Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• fgcsem4n

újonc

Sziasztok! Jobb topikot nem találtam, mivel nem tudom milyen eredetű lehet a problémám, ami a következő volna: Múlt hét hétfőn megjött az új gépem a következő specifikációkkal : Intel Core i3-6100, 8GB Avexir 2400MHz DDR4, 1000GB SATA 7200RPM, MSI H110M PRO-D, AMD Radeon RX 460 4GB GDDR5, Aerocool V3X, Kolink 400W 80+ Bronz.
    Gond nélkül fel is tettem rá a Win 10-et, feltelepítettem rá minden szükséges drivert, de egyszerűen nem lett jó a kép. Egy régi Samsung LCD tv/monitort használok, eddig VGA kábellel használtam, de a mostani kártyámon csak digitális bementetek vannak, így egy HDMI kábel+DV-I (csak ez van a monitoron) átalakító kombóval oldottam meg. Nem tudom a felbontást beállítani megfelelően, de rossz ránézni amúgy is, életlen, talán vibrál is. Kipróbáltam két újabb LCD tv-nken is, HDMI kábellel, átalakító nélkül. A felbontás jó, de totál életlen a kép. A másik lényegi dolog, hogy a BIOS fagy ha belépek. Vissza lett küldve szervízbe, ott azt mondták, hogy náluk jó (3 évig van gari, tételezzük fel, hogy igazat mondanak, küldtek még egy 6 ezres egeret is, mert a futár kicsit elcseszte a kiszállítást). Kipróbáltam 3 féle tápkábelt, kihúztam minden USB-t, de egyszerűen nem akarok összejönni a dolog. Segítségeteket szeretném kérni, hátha van valami ötlet, hogy még mit lehetne. Köszönöm.

Új hozzászólás Aktív témák