- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Külföldi SIM-ek itthon
- iPhone topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Motorola Edge 40 - jó bőr
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
gregtom66
csendes tag
válasz
gregtom66 #7701 üzenetére
Ez a hozzászólásom még most is érvényes(amire válaszoltam), de kipróbáltam azóta pár dolgot:
Ha bekapcsoláskor Ubuntu Live cd-ről bootolok, a karakteres dolgokat még látom, de amikor már az Ubuntu grafikus része jönne, fekete marad a kép.
Ha csökkentett módban indítom a gépet, egyből elindul.Ezekből, és a régebbi kommentem tesztjeiből arra következtetek, hogy a videókarival lesz valami, ami sztem nem szoftveres, de lehet, h a bios állítgatás ellenére még mindig azzal függ vhogy össze.
De nem tudom felfogni, h akkor reseteléskor miért megy mégis egyből a gép....Help továbbra is, thx.
-
enemy107
senior tag
válasz
gregtom66 #7701 üzenetére
ATI drivert nem mindig tudsz nyomtalanul eltávolitani, szerintem vedd ki a karit, formázd le XP-vel a vinyót, utána tedd be a karit és mehet egy új win7. A Biosban ugy jó hogy engedélyezze az alaplapit, ha nincs PCI expresszes. A win7 szerintem nem formáz jól, ezért javaslom az xp-t formázni.
-
-
enemy107
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OTP Bank topic
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Béta iOS-t használók topikja
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Google Pixel topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Cooler Master MB600L Chieftec 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest