Hirdetés
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- CES 2026: Alig nagyobb egy AirPods Pro tokjánál a Baseus 45 wattos power bankja
- CES 2026: Háromkarikás játékokra készül a Dreame
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
modflow
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Jelentsd be légyszi újra. Pár perc és előrébb lennénk, ha nem csak ide írnánk.
-
Kiskutya
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Ha lesz időm megnézem telenorral.
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
A vezetékes és a mobil net is Telekomos volt?
-
wallace 234
őstag
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
headhunter
üzenetére
Első kettőnél 1080ra emlékszem, utána már 4K volt.
-
azbest
félisten
válasz
headhunter
üzenetére
4k
-
headhunter
addikt
Money Heist (La casa de papel) 1-2 évadnál, mennyi a max felbontás? (1080p vagy 4K?)
-
-
azbest
félisten
Korábban próbáltam vpn-t. Bár valsz ugyanahhoz a német adatközponthoz tartozunk, mint a németek és osztrákok [link] és például [link] .
Szóval szerintem van valami gebasz a vp9 codec-es stream változatokkal és az azt használó készülékek ezért kapnak gyenge streamet. Plusz lehet valami telekom specifikus esti dugulás a telekom dedikált kapcsolatával. [link]Ennél többet kívülről kideríteni nem nagyon lehet. Lehet próbálni ütni a telekomot, hogy eseténként náluk rossz a minőség, míg más szolgáltatós nettel meg nem. A sima ügyfélszolgálat technikai dolgokra biztos nem fog tudni válaszolni, max felveszik kivizsgálásra, ha sokan jelzik.
Hogy vp9 codec-et használó eszközökön miért vacak minőségű úgy általánossában a netflix, azt a netflix tudhatja. De az indiai ügyintéző a technikai részletekről semmit sem tud, csak a faq-ban lévő dolgokat ismételgetheti. Talán, ha sokan jelzik, akkor lépnek valamit, de ezt sok más országból is jelezték. Valsz pár ezer ügyfél panasza nem mozgatja meg őket, pláne, ha több millióan észre sem veszik.
-
gahor72
aktív tag
Nálam nincs semmilyen hiba, de jópénzért bejelentem. Sőt tovább küldöm 5 barátomnak is, szerencsétlenséggel fenyegetve, ha nem teszik ugyan ezt!

-
modflow
veterán
Hívtam előbb a Netflix ügyfélszolgálatot, bejelentettem ismét a hibát.
Azt mondja, nincsenek ilyen jelleggű panaszok mástól, így erre csak azt tudja mondani, net szolgáltató a hibás.Kérek ezért mindenkit, akinél este nyolc után rossz a Netflix minősége, JELENTSE MÁR BE A HIBÁT!!!!
Elvileg ha nincs minimum 10 panasz, nem foglakoznak érdemben vele.Pár perc azt egész, köszönöm!
-
-
zseko
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Egy próba kedvéért szerintem a legegyszerűbb, bár macerás, pc-n megcsinálni a vpn-t, és kábellel rákötni a tévét. Asztali pc-n persze kell hozzá +1 hálókártya a gépbe, meg a sallang beállítások, nem beszélve a kábelezésről ha külön helyiségben vannak, laptoppal talán egyszerűbb lehet.
A bonyolultabb, ugyanakkor lehet mégis egyszerűbb, egy router aminek lecserélhető a FW-e dd-wrt-re, és azt bekonfigolni. De ehhez meg lehet kell rendes vpn előfizetés, nem tudom ingyenes van-e olyan ami jó erre. -
Üdv! Mobilon, valamilyen böngészőből lehet-e nézni Netflixet? Köszi!
-
zseko
veterán
Volt egy időszak, amikor a Twitch használhatatlan volt Telekomos nettel. 260p meg 320p-ben ment csak az 1080p helyett, nem ment feljebb. Biztosan Telekomos hiba volt, mert egyrészt a chat-ben mindenki csak telekomos volt aki mondta a hibát, másrészt ha bekapcsoltam a vpn-t a böngészőben (az Operában van ugye beépített), abban a pillanatban 1080p-ben jött a stream, még az amerikai beállítást használva is.
-
ako001
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Kint vagyok Ausztriában, eddig nem volt ilyen gondom, de most rengeteg film, sorozathoz ,csak német vagy angol nyelv/felirat van. Más lehetőség nincs.
A profilom az magyar nyelvre van állítva.
Van valami megoldás erre?
A válaszokat előre is köszönöm! -
kisbalazs83
aktív tag
Vicc ez a Netflix mostanában. Ezért fizet az ember 4000Ft-ot havonta? Ne csodálkozzanak ha torrentről töltenek az emberek. Este 10-kor a Dolby Vision tartalmat 1Mbps/480p-vel kell nézni?!
Választhatok, hogy éjfél után nézem, vagy napközben, ha normális minőségben szeretném nézni?
Miért nem fejlesztenek? Igen, előre, hogy legyen új előfizető és, hogy megtartsa aki már fizet érte. Most letöltöm 4K minőségben "Ozark.S01" és megnézem HDD-ról. Nem az internet sebességgel van gond, mert 250Mbps felett mérek speedtesten (Netflix saját mérője is 50Mbps körül mért most). Ez Netflix csóróság, semmi más. Ha ez nem javul a közeljövőben, akkor majd pár év múlva újra megpróbáljuk. -
wallace 234
őstag
válasz
wallace 234
üzenetére
Modflow :#8464 re :Bocsi 2020 as model 55b9SLA
-
sfdrakex
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
LG tv, Digi net, Our Planet 7,62/2160 ban indult és pár mp múlva már 15,25/2160ban megy, stabilan. Nem ugrál.
Akinél gond van, mennyi és milyen eszköz használja még a netet, és mire? Milyen routerrel?
-
modflow
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Ilyenkor próbáld ki pl. Vodafone mobilnettel, nálam mindig jó vele.
Új konstrukciójú TV-m van, Sony XH90. -
wallace 234
őstag
-
modflow
veterán
válasz
spiky03
üzenetére
És olyat mondjuk lehet csinálni, hogy megtippeled az első kép milyen felbontásban megy, majd ugyan ezt megteszed a másodikkal?
Azt már nem merem kérni, hogy bitrátát is tippelj....
Sajnos nincs spoiler itt, de a második is csak 6,05 Mbps/4K, messze nem 15.25. Akkor gondolod nem látni a különbséget 480p esetén? -
vicces
addikt
visszatérve a gyatra minőség témára..
tegnap éjjel -amikor biztosra veszem, hogy lényegesen kevesebben néznek filmet, mint kora este - nekem is azt csinálta, hogy amikor elindítottam valamit, valami rohadt ratyi minőségben kaptam a tartalmat. de egy pár perc után helyreállt. ez mindezt itt németországban, mainzban.
a netem viszont jó volt. 1000/50 és a fast.com is ennek a közelében mért. szerintem a netflix csavargat valamit. jah és pár napja a tesztszerver az Open Connect, Netflix. régebben azt irta, hogy duisburg vagy frankfurt
-
azbest
félisten
Sok feltétele van annak, hogy 4k-t engedje pécéről.
A hivatalos leírásokban is benne van, hogy chrome, firefox max 720p. Edge megfelelő videokártyával 1080p, a win10 app kicsit kevésbé kényes.Kifejezetten 4k-hoz viszont ezen kívül a kijelzőnek hdcp2.x-et támgoatnia kell. 4k felbonsásúnak kell lennie, azt is 50-60Hz-en tudnia. A proci még épp elvileg támogathatná ezt (bár hdmi-n alapból csak 4k@30Hz-et tudnak a 11gen előtti intelek, mert hdmi1.4-esek.), de valsz sok más szempont hiányzik (tippre: nem 4k, nem hdcp2)
-
Chris0321
veterán
válasz
modflow
üzenetére
Hello.
Az én net szolgáltatóm egy helyi cég, pár környékbeli településen van jelen. Észrevettem, hogy minden nap kb. ugyan azokban az időpontokban elmegy a net fél/egy percre majd visszajön. Először azt hittem csak valamit csinálgatnak vele, majd mikor láttam, hogy ez minden nap előfordul jeleztem a szolgáltatómnak. Először a wifim cserélték le egy újra mert elég régi, gondolták biztos azzal van a gond. Nem talált, csak előjött a hiba nap mint nap. utána kiküldtek 2 srácot, hogy nézzék meg mi a gond. Egy rácsatlakozott a wifi-mre, egy a településünkön lévő központra és várták azt a bizonyos időpontot amikor elő szokott fordulni a hiba. Természetesen a hiba előjött, nem csak nálam, a településünkön is elszállt a net. Kiderült, hogy egy szünetmentes újraindulgatott az adott időpontokban egy másik településen, ami miatt lényegében a teljes rendszerük leállt ilyenkor és ennek ellenére csak egyedül én jeleztem a problémát pedig nem kevés embert érintett. Természetesen javították a hibát még aznap.
Tehát nem jelent semmit, hogy más nem jelezte a problémát mert attól még gond lehet a rendszerükkel. Gondolom őket is sokszor hívják naponta különböző hibákkal amik vagy valósak nagy nem, mindegyiknek nem tudnak ők sem utánajárni főleg ha csak ritkán jön elő. -
modflow
veterán
Beszéltem ma is Telekommal, persze most is azt mondták, hogy senki nem jelzi a hibát feléjük.....
Mindegy. Hivatalosan panaszt tettem egy gyönyörű és részletes levéllel, fotókkal, kíváncsi vagyok mi lesz.
-
spiky03
veterán
Akkor lehet tényleg szerencsés vagyok, pedig nálam is upc/Vodafone van.
Mondjuk nem nézem mindennap csak néha és akkor is este 9 után amikor a gyerek már alszik.
Kölcsönzős sorozatot nézek most,ami sajnos nincs fent a Netflixen (The last ship 3.evad).
Amúgy az miért lehet, hogy pl a Contdown is meg a Jexi is csak szinkront kapott és magyar feliratpt nem?

Érdekes. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Főleg egy oled-en, de ezt már írtam, azt is észrevenni, hogy a 2160p, nem jön max sávszéllel.
Ezen általában nagyon sokat segít a shield pro, ami egy jobb minőségű 720p-ből is szájtátós 4K-kat meghazudtoló felkonvertálást csinál, de ami nem jó minőség, abból a shield sem tud várat építeni.
------
Egyébként, nem tudom, hogy emélkeztek-e, de hasonló hülyeség nyáron magyarba a lányomnál is volt. És addig hiába volt reklamálás a upc/voda felé, amíg több tv műsornál nem volt kockás a kép. pont otthon voltam, engem nem ráztak le könnyen, azonnal bejelentettem kötbérre. 3 héten át szerelték és cseréltek ki mindent újra, de közben több hibába is belefutottak, ilyen-olyan szakadással.Szerencsémre legyen mondva, hogy a szerelőt ismertem ezért lelkiismeretesen dolgoztak rajta a legnagyobb kánikulákba.
Szóval, végül kijavították és persze a lányomnál a netflix is megjavult.
Na most, ilyen kisebb szakadások is rendesen betesznek az algoritmusnak ezek szerint, holott a hiba leginkább a lányom és mellette lévő 2 szomszédos háznál jelentkezett, akik tojtak az egészre.Mert mutatta a műszeren a srác, hogy (nem értek hozzá) végig a nulla a jó és már a 0.1 is hibának számít, nálunk meg gyakran volt 2 felett is az érték, sőt épp ott voltak a tévé előtt, amikor kockás volt és a műszerén is a jel teljesen elveszett. Azt mondta, ilyet még nem is látott.
Tehát azzal kezdték, hogy a lakásban lecserélték az összes dugót, szűrőt, majd az utcában minden oszlopon lévő erősítőt tkm tudja mindent és valahol 1 km-rel arrébb több szakadásba is belefutottak.Nem azt akarom írni, hogy esetleg nálad is ilyen lehet, mert többen írtátok, hogy gond van, de ilyen "szakadás" talán a már a szolgáltatótól indul és kihat(hat) a netflix minőségre. Ezt kideríteni, hát...
Mert most mit jelentesz be, ha a sebességed jó, tv adások jók, hálózati telefon is működik?
De a hiba mégis valahol bizony ott van...
Nehéz ügy. -
-
icemad
nagyúr
válasz
spiky03
üzenetére
Nem azon megy az eszmecsere, hogy ki mekkora kijelzőn nézi. Nálad jó a minőség, másnál nem. Szerencsés vagy. Azt kizártnak tartom, hogy ekkora méretben te sem vennéd észre a különbséget 480p és 4k között. Ha neked is 480p-ben jönne 110"-on, te is keresnéd a megoldást. És lehet, hogy én vagyok már túl igényes, de 480p-ben nem tudok (és nem is akarok) filmet nézni 2020 végén...
-
Mezga Aladár
veterán
Nálam alacsony a bitrata, jellemzően 1 Mb/s környékén, viszont az 1080 felbontást tartja.
-
spiky03
veterán
És olyat mondjuk nem lehet csinálni, hogy inkább a filmet nézitek és nem azt, hogy épp hány megaval jön?

Én pl tegnapelőtt este 9 után néztem a Countdownt 110"on és nem vettem észre, hogy sz@r lett volna a minősége.
Egy androidos boxon néztem CE alatt Netflix addonal. -
modflow
veterán
Egyetértek veled. Tegnap esti fotó első a kábeles szolgáltató (helyi szolgáltató/Telekom), második Vodafone mobilnet.
A szolgáltatom egy helyi szolgáltató.
De látom, hogy Telekomról jön a net.
Ha nem vagyok Telekom ügyfél, hogy mondjam nekik, hogy bakker 2,5 hónap után jó lenne, ha csinálnának valamit?? -
bl4ze
veterán
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
modflow
üzenetére
Továbbra is az a véleményem, hogy a magyar telekom szolgáltatásában időnként (ezek szerint esténként) lehet egy olyan hiba, ami a Netflix algoritmusnak k...ra nem tetszik.
Lehet, sőt biztos, hogy a netflix-nél is vannak anomáliák, de a fő probléma, maga a net szolgáltató (lehet) nagy százalékban. -
chemand
aktív tag
-
bl4ze
veterán
Tegnap este fő időben este 9 után The Spy 720-ról indult és kb 20mp alatt lett 2160/15.25Mbps. (Digi 1000)
-
chemand
aktív tag
Az 1 havi ingyenes időszakban vagyok még, gondoltam ha minden OK, akkor meglepem a családot és jövőre előfizetek a Netflix-re. Tegnap este próbáltam először, a Midnight Sky c. filmet néztem meg.
A film 480p-2160p között váltakozott, hosszabb ideig nem marad soha ugyanazon felbontásban, a teljes film átlagos felbontása valahol 1080p közelében lehetett)
(Telekom optikai 1Gb/1Gb előfizetés, stabil 900Mbps illetve fölötti sebesség mindkét irányba, a TV egy 2019-es Sony 4K, wifi-n és kábelen is próbálva)
Ez így elsőre nekem csalódás volt, főleg azért mert többször előfordult, hogy 1-2 percig 480p-720p-ben kellett nézzem.
Kíváncsi leszek, hogy napközben milyen lesz? Az esti időszak azért jó teszt szempontjából, mert általában akkor van otthon az ember (én napközben a munkahelyen vagyok) és leginkább este tudok filmet/sorozatot nézni. -
Kube
senior tag
Sziasztok!
Most próbálgatom a Netflixet, böngészőből nem akart 720p fölé menni a felbontás. Edge illetve Windows alkalmazásban 1080p megy.
Van egy 1440p felbontású monitorom, szeretném ha 4k-ban tudnám nézni a filmeket. 1080p se rossz, de szeretném kimaxolni a monitor képességeit. Gigabites netkapcsolatom van, illetve 8. generációs intel procival szerelt notim, ami egyébként a letöltött 4k tartalmakat simán viszi.
Valakinek tippje esetleg?
-
wallace 234
őstag
válasz
norbertoth
üzenetére
Én is oledet, használok és eléggé feltűnő a minőség romlása. Távon nyomd le a 9 es gomb alatt lévő, gombot vízszintes pöttyök vannak, az előhívja alkalmazás menüt és ott az infó arra rá mész és a balsarokba megjelenik, az információ ami jelzi a bitrate t és a felbontást, ha 4k Dolby vision t nézel, 15.25 Mbit/s nak kéne lennie ill jobb esetben az is!
-
wallace 234
őstag
válasz
Chris0321
üzenetére
Hogy ki melyik szerveröl kapja, azt nem tudni, több szerver van. Több szolgálató ügyfele is jelezte, hogy gond van! Szenteste pl hibátlan volt a minőség, érdekes módon! Szóval valaki hunyó az tény, net szolgáltatás minősége hibátlan. Mert pl más streamingeknél nincs probléma!
-
norbertoth
senior tag
Olvasgatom a háttérből a topicot, nemrég vettem egy OLED tv-t, de mit is kell észrevenni hogy nem jó a képminőség?!
-
Chris0321
veterán
válasz
wallace 234
üzenetére
Hello.
Én is olvasgatom egy ideje a fórumot és én sem tapasztaltam eddig problémát. (Békés megye) Gondolom mindannyian ugyan arról a szerverről kapjuk az adást így ha csak egyeseknél rossz a minőség állandóan másoknál pedig jó akkor nem a netszolgáltatásnál kellene lennie a problémának? -
Yodafon
őstag
Nekem stabilan 6-7 mbit full hd-ben 5.1 hanggal a Netflix barmikor is nezem 😅
-
kmarci25
Topikgazda
válasz
Kiskutya
üzenetére
Több hete, talán hónapja is írjátok, és nem sikerül rájönni. Persze ettől még lehet, hogy majd kiderül az oka, de nem attól hogy minden nap leírja valaki, hogy ma is sz@r.
Egyébként volt, hogy nálam sem volt jó a minőség. Kodi, netflix addon, kényszerített 1080p volt a megoldás. Ennyi. Nem írtam be, mert minek, ez a megoldást már írtam ide, de nem nagyon hallotta meg senki...
Írjátok nyugodtan, persze ide tartozik. Én meg nem látom értelmét. :) De vannak ilyen dolgok, fel tudom dolgozni. :) -
wallace 234
őstag
válasz
Kiskutya
üzenetére
Annyit tennék hozzá, hogy akinek nem tetszik, hogy többen be írjuk, hogy a minőség hetek óta pocsék, és neki jó! Kíváncsi leszek, mikor majd nála is pocsék lesz, mit fog tenni? Tele fogja szórni a topikot, hogy de rossz neki! Vagy majd le mondja! De sajnos a minőség, utóbbi időben, gáz és érdekes módon van akinek jó és a legtöbbnek nem! Netflix ujjal mutogat, hogy biztos a szolgáltató hibája, szolgáltató meg a netflixre! Bosszantó, hogy senki nem tudja az okát!
-
Kiskutya
veterán
válasz
kmarci25
üzenetére
Én tegnap írtam először és szerintem pont erre is jó egy fórum hogy segítsünk egymásnak. Nem attól fog megoldódni hogy napi 2x írunk hanem hátha olvassa olyan akinek sikerült rájönni mi lehet a gond.
Egyébként most is a vezércsel 480p volt úgy hogy délután normális minőségbe ment.
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok! Elkezdtük nézni a kiábrándult királylány című sorozatot asszonnyal és le is zavartuk az első évadot. Néztük, hogy lassan jön a harmadik évad, de a második évad már feliratos. Valaki tudja esetleg, hogy lesz e a második évad szinkronosan?

-
modflow
veterán
Na most meg már mi a tosz van?
Hét óra és fekália a minőség! Olyan minősíthetetlen, mint 20:30 után szokott.... -
Chris0321
veterán
Én is megnéztem valamelyik nap és nekem is tetszett. Az egész világvége hangulathoz illett a film lassúsága és szerintem volt mondanivalója is. Az a baj, hogy mostanában az számít jó filmnek ami folyamatosan pörög, mindig történik valami ami leköti az embert. Aminek már egy kicsi mondanivalója van már túl bonyolult az embereknek.
-
icemad
nagyúr
Érdekes, hogy tegnap este nálam is romlott a minőség. Hbo go ugyanez volt. 480p, és még az is akadozott. Így szenvedtem végig a "gyere apához" című rettenetet. Mondjuk jó minőségben is kár lett volna rászánni ezt a másfél órát. Viszont én a holland Ziggo szolgáltatónál vagyok, így szerintem a szolgáltató hibáját kilehet zárni. Hacsak nem minden szolgáltató egyformán sz@r.
-
bandor
tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Nem Netflix vs Telekom. Tegnap elvittem a laptopom a munkahelyemre. Napközben minden rendben, viszont este fél 9 után ugyanaz a trágya minőség volt mint otthon, és ott NEM a Telekom az internetszolgáltató. Ezt már mondjuk előbb is kipróbálhattam volna.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Real_Necro
üzenetére
Nekem viszont nagyon tetszett, de nyilván ehhez kell egy "lassú hangulat" is, mint a film maga és meg kell érteni minden egyes percét (is). Ha fel vagy pörögve, vagy mást vársz, akkor ezt a filmet félre kell rakni. Ez egy szomorú film, egy percnyi happy, főleg end nincs benne.
-
Mrdevil
addikt
válasz
IntelKiller7
üzenetére
Szerintem nem tudni, lassan teszegetik fel az évadokat, mi is azt várjuk.
-
Kiskutya
veterán
válasz
Real_Necro
üzenetére
Jó csak ha valamiért fizetek a szart is szép minőségben szeretném nézni. A film amúgy előzetes alapján jobbnak tűnt.
-
modflow
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Totál ez van nálam is. Azt megkérdezhetem, melyik megyében laksz, bár nem tudom az számít e.
Most kaptam 1 hó HBO Go -t, elindítottam a Tudhattad volna és annyira rákattantam, hogy hét körül kezdve megnéztem 4 részt, ami majdnem 4 óra.
Tökéletes volt a kép, tudom ott 1080p a max talán, de végig meg itt volt, nem volt olyan fekália kép, mint a Netflix 480p-je.
HBO Go is külföldi szerverről megy gondolom, mégis jó, Netflix meg kakesz.....Most már erősen gondolkodok, hogy lemondom a francba, pedig igazából nem szeretném...
-
zseko
veterán
válasz
Kiskutya
üzenetére
Egyben nézted meg ezt a közel négy percet, meg a másiknál a másfél órát, vagy csak random odatekertél? Én azt vettem észre, legalábbis nálam, hogy nekem is volt ami sehogy nem akart 720p sem lenni mikor elkezdtem nézni, de mikor 'lepauzéztam' a videót fél-egy percre, akkor utána ha lassan is, de feljebb ugrott. Nekem sima 50Mbites netem van, de az 1080p azért általában megvan, legalább 4Mbittel.
-
wallace 234
őstag
válasz
Real_Necro
üzenetére
Úgy tűnik, hogy akkor egyes területeken vannak vissza véve a dolgok! Mert most is nézem a Star Trek discovery t és bizony, eléggé látszik, hogy vissza vettek.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem kerülhetnek említésre:
* A havidíj csökkentése érdekében történő lokalizációs csalások (Regisztrálok Törökországból mert olcsóbb lesz stb.)
* Családalapításhoz partnerek keresése.
Az ilyen hozzászólások azonnal törlésre kerülnek, többszöri törlés után a felhasználó a modkerben jelentésre kerül.
- TUF F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Gamer Pc - i7-6700, 16GB, GTX 1660
- TUF A15 FA507NV 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB DDR5 512GB NVMe gar
- Dell PowerEdge T440 Tower Szervergép,Intel Xeon Gold 6138,4Gb DDR4,iDRAC Ent,16xSFF,PERC H330,gari
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB Kártya-független,6 Hónap Jótállással Új 100% Akkuval
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3932
- MacBook Pro 16" M1 Max 64GB / 2TB / magyar / 27%-os ÁFÁS
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Eladó Google Pixel 9 Pro 16/256GB / Ajándék fólia és tok! / Akku 100% / 24 hó jótállás
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen , 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

Választhatok, hogy éjfél után nézem, vagy napközben, ha normális minőségben szeretném nézni?
) de érkezik hozzám egy shield pro. Kíváncsian várom.

l.skywalker