- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Milyen okostelefont vegyek?
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Bemutatkozott a Fairphone 6
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
válasz
nindzsavagyo #23382 üzenetére
Beleteszed és menni fog. Az elsődlegesben mindenképp kell memóriának lenni. Bár a memvezérlő miatt, főleg ha tuning is van, jobban járnál 3x4GB vagy 3x2GB-al, de max 3 slotot terhelve.
-
Ruszki
senior tag
válasz
nindzsavagyo #23182 üzenetére
Üdv!
Lehet billentyűzet hiba!Én is jártam már hasonló kép ott egy PS2-es billentyűzet szívatott meg.Földelés nem hiszem,hogy bezavarna.Amikor átvitted akkor hidegben vitted!?Ha igen akkor várjatok vele amíg át nem veszi a szoba hőmérsékletét.Általában ha az elején van egy sípolás az lehet hiba is de indulásnál mindig csipog egyet!De az lehet lemerült elem,rossz billentyűzet amit már mondtam!
Üdv,Ruszki!
-
Ruszki
senior tag
válasz
nindzsavagyo #23152 üzenetére
Üdv!
Egy kicsit szedd össze a magyar tudásodat és a helyes írást aztán utána jöhet a kérdés értelmesen is.
Hozzá kell tennem én sem tudok szépen és helyesen fogalmazni de azért a helyesírásra még tudok figyelni!!!!De amit érteni lehet belőle az az,hogy összeraktál két gépet és nem indulnak el.Nem tudom mennyire értesz hozzá de ha nem nagyon akkor sok minden okozhatja ezt a problémát!Igen lehet,hogy nem jól dugtad rá a lapra a bekapcsoló gombot.Nem kötöttél be mindent(+4-es tápcsatlakozó). Valamelyik alkatrész nem működött eddig sem.Legrosszabb esetben hatalmas hibát vétettél és oda minden hardver!
Üdv,Ruszki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Kaspa bányász szett - kaspa miner eladó
- Komplett PC - Intel Core i7-9700K, 32GB RAM, NVIDIA GeForce RTX 2060 SUPER
- Gamer Félgép - MSI Z370-A PRO + Intel I7 8700K + Kingston HyperX 2x8GB 2666MHz CL13
- ASRock Z690 PG Riptide + Intel I7 12700 ES + Netac 2x16GB DDR4 3200MHz CL16
- Új, Gamer - GIGABYTE Z790 D + Intel I7 14700K + Apacer Panther RGB 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- CarPlay / Android Auto adapter meglévő Android alapú fejegységhez
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged