- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- iPhone topik
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Prohardver app (nem hivatalos)
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
roseA580
tag
válasz
honlapos5 #51487 üzenetére
Én is hasonlóan jártam régebben az előző PC-mel.
Megvettem a legolcsóbb vezeték nélküli egeremet a helyi boltban, és a Windows 11 nem ismerte fel.
Visszavittem, a bolt tulajdonosa is kipróbálta a saját PC-jén, és gond nélkül tudta használni. (Windows 11, drivert sem kellett telepítenie hozzá)
Szerencsére egy márkás, jóval drágább vezeték nélküli egér már nálam is jól működött.
Egyébként később én is vezetékesre váltottam, mert a legtöbb vezeték nélküli egér hamar energia takarékos módra vált, és nem azonnal reagál ha ilyenkor megmozdítjuk.Ui:
A vezeték nélküli egereket egyébként sok minden megzavarhatja:
WiFi, Bluetooth, Tápegység, az alaplap DC-DC konvertere, a Videokártya DC-DC konvertere
mind zavaró jelet sugározhat ki. (még az USB 3 is képes zavaró jelet sugározni, igaz én szerencsére még nem tapasztaltam) -
-
honlapos5
csendes tag
válasz
honlapos5 #51482 üzenetére
Köszönöm, nem ismertem a LAtencí Moont, de a teszt után azt írja ki zölddel, hogy nincs probléma. Miközben a program használata közben alig tudom eltalálni a "play" gombot az új egérrel.
Most épp két egeret dugok a PC-ra, a régi egérrel tökéletesen, folyamatosan működik,
az új egér szaggat, késik, ugrál. De csak ezen az asztali gépen, mert a másik számítógépen (laptopon) meg tökéletesen múködik!
Imént az asztali gépen az alaplap bios-t rezeteltem, hátha ez megoldás lesz, felcseréltem minden usb portot, a hibajelentség marad.
Az új/problémás egér USB receivert közvetlenül kivezettem egy kábellel az egérhez, hátha... Ugyanúgy akadozik.
Tehát a hibát leszűkítem:
Egy adott asztali számítógépen egy új egér(ami egyébként más számítógépeken tökéletesen működik) akadozik. De csak ezen az egy Win10 számítógépen, amin egyébként egy régi egér tökéletesen működik.
Hátha létezik olyan szakember, akinek még van ötlete, mi okozhatja ezt. -
jokeph
nagyúr
válasz
honlapos5 #51482 üzenetére
Üdv !
Esetleg, nézz rá Latency Moon progival, hátha kidob valamit. -
KROK640
nagyúr
válasz
honlapos5 #51477 üzenetére
Mi baja van annak a szerencsétlen gépnek, hogy 6 havonta újrarakod a Windowst 10-et? Azt már csak nagyon ritkán kell, ez már nem a Win 9X, már az XP-t se raktuk félévente újra, mert fölösleges időpocsékolás. A Win7-em a 12 év alatt kb 3× volt újrarakva, egyszer HDD hiba miatt, egyszer meg azért mert kapott a rendszer egy SSD-t.
A Win 10-em pl 2021 márciusi install, és azóta is az van, pedig közben volt RAM csere, SSD csere és VGA csere is. (illetve monitor és billentyűzet csere is)."de az új egerekkel szakaszos a mozgás, loggol, darabosan mozog" - itt érdemes lenne akkor a LOGba beletekinteni, hogy mit látsz?
Egyébként a 7-8-as pontot javasoltam volna én is. A régi egérrel jól megy most is? Mert ha igen, akkor a 7-es pont körül lehet a ludas. Illetve ha gondolod rakd újra a Windowst az új egérrel.
-
KROK640
nagyúr
válasz
honlapos5 #51381 üzenetére
Van egy piros autóm, nem megy. Szerinted mi lehet a baj?
kb ilyen leírás volt ez.
"Gigabite alaplap" - remek leszűkítetted pár ezer - az I7 procival - pár tucat típusra.
"i7 processzor" - és melyik a 14 különböző generációból? Hogy azt ne is mondjam, hogy generációnként is van egy pár ...
"jó RAM" - ha azt mondod, hogy jó, akkor jó. Akkor ezt a vonalat ne is vizsgáljuk, igazad van.
A tápot - ami eléggé lényeges - pedig kihagytad.
"A rendszer SSD Bitlocker titkosítású" - ez fontos lehet.így látatlanban azt mondom : kapcsold ki az alvó módot, és a gondod megszűnik
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- Formula-1
- Horgász topik
- Robogó, kismotor
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Futás, futópályák
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged