- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
Dark Archon #38312 üzenetére
Igen, csak a kábelt elfelejtettem odaírni a portok mellé.
Most pótoltam.
Egy ismerős azt mondta, hogy elképzelhető, hogy a proci mikrokódját kellene frissíteni. Na az viszont már totális vakfolt nekem.
Microsoft-ot, Asus-t, Intel-t érdemes lenne megkeresnem? Egyáltalán lehetséges?
-
SirKero
őstag
válasz
Dark Archon #32063 üzenetére
Akkor próba
Na meg is volt. A táp le és vissza kapcsolása utáni első indításra fel állt e rendszer rendesen. Akjor ezek szerint táp probléma lenne? De miért csak mindig az első indítási próbálkozásnál rossz a másodikra meg rendesen bekapcsol
-
válasz
Dark Archon #9143 üzenetére
a kikapcsolást azért mondtam h kiszűrjük a hibát. nem biztos hogy az lesz a baja.
-
AMD Power
titán
válasz
Dark Archon #9140 üzenetére
Codegen? Max csak a házam.....
FSP400-60APN tápom van.
-
liqquid
tag
válasz
Dark Archon #9121 üzenetére
Semmit nem ír ki... ha alapra visszaállna azt észrevenném mivel sok beállítást eszközöltem rajta amikre szükségem van és a proci is húzva van... de bios oldali hibát nem tapasztaltam!
-
h4ribo
csendes tag
válasz
Dark Archon #9124 üzenetére
A használt lapnak az a hibája, hogy az is rengeteget futhatott már, ergo nincs neki sok hátra. Csere lesz ebből.
-
h4ribo
csendes tag
válasz
Dark Archon #9122 üzenetére
A config öregecske és megpróbálom fejből:
alaplap: asrock k7vt4a pro
cpu: amd athlon (1400Mhz), ha jól emlékszem, akkor 1800+
memória: passz. ddr, de hogy mennyi, azt nem tudom
hdd: talán seagate 40GB ide
a táp 400W, de fogalmam sincs a gyártójáról, mert szégyenlősen nem írta a matricára
everest: bocsánat! linux fut rajta, de más programmal megnéztem a hőmérsékletet - pontosabban akartam, mert semmilyen adatot nem közöltAlighanem igazad lehet az alaplap hibával kapcsolatban, márpedig akkor kukába kell dobni az egészet, mert nem érdemes javítgatni.
-
liqquid
tag
válasz
Dark Archon #9118 üzenetére
Semmit...
, mondjuk nem is látnám mert ahogy indul el is kapja... gondolom ha hiba megállna vagy nem? Bios lett frissítve, vagy mire gondolsz, szar a chip?
-
germinator66
aktív tag
válasz
Dark Archon #7561 üzenetére
Az XP szerintem nem lehet gond, gyári, és eddig hibátlanul működött.
A HDD viszont esélyes, kb. 6-7 éves, és még egyszer sem lett ellenőrizve. meg fogom nézni, amint sikerül elindítani. (am. az avast ellenőrzéskor kb. 10 fáljt nem tudott beolvasni, mintha hibás lenne a szektor, és rendszerfáljnak néztek ki....) -
válasz
Dark Archon #5057 üzenetére
Köszi szépen a a tippeket. Most az imént kiszedtem a lapot a házból, és teljesen "csupaszon" asztalon csavarhúzóval indítottam. Sajnos a hibajelenség megmaradt. Ha kiveszem a ramokat, akkor se csipog. Ezek szerint ez a lap is mehet vissza gariba...
Viszont akkor nem értem továbbra sem, hogy mitől halnak meg nálam az alaplapok. Véletlen lenne, vagy a tápom baszakodik? Ház kizárva, mert a kapcsolókat kimértem, és jól müxenek. S nem látom, hogy bárhol is hozzáérne a lap a házhoz. Nomeg ha ez lenne a gond, akkor nem működött volna 2 hónapig hibamentesen. Hogyan mérhetném meg a táp ATX csatlakozásán a feszültségeket? Van valakinek vmi ötlete?
-
válasz
Dark Archon #5056 üzenetére
... esetleg érdemes volna a cserelapnál egy Asus P5K-t vagy P5Q-t kérni, azok megbízhatóak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox Series X|S
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Óra topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M83 / i3-4130 / 8 GB DDR3 / 128 GB SSD / Win 10 + 1 év Garancia + Számla!!!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 5600X +Új RTX 3080 +Új 32-64GB DDR4 +1-2-4TB NVMe SSD! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
- Lenovo ThinkCentre M625Q TINY PC
- Dell Optiplex 7050 MICRO - TINY PC
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700 Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Phanteks NV5 MK2 White (PH-NV523TG DMW02)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 12GB BE QUIET! Pure Base 500DX 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged