Új hozzászólás Aktív témák

• ΞΔGLΞ
    nagyúr

Csak úgy tudnád letesztelni, ha váltanál, pl upc-re, vagy digire, vagy mittomén milyen nethuszár van még magyarba.
    Nem tudom olvastad-e, de a nyáron ugyanilyen probléma volt, mikor a lányomnál voltam - és két hétig vigyáztam a házukra, míg nyaraltak - aztán, mint kiderült, több hibát is kijavítottak oszloponként 1 km-rel arrébb is a háztól.
    A probléma, tehát pontosan ugyanilyen, illetve ugyanez volt. Tehát ez nem azt jelenti, hogy itt mindenkinek hasonló problémája van, de elég egy apró jel kimaradás, hogy a netflix algoritmus bemutassa a középső ujját.
    Szóval kijavítottak mindent és azóta minden tökéletes. De ehhez olyan lelkiismeretes szerelők kellettek, aki a legnagyobb kánikulában oszlopról, oszlopra másztak és a kütyüjükkel egyszerűen vártak a hibára.
    Én, most részemről kiszálltam ebből a témából, remélem megoldódik a problémátok, de most is azt mondom (írom), hogy a telekom lesz hunyó...

Különben a sztrádán már rég szétszedték volna a Netflix-et főleg egy reddit-en.

Új hozzászólás Aktív témák