Hirdetés
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Megjelent a OnePlus 13T
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
-
Mobilarena
Kérlek, írd le a számítógéped alkatrészeit, a probléma előzményeit, a problémát és azt, hogy eddig mit próbáltál tenni, hogy könnyebben és hamarabb segíthessünk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szemarci
csendes tag
Sziasztok!
Adott a következő konfig:
Asrock m785gm-le (most vettem használtan)
AMD Athlon II X4 630 2.80GHz AM3 (most vettem használtan, az alaplappal együtt használta a srác)
Corsair Vengeance 4GB DDR3 1600MHz
Samsung SSD 850 EVO 120GB
Be quiet! 300W S7 System Power
Cooler Master Silencio 352 házA gép már a monitor bekapcsolásáig sem jut el, ventik pörögnek (tápra, illetve alaplapra kötött is). Úgy látom, sem a billentyűzet, sem az egér nem kap áramot, bár nem tudom, hogy a bekacsolás ilyen korai szakaszában ez nem normális-e.
Próbálkoztam: újrapasztázás, elemkivétel, jumperes BIOS hard reset, memória másik slotba áttétel, erősen benyomva, mind hiába.Az alábbi képen látszik a kábelezés, szóljatok, ha valamit elrontottam.
Kérlek, segítsetek!
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Suzuki topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Viccrovat
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
- Anime filmek és sorozatok
- CMF Phone 1 - egy jó telefon
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- LG 38GL950G-B - Ívelt Nano IPS / 3840x1600 / 175hz 1ms / G-Sync Modul / FreeSync / HDR 400
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest