy apple tv eszközömön nem látok minden filmet a saját listámban, de iphone ipad stb app-ban igen. Erre linkel nekem egy olyat hogy mi van ha nem látom a saját listámat hibaelhárítás, lehet új a fiókom.
Nem érti egyszerűen hogy mit akarok közölni. Ez biztos valami hiba mert másnál is van ilyen, csak hogy így rengeteg filmet hiába mentek el ha ott nem látom...így kereshetem ki a keresővel már ha emlékszem a címére. Apple tv-n mutat 30 filmet telón meg vagy 80 filmet, azért nem mindegy. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
kmarci25
üzenetére
Fú, én nem éreztem leülni, számomra minden egyes perce mesterien megkomponált.
az apple+ remek minőség
Akkor nemcsak nekem tűnt fel, nos, pl Ewan McGregor motoros túrája, hát lemászik a képernyőről a táj a minőség, elképesztő! Vagy az a természetfilm a tigrisekről, amit olyan kamerával vettek fel színesben, ami éjjel is lát, omg, micsoda felvételek vannak benne!Nézd meg a Ted Lasso-t is, nekem az az év sorozata!
Köszi az az ajánlást! -
-
kmarci25
Topikgazda
Valóban nem rossz az a sorozat. Nem tudom, hogy a végére értél már vagy sem, de azért nekem volt egy két zavaró elem benne. 3-4 rész környékén leült a sztori, ott majdnem abbahagytam. A legvégén pedig már elég gyakoriak az illogikus dolgok. Ettől függetlenül tetszett, és igen: az apple+ remek minőség, sőt a magyar feliratok fordítása is kifogástalan. Nézd meg a Ted Lasso-t is, nekem az az év sorozata!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
Oké, akkor vagy bill-t veszel, vagy egy másik tévét, ha ennyire érdekel az infó.

------
Amúgy végre rendesen rákattantam egy sorozatra, igazi mestermű számomra, csak ez Apple tv-én van. A "Tehran", vagy magyarul Teherán. Nagyon izgalmas, rendesen megmutatja az "arcát" mind a két elcseszett ország (Irak, de főleg Irán) cionista, zsidók ellen vívott napi "harcukról". A politikai hovatartozás, a fogd be a pofád (Irán) csak melózz, vagy nyilvánosan felakasztanak satöbbi elv alapján, mélyen belenyúl a sorozat ezeknek az embereknek a napi életébe.
És milyen, amikor egy moszad ügynök megbízást kap, majd magára marad Teheránban, és szinte üldözik fenevad módjára? Az a filmből kiderül - gondolom- mert a 8 részből tegnap 6 szinte odaszegezett a tévé elé. 4k dolby vision/atmos, ahogy kell. [link]
Az arab nyelv (ritkán angol) még jobban rányom a hangulatra. Szinte lemászik a minőség. Azt nem tudom, hogy itt lehet-e nézni infót, de Apple tévén valahogy minden tartalom sokkal szebb egy főleg oled-en.Valami hasonlót gyárthatna a netflix is.
-
qqzs
őstag
Mi ertelme van likeolni es dislikeolni a filmeket ha sehol nem latok errol infot a filmek lapjan hogy milyen ertekelest kapott
-
azbest
félisten
válasz
Real_Necro
üzenetére
Múltkor, amikor mibox -on a kodi alá akartam kíváncsiságból belőni a netflix addot, akkor tapasztaltam egy érdekességet. A lényeg, hogy a kodi addon a mibox esn kódját akarja használni. Csakhogy valamiért rosszul kérte az adatokat és ezért hibát jelzett rá.
Pár próba után a box rendes netflix kliense sem tudott filmet lejátszani, hanem mindig hibát mutatott.
A megoldás az lett, hogy a böngészőből belépve a weblapra, ott a beállítások környékén van lehetőség az összes készülék kiléptetésére. Ezután újra belépbe a miboxon újra működött a hivatalos app. Lehet a hibás kéréseket küldő klienst kitiltják.
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
majestic
üzenetére
Aha, leírtam már az összefoglalóban. Amíg ezt a 2 hsz-t megírtad, az alatt elolvashattad volna az összefoglalót, ami illik mindenhol elolvasni, mert pont arra szolgál, hogy az általános, gyakori kérdésekre válaszoljon. De persze te tudod...

Ja, és ha már: használd az off gombot is, mikor szükséges. Köszi!
-
majestic
őstag
Hol tudom megnézni a kizárólag magyar SZINKRONOS filmek listáját?
-
devil-k
nagyúr
Apple TV 4K alatt be lehet hozni a lejátszási infót?
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Mrdevil
üzenetére
Ha nincs kedvetek olvasni, az egy dolog, de ezt a spanyol nyelvet, ahogy a színészek eljátsszák a történetet, egyszerűen képtelenség leszinkronizálni bármilyen nyelvre és akármilyen jó szinkronszínésszel, még feleannyira is lehetetlen. Egyszerűen elveszi a filmsorozat fő értéket, mert az maga az eredeti nyelv.
-
fledtamas
tag
Sziasztok!
Nem feltétlen Netflix probléma, de hátha valaki tud segíteni.
Melóhelyen szeretném nézni a Netflixet, hogy ne a céges netet zabálja, gondoltam letöltöm offline telóra és összekötöm valahogy a géppel.Na de itt jön elő a gondom. Megjelenik a felirat, de a kép nem, gondolom valami DRM vagy egyéb védelem miatt.
Tudtok erre valami megoldást? -
zseko
veterán
Szia, nem értem, mit szeretnél?
Azon a képen a chrome van, mi meg eddig az edge-ről beszéltünk, mert azzal a böngészővel lehet csak 1080p pc-n. Aztán, már amennyire értettem a szöveget az oldalon, az az (ipari?) IP kamerák használatáról beszél, nem sima netflixről, vagy videonézésről 
-
cooi11
senior tag
Szia!
Találtam egy ilyen leírást!
Ez most mitől lesz jobb?
Kérek segítséget az értelmezésére!

-
zseko
veterán
Csak azután láttam, hogy írtál pluszban, miután már elküldtem
Közben megvettem a hevc codecet, és átnézve a linkelt netes kommenteket is, sikerült engedélyezni a Hardware Protected Video Decode: Hardware accelerated módot is az Unavailable-ről. Már csak 4k-s megjelenítő kellene, hogy ki tudjam próbálni menne-e 4k-ban valahogy 
-
zseko
veterán
-
azbest
félisten
Ó, azt hiszem megfejtettem, hogy mi kell az Edge Chromiumnak, hogy legyen fhd vagy jobb.
Ahhoz, hogy legyen playready, kell pár dolgot támogatnia, ami viszont függ a videokártyától.Alapból a régi intergrált hd4000 intellel néztem, ami elég gatya. És ott le van tiltva pár dolog az edge://gpu oldalon nézve. Ilyenkor a linkelt bitmovin oldal is csak widevine-t ír.
Bedugtam a küldő geforce 1050-es kártyámat és azon át máris megjött a widevine mellé a playready és a fullhd is az edge chomium alá.Ez a netes komment segített megfejteni [link]
A 4k-hoz még jobb videokártyát használva az ms hevc codecnek létezik ingyenes változata is, bár a linkelt is csak 1 dolcsi. [link] -
azbest
félisten
Ezt miből gondolod?
Kipróbáltam és nem megy.
A különbség pedig az, hogy- IE alatt playready támogatás van.
- Edge chromium alatt widevine van.
- Edge régi alatt playready vanItt a kiírja jobbra alul, hogy mit támogat a másolásvédelemből a böngésző:
https://bitmovin.com/demos/drmEdge Chromium

Ha áthazudom a user agent-et Edge-re az Edg-ről, akkor el sem indul a lejátszás. -
ArGab
őstag
válasz
Forestgreen
üzenetére
Sony-nál ha hosszan nyomod a távirányító kikapcsoló gombját, akkor újraindul.
Ha ez sem segít, az beállításokban a telepített alkalmazások között ki kell keresni a Netflixet és a cache-t, adatokat törölni. -
kmarci25
Topikgazda
válasz
Forestgreen
üzenetére
Nekem néha firesticken csinálja. Újra kell indítani az eszközt. (Ugyanígy szokott néha az HBO go app is beleragadni, sőt apple+ is csinálta már.)
-
azbest
félisten
válasz
Forestgreen
üzenetére
jellemzően tévé áramtalanítás kellhet. Mert a tévé okos része csak alszik, ha távirányítóval "lekapcsolod". Talán beragadt az alakalmazás és ezért kell igazi, áramtalanításos újraindítás. Persze, ha van menüjében újraindítás, akkor lehet úgy is.
-
Forestgreen
aktív tag
Sziasztok,
Kicsit több mint egy hete van Netflix-em. Tegnap óta betöltéskor csak pörög és pörög az N betű alatt a karika, de nem jön be az alkalmazás. Volt már valakinek hasonló? Ha igen megoldódott magától, vagy tenni kellett valamit? (net van a tévén, más alkalmazások működnek)
Köszi!
-
cooi11
senior tag
Üdv.
Elindítottam a Venom filmet igaz csak
HD de 1,78Mbps/1080.
A Virgin river HDR 15,25Mbps/2160. -
kzs
tag
Feltünt valakinek, hogy PC-n hasznalva, matol lehet lejatszasi sebességet valasztani a Netflixen? (0.5 és 1.5 között állithato a sebesség, 0.25-ös lépésekben)
Van ez mindenkinek, vagy én vagyok ilyen különleges?

-
cooi11
senior tag
Napközben 13:00~ néztem a sorozatot
5Mbps/1080
most
15,25Mbps/2160 -
modflow
veterán
Ó, én balga azt hittem, hogy a Netflix-en 480p-nél nincs kisebb.
De van, de van, de van!
432p a Venom! Király! -
azbest
félisten
Ott ha valami appal tudsz billentyű ütéseket átküldeni vagy y kábellel rádugni billentyűzetet, vagy bluetotth bill-t párosítani, akkor az f4 gombra mutat egy minimál infót. A fire tv és az (igazi) android tv eszközökön. Sajna nem ír részletes adatokat, codecet.
Részletesebb infót csak win alatti ms böngszőben láttam működni, de még az sem biztos, hogy minden gépen (lehet valami megfogja a hotkey-t némelyik nyelv esetén - asszem a magyar win-emmel megy, az angollal lehet nem a másik gépen)
-
azbest
félisten
-
vicces
addikt
látom megy a kínlódás itt a topicban. kíváncsiságból én is ránéztem a böngészőben. nekem a második csomag van, ahol max fullhd van. de bármit indítok csak 720p-ben jön a felbontás. illteve tegnap volt egy film amit a tvn néztünk és elég ramaty volt a felbontás. még az asszony is reklamált rögtön. ez egyébként német előfizu, franfurt túlfeléről. szóval itt is van valami árulás
-
Duma3214
tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Azért válaszolgatnak, egy próbát megérhet.
-
Duma3214
tag
Netflix Facebook oldala. Ráadásul Magyar ügyfélszolgálatos válaszol a bejegyzésekre. Talán oda érdemes írnod.
https://www.facebook.com/netflixmagyarorszag/community/?ref=page_internal
-
wallace 234
őstag
Ahogy fentebb írtam az is lehet amit a cikkben írnak, hogy ez az újra kódolás miatt van ez. Nem is értem miért nem ezzel kezdeték annak idején, változó bitrate val, most nem lenne ez mert ez a fix bitrate nem tartható fent, mivel úgy tűnik arra nem költenek, inkább ezzel kinlódnak. Szét néztem de nem találtam olyan hivatalos fórumot amit a netflix figyelembe venne. Remélem mi hamarabb végeznek ezzel azt jó lesz!
-
azbest
félisten
pécén böngészőből megnéztem már kíváncsiságból egyik videónál hová kapcsolódik és a címre futtattam trace-t.
tracert ipv4-c046-vie001-ix.1.oca.nflxvideo.net
Hát, a telekom a deutsche telekomon át tolja, a telenor meg az ő frankfurti gerinc Level3 szolgáltatójukon át. A digi pedig romániai szerveren át szintén Level3 vonalon kapcsolódik a netflixhez.Szóval lényegében mindhárom kihagyja a bixet és van saját elérésük valószínűleg a netflix adatközpontok valamelyikéhez. Gondolom német szerverről kapjuk mi is. Ennyiből mondjuk kapufa volt, hogy a 2.43-as minőség limitet német és osztrák vpn-ekkel próbáltam ki, mert valsz azok is ugyanoda kapcsolódnak.
-
kmarci25
Topikgazda
Kérem hagyjuk az HBO max-ot, GO-t, annak jövendőbeli bevezetését, minőségét, kínálatát stb. Maradjunk hűek a topik nevéhez. Köszönöm!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
EasyLife
üzenetére
Feltettem egy kérdést, direkt leírtam, de direkt, hogy lehet, hogy rosszul emlékezem ezért javítsatok ki, nem pedig kijelentettem valamit, de neked tovább kell ragozni még azután is, hogy azt írom, részemről hbo max off ki...
Komolyan letojom, hogy mikor ér magyarországra ez a szolgáltatás és ez továbbra is netflix topik.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- AliExpress tapasztalatok
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Háztartási gépek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OnePlus 15 - van plusz energia
- OTP Bank topic
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- Samsung Galaxy S23 Ultra 8/256
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Újszerű Sony PS4 konzol + 1db DUALSHOCK 4 kontroller
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Nem érti egyszerűen hogy mit akarok közölni. Ez biztos valami hiba mert másnál is van ilyen, csak hogy így rengeteg filmet hiába mentek el ha ott nem látom...így kereshetem ki a keresővel már ha emlékszem a címére. Apple tv-n mutat 30 filmet telón meg vagy 80 filmet, azért nem mindegy.

l.skywalker