- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Magisk
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Honor Magic V2 - origami
- Milyen okostelefont vegyek?
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
KROK640
nagyúr
válasz
cech19960320 #52603 üzenetére
Nem röhögök. Ugyanis ez előfordulhat. Havernél ekkor az volt a megoldás, hogy hosszabbítóval egy másik szoba konnektorából vezette át az áramot, úgy jó volt.
Egy másik havernél ha ment a gép és bekapcsolták a mikrót akkor leverte a biztosítékot. Külön-külön mindkettő mehetett, de ha mikrózni akart ki kellett kapcsolnia a gépét. -
cech19960320
tag
válasz
cech19960320 #52603 üzenetére
Ez a tippem sem nyert... Az eredeti VGA kizárva, mert beraktam a régit és azzal sem jó.
Annyi különbséggel, hogy az eredetivel ugye random teljesen fekete képernyő jött beakadt hanggal, aminél csak a főkapcsolóval tudtam kikapcsolni, addig a régebbinél néha befagy a kép, aztán pár másodperc múlva kicrashel a játék és a radeon softver fagyást észlelt üzenet jön, néha pedig itt is fekete képernyő vagy sima újraindulás jön.
Cseréltem a VGA tápkábelét, kipróbáltam a RAM-okat egyesével, ugyanúgy jön a hiba.
Háttértár korábban volt cserélve.
VGA driver DDU-val újrahúzva...
gondolom azért monitor/DP kábel ilyet nem okoz
Ami nem volt cserélve:
Táp, alaplap, proci
utóbbiakra nem nagyon van lehetőség most.
már tényleg nem tudom, hogy szoftveres vagy hardveres a gond -
KROK640
nagyúr
válasz
cech19960320 #52511 üzenetére
Én itt elsősorban tápra vagy VGA-ra gyanakodnék, de egy clean Windows reinstallt is megpróbálnék.
(Én is War Thunderezek, szerencsére stabil mint a kő, Pedig minden maxra van benne húzva grafikailag). -
KROK640
nagyúr
válasz
cech19960320 #51332 üzenetére
Akkor mindenképp próbáld ki, mert mint írtam nekem is hangbeakadás, csak utána pár másodperccel jött a kékhalál, és akkor az SSD volt a ludas
-
KROK640
nagyúr
válasz
cech19960320 #51314 üzenetére
Lehetne, hogy az SSD a hibás, de túl jó állapotban vannak.
nekem mikor döglődött az SSD, a hang beakadása után kékhalál jött, de hasonló volt a tünet.
Ki lehetne próbálni egyikkel és másikkal is éppen ha nincs jobb ötleted. -
cech19960320
tag
válasz
cech19960320 #51280 üzenetére
Na visszatért a probléma.
Ugye továbbra is az van, hogy fogja magát, elmegy a kép, beakad a hang.
A hangkártyás javaslatra: A hangot ugye a VGA tolja ki a monitornak.
Ettől még csinálhat ilyet az alaplapi hangkártya?
Illetve: Jelenleg 2 SSD van a gépben, az egyik egy szutyok minőségű ADATA, a másik meg egy Sandisk
SSD haldoklása produkálhat hasonló hibát?
Az Adata 90%-os, a Sandisk 99%-os a HDSentinel szerint.
A SMART adatok nektek mondanak valamit? Nekem nem sokat.
Egy olyan van ami szemet szúr, ez a következő: [kép]
Azokon a napokon ahol a csúcsok vannak emlékeim szerint volt ilyen gépmegállásom. -
KROK640
nagyúr
válasz
cech19960320 #51280 üzenetére
Igen, az ECC RAMok nagyon olcsók, meg ugye 2133-as, szóval tényleg nem drága. És ugyebár ez egy DDR4-es Haswell rendszer így, csak 6C12T 3500/3800MHZ-en, szóval erőre kicsit lehet gyengébb mint egy 10400F, vagyis nem rossz
Anno én is gondolkodtam ilyen megoldáson pont a sok olcsó RAM miatt. (Aztán most is van 48GB
)
Remélem, hogy helyre jön ettől, ha nem akkor hangkártya körül kellene nézelődni első körben.
(War Thunder : kár, reptársakat keresek) -
KROK640
nagyúr
válasz
cech19960320 #51275 üzenetére
Hali!
Jó kis gép ez, van benne RAM rendesen
Az allcore hacket kapcsold ki, ha van benne, és a hőmérséklet eredmények is érdekesek lennének.
Az eszköz keresőben keresnék "?" jeles eszközöket, vagy felkiáltó jelest. Második körben a hangkártya letiltásával is próbálkoznék.
(War Thunder : ABben repülsz? ) -
CoolMan
MODERÁTOR
válasz
cech19960320 #18902 üzenetére
Akkor még marad, hogy másik táppal is próba, valamint a VGA-t megnézni másik gépben. Esetleg a kártya érintkezőjét is meg kellene tisztítani. Az elemcsere miatt, még kellene képet adnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest